• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

evet bende pembelerin peşindeyim.emsanda da hem pahalı hemde hemen bitiyo bulunmuyo her zaman.kaç aydır bakarak aldım bunuda.kavanozlarda olur canım şart değil böyle.hatta evlendikten sonrada alabilrsin benim yağlıklar öyle olcak
Aynen ya her şey hemen olmak zorunda değil ihtiyaç duyuldukça da alınır. Rahat olmak lazım biraz.

ne şirin olmuşlarrr :)
ayy bunlar ne tatlı olmuş böyle.nası yaptın :KK73:
Teşekkürler kuzulaar :)
Ay bi ara baya merak salmıştım aldım boyalarımı camlarımı oturdum bpyadım. Üstündeki desenleri de peçete deseninden aldım. Yani desen kısmını oyup peçete tutkalıyla üstüne aktardım falan böyle oldu. Bunları kullanırım zaten şimdilik almayayım dedim.

Kııızlar şimdii size bir soru. Şimdi milladan kına elbisesi almayı düşünüyorum şu kayık yaka olanı. Ama acaba hazır iade de varken diğer straplez olano da alsam deneyip mi karar versem bilemedim. Sizce ne yapayım

Eklentiler

• T00400XWX9007_1_org_zoom.webp
    T00400XWX9007_1_org_zoom.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 205
  • 1245.webp
    1245.webp
    7 KB · Görüntüleme: 216
kızlar günaydın birkaçgün ayrı kalınca iş birikmiş giremiyorum buraya. @blisss geçmiş olsun allah beterinden skalasın canım
Canım benim çok sağol amiinn
Hahaha o kadar feciydi diyosun yani :KK70: Ay asınca fotorğaf çek çok merak ettim görüntüsünü :)

Ay çoook zaman önce yapmıştım kuzu ya baya hobi diye uğraştım çok eğlenceliydi :KK70: Burdalar aha da :KK70: Büyükleri var bi de onların :KK70:

Ay bi ara baya merak salmıştım aldım boyalarımı camlarımı oturdum bpyadım. Üstündeki desenleri de peçete deseninden aldım. Yani desen kısmını oyup peçete tutkalıyla üstüne aktardım falan böyle oldu. Bunları kullanırım zaten şimdilik almayayım dedim.

Kııızlar şimdii size bir soru. Şimdi milladan kına elbisesi almayı düşünüyorum şu kayık yaka olanı. Ama acaba hazır iade de varken diğer straplez olano da alsam deneyip mi karar versem bilemedim. Sizce ne yapayım

Çekerim kuzum tabi.. Ne şirin olmuş o kavanozlar annemde benim için çok şey yaptı böyle :-)
Bence strapleze bakma kayık yaka çok hoş

bende yapmak istedim ama şu ara hiç sırası değil :KK70:bi ay kaldı çok stresliyim.bence ikisini de al beğenmediğini iade et canım.çünkü hiç belli olmuyo hangisinin üzerinde iyi durcağı

bende yapmak istedim ama şu ara hiç sırası değil :KK70:bi ay kaldı çok stresliyim.bence ikisini de al beğenmediğini iade et canım.çünkü hiç belli olmuyo hangisinin üzerinde iyi durcağı
Haha bence de hiç sırası değil kuzu. O vakit uğraşacak bişey olmadığından iyi gelmişti ama şuan asla yapmazdım zaten :D
Çekerim kuzum tabi.. Ne şirin olmuş o kavanozlar annemde benim için çok şey yaptı böyle :-)
Bence strapleze bakma kayık yaka çok hoş

Kayık yakayı ben de çok sevdim ama işte kafeinin dediği gibi bazen ummadık elbiseler daha iyi duruyor falan ya ondan diğerini de düşündüm. Hani gold bi kolyeyle falan hareketlendiririm zaten o olsa. Aman hep bir muamma. Kafamdaki uçuşan şifon etekli elbiseyi bulamayınca bunlara yöneldim :D

Bence ikisi arasında duruş açısından bi fark yok, sen kayık yakayı kap uğraşma iadeyle derim.

Haha bence de hiç sırası değil kuzu. O vakit uğraşacak bişey olmadığından iyi gelmişti ama şuan asla yapmazdım zaten :KK70:

Kayık yakayı ben de çok sevdim ama işte kafeinin dediği gibi bazen ummadık elbiseler daha iyi duruyor falan ya ondan diğerini de düşündüm. Hani gold bi kolyeyle falan hareketlendiririm zaten o olsa. Aman hep bir muamma. Kafamdaki uçuşan şifon etekli elbiseyi bulamayınca bunlara yöneldim :KK70:

uğraşabilsem kınadaki hediyelikleri yapıcam ama kafam çok karışık ya bin tane şey dönüyo :(

Kızlar bıçak setinde kararsızım ben de şimdi.
Her ne kadar bunu çok beğensem de (keskinlik olarak çok iyi ve standında ahşap kesim panosu var), fiyatları daha cazip seçenek olarak bu ve bu da var. Ne dersiniz?

