vay canınaaa iyi günlerde kullan balımmbakın bakalım albümde ne var :)
normalde taşsız sade bişi isterdim ama mazğadan çıkarken bununla çıktım hihih :) benim boynum kemikli etli dğeil pekUuuu :) Güle güle tak inşallah kuzucuuuumm :)
Ben bunları çok seviyorumm :)kızlar lambader alıcam ama şu uygun mu benim odaya http://www.evmanya.com/urun/500403-...apka?refid=7&gclid=CPTag9-gj8cCFdMatAodmh8ALw
Kuzu bozma moralini, tadın kaçmasın o gün ne yapıp edip güzel yapacaklar seni :)kızlar benimde içime hiç sinmedi ama fazlada bişi diyemedimnapıcam bilmiyorum zaman çok dar olunca işte sıkıntı. şurda kalmış 4 gün artık ogün uğraştırıcam
Hahahnormalde taşsız sade bişi isterdim ama mazğadan çıkarken bununla çıktım hihih :) benim boynum kemikli etli dğeil pekdiğerleride kalıp gibi durdu böyle tasma gibi ama bu boynumda süszüldü beni al beni al diye bağırıyordu
bundan sonra kuaföre gidince sanırım mutluluktan pek bişi demedim onlarada
Aaa ben yatak odasına sandııım oraya tabi ki olur kuzu gayette güzel olur hattaa al gitsin
Ay o kadar alışveriş yapıp tanıdığın bi yerse alsın bi zahmet yaa. Alır diye de düşünüyorum dene şansını kuzu
Bu süper tam da senin odalık zaten :)farkettimyatak odasına şu abajur almıştım.Eki Görüntüle 1598122 fotoğrafını atmıştım ama arkada kalmış görünmüyo pek.lambaderi eksik kalsın. çok stresliyim yatak odası yüzünden takım sığmayabilir diye
Ben bunları çok seviyorumm :)
Kuzu bozma moralini, tadın kaçmasın o gün ne yapıp edip güzel yapacaklar seni :)
Güle güle tak o zamannormalde taşsız sade bişi isterdim ama mazğadan çıkarken bununla çıktım hihih :) benim boynum kemikli etli dğeil pekdiğerleride kalıp gibi durdu böyle tasma gibi ama bu boynumda süszüldü beni al beni al diye bağırıyordu
bundan sonra kuaföre gidince sanırım mutluluktan pek bişi demedim onlarada
Bu süper tam da senin odalık zaten :)
Ay deme ya öyle bir ihtimal mi var yanii. Ölçüye göre çalışmadılarmı ki hazırmıydı?
Ayy aman inşallah olur yaa. Hazırsada gerçi en olmadı hemen başka modelle değiştirirler falan ama olmasa iyi olur tabii. Problemsizce hallolsun inşallahdimiyok canım hazır takım.sadece dolap kapaklarını değiştirdim sürgülü aynalı olcak.ölçüyü aldılar güya sığar dediler ama ben şüpheliyim çünkü oda kare değil dikdörtgen.yatağın geliceği yer, dolabın geliceği yer belli.ikisi karşılıklı uzun duvarlara konucak.o yüzden sığmayabilir.en olarak dar geliyo gözüme.inşallah sığar ya yoksa büyük sıkıntı
ölçtüler derken mağazadakiler ölçtüyse sığmazsa çözümüde onlar bulur kuzu takılmadimiyok canım hazır takım.sadece dolap kapaklarını değiştirdim sürgülü aynalı olcak.ölçüyü aldılar güya sığar dediler ama ben şüpheliyim çünkü oda kare değil dikdörtgen.yatağın geliceği yer, dolabın geliceği yer belli.ikisi karşılıklı uzun duvarlara konucak.o yüzden sığmayabilir.en olarak dar geliyo gözüme.inşallah sığar ya yoksa büyük sıkıntı
ya bölgedeki en iyi kuaförlerden biri diğerlerine güvenmiyorum burası kadar oyüzdende pek bişi demedim. ama ogün beğenmezsem hallederim diye düşünüyorum. birde zaten çok erken hazırlanıcaz foto çekiminden dolayı sonrasında uğrarsın düzeltiriz dediler defalarca. oyüzden düzeltmek için zamanımızda var hani. dua edin aksilik çıkmasın
değiştirirler mi bilemiyorum.yatağı da çok beğenmiştim ya başlığı istediğim gibi.dolabı değiştirme şansımız olsa keşke sadece ama sanmıyorum.Ayy aman inşallah olur yaa. Hazırsada gerçi en olmadı hemen başka modelle değiştirirler falan ama olmasa iyi olur tabii. Problemsizce hallolsun inşallah
ölçtüler derken mağazadakiler ölçtüyse sığmazsa çözümüde onlar bulur kuzu takılma
Hadi gözün aydınn :)Kızlar bi yük daha üzerimden düştü fotoğrafçıyıda hallettim sonunda :)
Hadi bakalım hayırlısııKızlar bi yük daha üzerimden düştü fotoğrafçıyıda hallettim sonunda :)
Annem de bana sahan seti almış bilin bakalım ne renk
İnşallah sığar da uğraşmak zorunda da kalmazsınız yaa. Ne zaman getirecekler kii. Siz kendiniz de bi hesap yapmadınız mı hem önceden. Ölçüden çok odanın şekliyle ilgili zaten sığma durumu.değiştirirler mi bilemiyorum.yatağı da çok beğenmiştim ya başlığı istediğim gibi.dolabı değiştirme şansımız olsa keşke sadece ama sanmıyorum.
Her renk geliyo aklıma ama sarı asla! ?Annem de bana sahan seti almış bilin bakalım ne renk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?