- 2 Temmuz 2013
- 9.543
- 10.806
- 498
Hadi gözün aydınn :)
Hadi bakalım hayırlısıı
Hımmm ne renk acaba parlementmi![]()
sağolun canlaar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi gözün aydınn :)
Hadi bakalım hayırlısıı
Hımmm ne renk acaba parlementmi![]()
İnşallah sığar da uğraşmak zorunda da kalmazsınız yaa. Ne zaman getirecekler kii. Siz kendiniz de bi hesap yapmadınız mı hem önceden. Ölçüden çok odanın şekliyle ilgili zaten sığma durumu.
Güle güle kullan canım çok cici bunlardaa :)gösterdiğim lambaderle iki tane secdus tabaklardan aldım kızlar.bunlardan mint ve pembe Eki Görüntüle 1598208
sağol canımGüle güle kullan canım çok cici bunlardaa :)
Selam kızlar nabersinizzz :))
ben iyiyim biliyosun.hoşgeldin :)
Biliyorum canımm , arada bi bakim dedim neler oluyo diye ama okuyamadım tabi :)
geç kaldın canım artık iş çıkış saati herkes gidiyo.sabah daha canlı :)
Günaydın gençlerrr![]()
Günaydın kuzulaaar, herkese günaydıııın :)Günaydııınnn bu akşam gelinlik provam var meraktan çatlıyorum nasıl oldu diye![]()
Uff biliyorum tabi ama çok illginçtir ki fotoğraf çektirmiyorlar bana ama bugün çemkiricem ve çekicemGünaydın kuzulaaar, herkese günaydıııın :)
Uu prova mıııı çok heyecanlıı . Merak ederken prova esnasında unutmaman gereken bişey var biliyosun di mi![]()
çok şekerler canım gül güle kullangösterdiğim lambaderle iki tane secdus tabaklardan aldım kızlar.bunlardan mint ve pembe Eki Görüntüle 1598208
hoşgeldin tatlımm nerelerdesinnSelam kızlar nabersinizzz :))
Günaydın canımGünaydın Güzellikleeeerrr
Merak edenler var çekemezsem çok kızarlar dersin hahahUff biliyorum tabi ama çok illginçtir ki fotoğraf çektirmiyorlar bana ama bugün çemkiricem ve çekicem![]()
İnşallah bugün çekicem umutluyumMerak edenler var çekemezsem çok kızarlar dersin hahah![]()
Biz bekliyoruz vallahi anlamam![]()
Bu aradaa iki elbisenin de siparişini verdim merakla bekliyorummAma beden olmazsa diye korkuyoru elbiselerin kalıpları çok darmış yaa, inşallah olur
![]()