2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Uuuu :) Güle güle tak inşallah kuzucuuuumm :)
normalde taşsız sade bişi isterdim ama mazğadan çıkarken bununla çıktım hihih :) benim boynum kemikli etli dğeil pek diğerleride kalıp gibi durdu böyle tasma gibi ama bu boynumda süszüldü beni al beni al diye bağırıyordu
bundan sonra kuaföre gidince sanırım mutluluktan pek bişi demedim onlarada

Ben bunları çok seviyorumm :)
kızlar benimde içime hiç sinmedi ama fazlada bişi diyemedim napıcam bilmiyorum zaman çok dar olunca işte sıkıntı. şurda kalmış 4 gün artık ogün uğraştırıcam
Kuzu bozma moralini, tadın kaçmasın o gün ne yapıp edip güzel yapacaklar seni :)

Hahah Yakışması zaten mühim olan kuzucum iyi yapmışsın. Sete dua etsin o zaman o kuaför bencee

farkettim yatak odasına şu abajur almıştım. fotoğrafını atmıştım ama arkada kalmış görünmüyo pek.lambaderi eksik kalsın.çok stresliyim yatak odası yüzünden takım sığmayabilir diye

Bu süper tam da senin odalık zaten :)
Ay deme ya öyle bir ihtimal mi var yanii. Ölçüye göre çalışmadılarmı ki hazırmıydı?

Güle güle tak o zaman

Bu süper tam da senin odalık zaten :)
Ay deme ya öyle bir ihtimal mi var yanii. Ölçüye göre çalışmadılarmı ki hazırmıydı?

dimi yok canım hazır takım.sadece dolap kapaklarını değiştirdim sürgülü aynalı olcak.ölçüyü aldılar güya sığar dediler ama ben şüpheliyim çünkü oda kare değil dikdörtgen.yatağın geliceği yer, dolabın geliceği yer belli.ikisi karşılıklı uzun duvarlara konucak.o yüzden sığmayabilir.en olarak dar geliyo gözüme.inşallah sığar ya yoksa büyük sıkıntı

Ayy aman inşallah olur yaa. Hazırsada gerçi en olmadı hemen başka modelle değiştirirler falan ama olmasa iyi olur tabii. Problemsizce hallolsun inşallah

ölçtüler derken mağazadakiler ölçtüyse sığmazsa çözümüde onlar bulur kuzu takılma

o zaman burda yaptır yine canım.niye aksilik çıksın istediğin gibi olur merak etme.bazen ne kadar çok özenirsen o kadar çok kötü oluyo zaten. ogün yaptırırsın inşallah istediğin gibi de olur.

Ayy aman inşallah olur yaa. Hazırsada gerçi en olmadı hemen başka modelle değiştirirler falan ama olmasa iyi olur tabii. Problemsizce hallolsun inşallah
değiştirirler mi bilemiyorum.yatağı da çok beğenmiştim ya başlığı istediğim gibi.dolabı değiştirme şansımız olsa keşke sadece ama sanmıyorum.
ölçtüler derken mağazadakiler ölçtüyse sığmazsa çözümüde onlar bulur kuzu takılma

canım şöyle ki bizim tanıdığımız imalatçı ama biz takımı mağazadan aldık.tanıdığımız adam yapıyo bunları atölyesinde sonra da bu mağazaya satıyo bizde o mağazadan bu imalatçıyla birlikte aldık.yani imalatçı ölçüleri aldı, metrekare olarak konuştular aralarında mağazadakilerle.atıyorum 35 metrekare odaları diyo adam mağazadkilerde sığar diyolar.ama oda dar uzun pencere var kapılar var.bilemiyorum

Kızlar bi yük daha üzerimden düştü fotoğrafçıyıda hallettim sonunda :)

değiştirirler mi bilemiyorum.yatağı da çok beğenmiştim ya başlığı istediğim gibi.dolabı değiştirme şansımız olsa keşke sadece ama sanmıyorum.
İnşallah sığar da uğraşmak zorunda da kalmazsınız yaa. Ne zaman getirecekler kii. Siz kendiniz de bi hesap yapmadınız mı hem önceden. Ölçüden çok odanın şekliyle ilgili zaten sığma durumu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…