• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Evet ben de sana hoşgeldin diyememiştim sanırım. Hoşgeldin sen de aramıza :)
5 eylül benim düğün :)
İnternetten elbise aldım tabi daha önce , bu markadan da arkadaşım aldı benim düğün için kumaşlar falan gayet güzeldi. İnşallah ben giyicne de beğenirim tabi, bazen de giyince tahmin ettiğin gibi olmuyo falan. Benim kına elbisesi işi baya sürününce böyle umutsuzlaştım :KK70:

Hoşbuldumm :KK54: süper ay çok az kalmış heyecandan ölüyo olmalısın, alttaki yorumları da okudum evet evet al ikisini de hangisini beğenirsen kalsın, ama bence ikisiyle de çok güzel olacaksn :)

Hoşbuldumm :KK54: süper ay çok az kalmış heyecandan ölüyo olmalısın, alttaki yorumları da okudum evet evet al ikisini de hangisini beğenirsen kalsın, ama bence ikisiyle de çok güzel olacaksn :)
Evet 1 ay kaldı hala inanamıyorum :) Heyecandan çok panik içindeyim açıkçası ya hala yetişmesi gereken o kadar çok şey var ki. Heyecanı çok güzel ama stresten o kısmını pek anlayamıyoruz :D
Teşekkür ederim canım ayrıca çok sağol :) Darısı hayırlısıyla sizin başınıza. Nişanlıydın değil mi? Askerlik baya azalmış :)

Evet 1 ay kaldı hala inanamıyorum :) Heyecandan çok panik içindeyim açıkçası ya hala yetişmesi gereken o kadar çok şey var ki. Heyecanı çok güzel ama stresten o kısmını pek anlayamıyoruz :KK70:
Teşekkür ederim canım ayrıca çok sağol :) Darısı hayırlısıyla sizin başınıza. Nişanlıydın değil mi? Askerlik baya azalmış :)

Evet herkes öyle söylüyor olsun stres olma tadını çıkarmaya çalış, ev işi falan bitti mi barii :KK25: evet evet nişanlıyım, 89 gün kaldı inşallah 365den inince bitmiş gibi görünüyo :KK70:

schafer çok şekil :KK70:
Şekli severim :cool:Ama işte sakarlık başa bela ben onunla baya sakat işler yaparım gibi geliyor :D
Yaaa değişik fikirler sundunuz demek :KK70:
Ay o zaman aklımda kalmasın tamam ya, şimdi whatsap desteği ile gelen cevaplar da iksinidi de almam yönündeydi öyle yapiym yoksa aklım kalıcak benim ya Auralee Auralee bukalemun gibiyim sürekli fikir değiştiriyorum :KK70: :KK70:
Yine kafayı karıştırdı yaa :D Bi farkları yok ki yaka dışında. En azından biraz hareket olur diğerinde, bence.
Aramızda haftasonu düğünü olanlar da vaar :D Asıl onlara sormak lazım :D

Evet herkes öyle söylüyor olsun stres olma tadını çıkarmaya çalış, ev işi falan bitti mi barii :KK25: evet evet nişanlıyım, 89 gün kaldı inşallah 365den inince bitmiş gibi görünüyo :KK70:

Ben saymaya 460 dan başlamıştım o zamanlar sen yine iyisin yani :D Ama çok az kalmış hayırlısıyla gelsin inşallah :)
Ev boyandı çeyizler gitti beyaz eşyalar dün kuruldu falan ama mobilyalar var daha yatak odası ve diğer odalar oturma grupları. Halılar dikiliyor sonra perdeler gelecek tv kurulacak vs vs öyle çok detay var ki. İçine girdiğinde başın dönecek zaten :)))
Stres yapmamak hiç mümkün olmuyo da mümkün mertebe uzak durmaya çalışıyoruz tabi. Bakalım 1 ay içinde ne yapabilirsek artık :D

Yine kafayı karıştırdı yaa :KK70: Bi farkları yok ki yaka dışında. En azından biraz hareket olur diğerinde, bence.
Hahah ay yok ben biraz deliyim malum, istediği kadar benzesin kesin acaba onu alsaydım böyle mi olurdu falan derim. Deneyip göreyim kendimi susturmanın başka yolu yok! :D :D