Bence ikisi arasında duruş açısından bi fark yok, sen kayık yakayı kap uğraşma iadeyle derim.
Yaa öyle mi diyosun. Ay öyle yapiym madem uğraşasım hiç yok zaten . Bir de ben straplezden uzak durmaya çalışıyorum genelde. O da malum sebepten ölçüler sıkıntı çıkarıyor fazla göze batmasın :D

uğraşabilsem kınadaki hediyelikleri yapıcam ama kafam çok karışık ya bin tane şey dönüyo :KK43:

Off evet benim de yapmam lazım ama gidip malzemeleri toparlayacak vakti bile bulamıyorum hergün başka bişey çıkıyo neden böyle oldu ki yaa :(

Yaa öyle mi diyosun. Ay öyle yapiym madem uğraşasım hiç yok zaten . Bir de ben straplezden uzak durmaya çalışıyorum genelde. O da malum sebepten ölçüler sıkıntı çıkarıyor fazla göze batmasın :KK70:

Off evet benim de yapmam lazım ama gidip malzemeleri toparlayacak vakti bile bulamıyorum hergün başka bişey çıkıyo neden böyle oldu ki yaa :KK43:

bi de benim aklımda yemek takımıyla bardak takımı var.değiştirmek istiyorum dün aradım ama elden gelip değiştirmeniz gerek diyo.kocaman kutuları nası götürüyüm ben :KK43: nişanlıma söylesem onla bile götüremeyiz hemde kızar.kuzenimle aynı yemek takımımız içime sinmiyo soğudum.bardak takımını da vitrine koyarsam sanki sade kalcakmış gibi hissediyorum.nası değiştircem bilmiyorum.damat bohçasına ıvır zıvırlar bitmedi daha.evin eksikleri kına malzemeleri hepsi film şeridi gibi geçiyo aklımdan :KK70:

bi de benim aklımda yemek takımıyla bardak takımı var.değiştirmek istiyorum dün aradım ama elden gelip değiştirmeniz gerek diyo.kocaman kutuları nası götürüyüm ben :KK43: nişanlıma söylesem onla bile götüremeyiz hemde kızar.kuzenimle aynı yemek takımımız içime sinmiyo soğudum.bardak takımını da vitrine koyarsam sanki sade kalcakmış gibi hissediyorum.nası değiştircem bilmiyorum.damat bohçasına ıvır zıvırlar bitmedi daha.evin eksikleri kına malzemeleri hepsi film şeridi gibi geçiyo aklımdan :KK70:
Offf deme öyle şer yaaa çok fena valla sıkıştık kaldııık . Öyle film şeridi gibi geçiyo sadece bişey de yapamıyoruz :D Hangisini yapcamı şaşırdım.
Ay ayrıca onu değiştirmek çok zor olur gerçekten kuzu yaa . Nişanlının kızacağına eminsen kalsın derim ben uğraşmaya değmez. O kadar detaylı düşünecek vakit kalmadı artık :D

İkisi de çok şık bayıldım :)

Ayy inşallah geldiklerinde de öyle olurlar :) Çok merake diyorum nasıl olacak ve şu kına elbisesi derdinden kurtulabilecekmiyim diye

Daha önce internetten elbise almış mıydın böyle, aldıysan ve olduysa sıkıntı çıkmaz bence/ dar olmasın da bol olursa iyi bir terzi 1 günde yapar onu hiç merak etmee :) ne zaman senin düğünün, yazmışsındır mutlaka ama yeni katıldım ben göremedim :)

Daha önce internetten elbise almış mıydın böyle, aldıysan ve olduysa sıkıntı çıkmaz bence/ dar olmasın da bol olursa iyi bir terzi 1 günde yapar onu hiç merak etmee :) ne zaman senin düğünün, yazmışsındır mutlaka ama yeni katıldım ben göremedim :)
Evet ben de sana hoşgeldin diyememiştim sanırım. Hoşgeldin sen de aramıza :)
5 eylül benim düğün :)
İnternetten elbise aldım tabi daha önce , bu markadan da arkadaşım aldı benim düğün için kumaşlar falan gayet güzeldi. İnşallah ben giyicne de beğenirim tabi, bazen de giyince tahmin ettiğin gibi olmuyo falan. Benim kına elbisesi işi baya sürününce böyle umutsuzlaştım :D

bencede al ikisinide dene kuzu hatta bir iki daha bak dene :D

bencede al ikisinide dene kuzu hatta bir iki daha bak dene :KK70:
Yaaa değişik fikirler sundunuz demek :D
Ay o zaman aklımda kalmasın tamam ya, şimdi whatsap desteği ile gelen cevaplar da iksinidi de almam yönündeydi öyle yapiym yoksa aklım kalıcak benim ya Auralee Auralee bukalemun gibiyim sürekli fikir değiştiriyorum :D :D

Back