2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Mekanın böyle durumlar için izlediği bir yol fardır kuzu ya konuşmuşmuydunuz onu

üstünü kapatabiliyolardı sanırım biraz, o zaman da tüm hava gider ayyy ama yağmicak inşallah yaa

üstünü kapatabiliyolardı sanırım biraz, o zaman da tüm hava gider ayyy ama yağmicak inşallah yaa
Yağmayacak tabiiii :) Yağsa bile rezil olacak birşey yokmuş zaten sorun yok yani kuzu sen içini ferah tut :)
Diğerinin varmıydı, öyleyse uğraşma tabi. Zaten her halukarda misafir takımı için gayet uygun fiyatlı bişey alıyosun problem yok yani.
Ay ben de geçen tak etti çaycımı sipariş ettim artık . Tam hesap kitap yapıyordum sonra kendi kendime "amaaan sanki hesap yapınca içinden çıkılabiliyor mu boşver al gitsin " dedim ve bastım paraları leylaya Ve şimdi eve teslim olmak üzere kurye amcasındaymış

Yok yaa gitmez o gün ne olursa olsun her şeyin tadını çıakrmalısın. Streslenirsen sadece mutlu gününü kendine zehir edersin. Yağmur romantiktir, güneş de öyle O gün sizin için her şey romantik olacak, moral bozmak yok.
Vayy işte aradığım ruh Azıcık benim de böyle olmam lazım hesap kitaptan bir şey alamıyorum

inşallah kuzularrr

iyi yapmışsın kuzu

kızlar ben salonuma sedef avize aldım ya illet etti dün beni hepsi ayrı ayrı geldi onları montelemek allahım çileden çıkardı almayı düşünen varsa almasın

geçmiş olsun cnaım

Auralee canım tuzlukların çok tatlı.bende bunun pembesini düşünmüştüm emsanda var.yemek takımlarının tuzluğu olunca kaşıklısını alıyım, sofraya değil ocağın yanına koyuyum, daha kullanışlı olur dedim.bunu aldım. yemeğe hep kaşıkla tuz atarım da ben öyle anlayabiliyorum.yağlık tuzluğunu da almak istiyorum ama şuan ona vericek param yok zamanım iyice daraldı

Vayy işte aradığım ruh Azıcık benim de böyle olmam lazım hesap kitaptan bir şey alamıyorum
Haha ben de yıllardır bu ruhtan kurtulmaya çalışıyorum ama yok anacım olmuyor!
kızlar ben salonuma sedef avize aldım ya illet etti dün beni hepsi ayrı ayrı geldi onları montelemek allahım çileden çıkardı almayı düşünen varsa almasın
Ay hadi yaa Bu ara salona avize bakıyorum bulamazsam onu alırım diye düşünmedim desem yalan olur AMa uyarı iyi geldi Hepsini tekt ek taktın mı yaaa çok fenaymıışş
Ay ne tatlıymış bu :)
Bak iyi dedin onu ben de yemek yaparken tuzlukla falan anlamam ölçüyü kaşık kullanırım . Böyle bişey lazım bana daa YA da yaptığım küçük kavanozları bu iş için kullanabilirim tabii

bi yerde gördüm sadece kuzu inşallah olmaz bakalım

eee nasıl güzel oldumu odaya :)
HEr yerde doğru göstermiyor kuzum meraklanma..
Henüz asmadık duyu evde kalmış ama güzel duracak
Aaa ciddiimisin iyiki söylemişim Ya çok şık aslında ama sıkıntılı yani.
Ben yapmadım nişanlım yaptı yoksa kırar atardım ben

sen kavanoz mu yaptın ben niye görmedim onu kovanozda olur tabi canım

Ay şaka gibi insan uyarı verir baştan
Ya aslında karacada çok indirim var bu setlerde ama krem rengi senin takım pembe. Ben de soraya koymalık diye aldım bunları ama belki dediğin şekilde de almak gerekebilir bakayım ben yarın tabak alırken onu da halledeyim bari.

kızlar günaydın birkaçgün ayrı kalınca iş birikmiş giremiyorum buraya. @blisss geçmiş olsun allah beterinden skalasın canım

Aaa ciddiimisin iyiki söylemişim Ya çok şık aslında ama sıkıntılı yani.
Ben yapmadım nişanlım yaptı yoksa kırar atardım ben
Hahaha o kadar feciydi diyosun yani Ay asınca fotorğaf çek çok merak ettim görüntüsünü :)
sen kavanoz mu yaptın ben niye görmedim onu kovanozda olur tabi canım
Ay çoook zaman önce yapmıştım kuzu ya baya hobi diye uğraştım çok eğlenceliydi Burdalar aha da Büyükleri var bi de onların

Eklentiler

• IMG_20140204_123350.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 202

evet bende pembelerin peşindeyim.emsanda da hem pahalı hemde hemen bitiyo bulunmuyo her zaman.kaç aydır bakarak aldım bunuda.kavanozlarda olur canım şart değil böyle.hatta evlendikten sonrada alabilrsin benim yağlıklar öyle olcak

ayy bunlar ne tatlı olmuş böyle.nası yaptın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…