Ben saymaya 460 dan başlamıştım o zamanlar sen yine iyisin yani :KK70: Ama çok az kalmış hayırlısıyla gelsin inşallah :)
Ev boyandı çeyizler gitti beyaz eşyalar dün kuruldu falan ama mobilyalar var daha yatak odası ve diğer odalar oturma grupları. Halılar dikiliyor sonra perdeler gelecek tv kurulacak vs vs öyle çok detay var ki. İçine girdiğinde başın dönecek zaten :)))
Stres yapmamak hiç mümkün olmuyo da mümkün mertebe uzak durmaya çalışıyoruz tabi. Bakalım 1 ay içinde ne yapabilirsek artık :KK70:

Ooo senin işin çok daha allah kolaylık versin canımm çıldırmazsan iyi ahaha:KK45: inşallah en kısa sürede biter :KK74: düğün nerede olacak?

kızlar nabersiniz :)
Kuzuu biz iyiyiz sen nasılsın asıl? Neleri hallediyosun yine haberler sende ? :D
Ooo senin işin çok daha allah kolaylık versin canımm çıldırmazsan iyi ahaha:KK45: inşallah en kısa sürede biter :KK74: düğün nerede olacak?
Ah inşallah yemem, yemeyiz hatta :D Amin canım. Düğün salonunu tutmuştuk işte evlere yakın bir muhitte. Orada olacak inşallah :)
Kuzuuu iyi senden naber asıl prova nasıldı ?
Ay evet evet ikisini de alıcam akşama , aklım kalacağına ikisini de göreyim :D Nişanlının kartına el koymuştum ama o süre zarfında limiti tüketmişim :D Akşama kartını sadece para yatırması için verip geri alıcam o zaman verebilirim siparişi :D

Kuzuu biz iyiyiz sen nasılsın asıl? Neleri hallediyosun yine haberler sende ? :KK70:

Ah inşallah yemem, yemeyiz hatta :KK70: Amin canım. Düğün salonunu tutmuştuk işte evlere yakın bir muhitte. Orada olacak inşallah :)

Ay evet evet ikisini de alıcam akşama , aklım kalacağına ikisini de göreyim :KK70: Nişanlının kartına el koymuştum ama o süre zarfında limiti tüketmişim :KK70: Akşama kartını sadece para yatırması için verip geri alıcam o zaman verebilirim siparişi :KK70:
Ahahah kendinin ki bitti sıra onun kartınamı geldi :D

Kuzuuu iyi senden naber asıl prova nasıldı ?
ya prova olayı çok garip oldu. gittim bana demezlermi provanın mantığı model belirlemeymiş. benim modelim belliymiş ona göre saçım uygun mu ne kullanılacak belirlemek içinmiş saçı hazırlamak için falan filan. biraz kızdım biraz sesimi çıkarmadım falan. sonuç olarak modeli yapmadık. saçlarımı boyadık. kuaför olayı buşekilde gelişti. onun dışında bişi aldık albüme koyucam birazdan. birde bu akşam allah izin verirse dini nikahımız yapılacak. şehir dışından misafirlerde gelmeye başladı. feci bir yoğunluk var evde. iştede izine ayrılacağım die bir yoğunluk. koşturmaca devam

Offf deme öyle şer yaaa çok fena valla sıkıştık kaldııık . Öyle film şeridi gibi geçiyo sadece bişey de yapamıyoruz :KK70: Hangisini yapcamı şaşırdım.
Ay ayrıca onu değiştirmek çok zor olur gerçekten kuzu yaa . Nişanlının kızacağına eminsen kalsın derim ben uğraşmaya değmez. O kadar detaylı düşünecek vakit kalmadı artık :KK70:

galiba kalıcak o ya.off of az önce saten çarşaf almaya gittim.pike takımı varmış ama içinde yorgan koymak için çarşafı yokumş.bende var sanıyorum.hiçbişeyi halledemiyorum :(

Back