Ay neden öyle yaptılar ki ama. Makyaj provası yaptılar mı bari?ya prova olayı çok garip oldu. gittim bana demezlermi provanın mantığı model belirlemeymiş. benim modelim belliymiş ona göre saçım uygun mu ne kullanılacak belirlemek içinmiş saçı hazırlamak için falan filan. biraz kızdım biraz sesimi çıkarmadım falan. sonuç olarak modeli yapmadık. saçlarımı boyadık. kuaför olayı buşekilde gelişti. onun dışında bişi aldık albüme koyucam birazdan. birde bu akşam allah izin verirse dini nikahımız yapılacak. şehir dışından misafirlerde gelmeye başladı. feci bir yoğunluk var evde. iştede izine ayrılacağım die bir yoğunluk. koşturmaca devam
hoşgeldin aramıza :)
ay yok hiç bişi yapmadılar bende onu anlamadım ısrarla modeli denemeyecekmiyiz aksilik çıakrsa dedim durdum hayır provanın amacı model belirlemekmiş biraz kızdım birazda bu saatten sonra onlar kadar iyi bir yer bulmayacağım için ses çıkartmadım inş sorun olmazAy neden öyle yaptılar ki ama. Makyaj provası yaptılar mı bari?
Ayrıca ciddi anlamda heyecan başlamış
Haha tam olarak öyle oldu kuzuAhahah kendinin ki bitti sıra onun kartınamı geldi
Ay nasıl yani ya , provadan aksıt omuymuş. Güzelce bi azarlasaydın keşke. Bunca kuaföre enayi o zaman boşu boşuna saç makyaj yapıyolar. Sahi makyajı yaptılar mı bari onu görseydin en azından kuzu?ya prova olayı çok garip oldu. gittim bana demezlermi provanın mantığı model belirlemeymiş. benim modelim belliymiş ona göre saçım uygun mu ne kullanılacak belirlemek içinmiş saçı hazırlamak için falan filan. biraz kızdım biraz sesimi çıkarmadım falan. sonuç olarak modeli yapmadık. saçlarımı boyadık. kuaför olayı buşekilde gelişti. onun dışında bişi aldık albüme koyucam birazdan. birde bu akşam allah izin verirse dini nikahımız yapılacak. şehir dışından misafirlerde gelmeye başladı. feci bir yoğunluk var evde. iştede izine ayrılacağım die bir yoğunluk. koşturmaca devam
Ayy sıkma canını kuzu başka seçeneklere yönelseydin ya hemengaliba kalıcak o ya.off of az önce saten çarşaf almaya gittim.pike takımı varmış ama içinde yorgan koymak için çarşafı yokumş.bende var sanıyorum.hiçbişeyi halledemiyorum
ya prova olayı çok garip oldu. gittim bana demezlermi provanın mantığı model belirlemeymiş. benim modelim belliymiş ona göre saçım uygun mu ne kullanılacak belirlemek içinmiş saçı hazırlamak için falan filan. biraz kızdım biraz sesimi çıkarmadım falan. sonuç olarak modeli yapmadık. saçlarımı boyadık. kuaför olayı buşekilde gelişti. onun dışında bişi aldık albüme koyucam birazdan. birde bu akşam allah izin verirse dini nikahımız yapılacak. şehir dışından misafirlerde gelmeye başladı. feci bir yoğunluk var evde. iştede izine ayrılacağım die bir yoğunluk. koşturmaca devam
Haha tam olarak öyle oldu kuzu
Ay nasıl yani ya , provadan aksıt omuymuş. Güzelce bi azarlasaydın keşke. Bunca kuaföre enayi o zaman boşu boşuna saç makyaj yapıyolar. Sahi makyajı yaptılar mı bari onu görseydin en azından kuzu?
Yaa yalnız baya son noktadasınız çok heyecanlı son hazırlıklar resmenn :) Öyle diyince ben bi heyecan yaptım buradaa :)
Ayy sıkma canını kuzu başka seçeneklere yönelseydin ya hemen
Haha tam olarak öyle oldu kuzu
Ay nasıl yani ya , provadan aksıt omuymuş. Güzelce bi azarlasaydın keşke. Bunca kuaföre enayi o zaman boşu boşuna saç makyaj yapıyolar. Sahi makyajı yaptılar mı bari onu görseydin en azından kuzu?
