- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
ders çalışıyorum bende ara verdim :)Geri dönüyoruz eve canım. Sen napıyosun
ne alemdesiniz gelincikler sesiniz solugunuz çıkmıyo :)
hamarat gelinciliğin hali bi ba başka oluyo tabiBen mutfaktaydım canım, börek attım fırına onu bekliyorum :)
Bende kahvaltıya yapacam börek :)Ben mutfaktaydım canım, börek attım fırına onu bekliyorum :)
hamarat gelinciliğin hali bi ba başka oluyo tabi
Bende kahvaltıya yapacam börek :)
kuzum ifadelerin yanındaki minik kutudan bide cevaplanın yanındaki dosya yükleden :)kızlaaar nasıl resim ekliyodukk yaaa
afiyet olsun canım :)Buyrunuz gelincikler beraber yiyelim :)
fazla mı abartılı sence ben biraz süslü şeyleri severim deefazla incili değiller mi canım
benim için birazcık abartılı canım daha doğrusu fazla inciyi sevmiyorum fiyatı uygun ama :)fazla mı abartılı sence ben biraz süslü şeyleri severim deebi de fiyatı 80 tl sence pahallı mı bilemedim
içim içime sığmıyo ama neden bilmiyorum
çok özletme kendini :)
şikayet için mail atmıştım kendileri aramıştı beni küçük bi yaygara ile kargom geldi :)
kuzum aklıma ilk bitki çayları ıhlamur bide hazır çorba geldi bardak için çorba paketleri var ya ben pek kahvaltı yapmam kışın iyi oluyo sıcak sıcak :)
oyyy bak böyle sorunca aşkım depreşti bi anda
ben bu adamdan başka biriyle olabilceğime inanmıyorum bide uzun süren ilk ilişkim :)
Selam kızlar :)) misafirim varda buralara giremedim( bende düğün müziklerine daldım ya napacam bilmiyorum. Bu haftaki konumda bu sanırım :))
bu ay çeyiz alabilcem :)Hayırdır inşallah :) Ben de tam tersi çok sıkılıyorum.
iyiyim tatlım sen nasılsın :)Tamam Tatlimeeee nasilsin bakalim :)
iyiyim tatlım sen nasılsın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?