Yaa yalnız baya son noktadasınız çok heyecanlı son hazırlıklar resmenn :) Öyle diyince ben bi heyecan yaptım buradaa :)
Ayy sıkma canını kuzu başka seçeneklere yönelseydin ya hemen
kızlar benimde içime hiç sinmedi ama fazlada bişi diyemedimalllah allah çok ilginç canım.bunu telefondan da konuşabilirdiniz zaten provaya ne gerek varki o zaman.geçen bende hem saçlarım için hemde konuşmak için gittim.provaya gelirsin malzemelerinle 2-3 model deneriz yüzüne en çok hangisi yakışırsa düğünde onu yaparız dedi.randevuyu da prova günü konuşuruz sorun yok dedi.ayrıca provayı kınada da kullanabilirsin dedi.hayırlı olsun canım şimdiden hep mutlu olun.Allah utandırmasın
kızlar benimde içime hiç sinmedi ama fazlada bişi diyemedimnapıcam bilmiyorum zaman çok dar olunca işte sıkıntı. şurda kalmış 4 gün artık ogün uğraştırıcam
Kuzu geciktirme de bari üzerinen zaman geçmeden gidersen alırsın bence , hatta belki değiştirirsin sadece başka bişey bulursan.alıp eve geldiğimde farkettim.geri almazsa yandık
Neyse olsun keyfini kaçırma şimdi bununla. O gün uğraştırıcaksın artık dediğin gibi bi aksilik çıkmaz inşallah sen güzel düşün yeterki :)kızlar benimde içime hiç sinmedi ama fazlada bişi diyemedimnapıcam bilmiyorum zaman çok dar olunca işte sıkıntı. şurda kalmış 4 gün artık ogün uğraştırıcam
Ay nolsun sen nelere koşturuyorsunn :)
Ya ben de çok beğendim kıyayım mı paraya
Nasıl ya çok ilginç çok saçma geldi bana da makyaj özellikle prova yapılmalı yani o gün beğenmezsen değiştirsinler ozaman. Düğün günü sakın beğenmezsen susma ben size demiştim yapalım diye dersin ama inşallah aksilik olmaz kuzum.ya prova olayı çok garip oldu. gittim bana demezlermi provanın mantığı model belirlemeymiş. benim modelim belliymiş ona göre saçım uygun mu ne kullanılacak belirlemek içinmiş saçı hazırlamak için falan filan. biraz kızdım biraz sesimi çıkarmadım falan. sonuç olarak modeli yapmadık. saçlarımı boyadık. kuaför olayı buşekilde gelişti. onun dışında bişi aldık albüme koyucam birazdan. birde bu akşam allah izin verirse dini nikahımız yapılacak. şehir dışından misafirlerde gelmeye başladı. feci bir yoğunluk var evde. iştede izine ayrılacağım die bir yoğunluk. koşturmaca devam
Çok tatlı benceekızlar lambader alıcam ama şu uygun mu benim odaya http://www.evmanya.com/urun/500403-...apka?refid=7&gclid=CPTag9-gj8cCFdMatAodmh8ALw
Evini bilmiyorum ama lambader güzelmiss :)kızlar lambader alıcam ama şu uygun mu benim odaya http://www.evmanya.com/urun/500403-...apka?refid=7&gclid=CPTag9-gj8cCFdMatAodmh8ALw
Kuzu daha klasik bişey mi baksan acaba ? Gerçi onlar da daha pahalı olurlar muhtemelen ama senin odaya öyle bişey daha iyi olur diye düşünüyorumkızlar lambader alıcam ama şu uygun mu benim odaya http://www.evmanya.com/urun/500403-...apka?refid=7&gclid=CPTag9-gj8cCFdMatAodmh8ALw
Kuzu daha klasik bişey mi baksan acaba ? Gerçi onlar da daha pahalı olurlar muhtemelen ama senin odaya öyle bişey daha iyi olur diye düşünüyorum
Kuzu geciktirme de bari üzerinen zaman geçmeden gidersen alırsın bence , hatta belki değiştirirsin sadece başka bişey bulursan.
Neyse olsun keyfini kaçırma şimdi bununla. O gün uğraştırıcaksın artık dediğin gibi bi aksilik çıkmaz inşallah sen güzel düşün yeterki :)
Aaa ben yatak odasına sandııım oraya tabi ki olur kuzu gayette güzel olur hattaa al gitsinoturma odasına düşünüyorum canım şu tv üniteli.bunlar olur diye düşündüm ama
Ay o kadar alışveriş yapıp tanıdığın bi yerse alsın bi zahmet yaa. Alır diye de düşünüyorum dene şansını kuzuadamı tanıyorum sık alışveriş yapıyorum da iade yapmazsa değiştirebilceğim pek bi ürün yok.sadece pike takımım ve saten nevresimim eksik işte.pike şuan fuzuli benim için.önemli olan saten çarşaf çeyiz günü sericem.başka da güzel bi model yoktu.inşallah alır ya
Evini bilmiyorum ama lambader güzelmiss :)
canım başka bildiğin bi kuaför varsa hemen ara konuş yoksa eğer burda yaptırcaksın mecburen yapıcak bişey yok.ama çok ayıp yaptıkları
ya bölgedeki en iyi kuaförlerden biri diğerlerine güvenmiyorum burası kadar oyüzdende pek bişi demedim. ama ogün beğenmezsem hallederim diye düşünüyorum. birde zaten çok erken hazırlanıcaz foto çekiminden dolayı sonrasında uğrarsın düzeltiriz dediler defalarca. oyüzden düzeltmek için zamanımızda var hani. dua edin aksilik çıkmasınÇok bir fark yok zaten arada ama sen daha iyi bilirsin tabi
Nasıl ya çok ilginç çok saçma geldi bana da makyaj özellikle prova yapılmalı yani o gün beğenmezsen değiştirsinler ozaman. Düğün günü sakın beğenmezsen susma ben size demiştim yapalım diye dersin ama inşallah aksilik olmaz kuzum.
Bitti artık maşallah bişey kalmadı herşeyh çok güzel olacak inşallah stres yapma
Çok tatlı bencee
Uuuu :) Güle güle tak inşallah kuzucuuuumm :)bakın bakalım albümde ne var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?