Amanınn bak onu hiç bilmiyorum işte. Ama bazen yanılıyor bozma hemen moralini :/Hava durumu için hangi siteye bakmalıyım ki uff bi yerde yağmur gösteriyo
Ev büyükse vazgeçme nolucakKızlar benim çeyizler baya bi fazla . Annem çeyizlerini göndermeden önce geldi bi ayrıştıralım gereksiz ve fazlalık olanları getirme istanbula felan diyor. Ama ben hiç birinden vazgeçmek istemiyorum
Oh ohh maşallah sana kaldığın eyrden devam. Çok da temkinlisin tebrik etmemek elde değilll :)Büyük kavanozlara da bi elim gitmedi değil ama kaç tane almam gerektiğini bile bilmiyorum. Dedim onlar da şekil olmayıversinMağazada beğendiğim misafir yemek takımını sordum, nakitte 300 oluyormuş, internettekiyle aynı yani, ben gidip yarın 6 tanesini alayım diyorum, diğer 6yı da diğer ay alırım. Malum günlük takım da bu ay gelecek onu almadan içim rahat etmez Bu aylık listemizde elektronik yok
Ya aslında ilk başlarda aklım onlardaydı benim biliyor musun. Hatta fiyatı daha ucuzsa yine ona gidebilirim. Karacada benimki de, ama kare de değişiklik olur günlükler yuvarlak demiyor da değilim hani.Oh ohh maşallah sana kaldığın eyrden devam. Çok da temkinlisin tebrik etmemek elde değilll :)
Al tabii bi tanesi köşede duruversin . Bu arada ben karacada bi tabak gördün geçen beyaz yuvarlak kenarı da gümüş şeritli çok güzeldi. Ama sen formundaki detaylara daha çok takılıyorsun o yüzden seninki daha senlik olabilir
Ayrıca mecburum ya artık zaman daralıyor diğer harcamalar artacak bunları bir an önce halletmek lazım.Oh ohh maşallah sana kaldığın eyrden devam. Çok da temkinlisin tebrik etmemek elde değilll :)
Al tabii bi tanesi köşede duruversin . Bu arada ben karacada bi tabak gördün geçen beyaz yuvarlak kenarı da gümüş şeritli çok güzeldi. Ama sen formundaki detaylara daha çok takılıyorsun o yüzden seninki daha senlik olabilir
sadaece bi yerde yazdığı için dikkate almiim diyorum kuzuAmanınn bak onu hiç bilmiyorum işte. Ama bazen yanılıyor bozma hemen moralini :/
Ev büyükse vazgeçme nolucak
kuzu ilk etapta kullanabileceklerini açarsın diğerleri kutuda kalır olmazmı evde boş kiler gibi bi yer varsa duruverir kutularev büyük değil oyüzden zaten hepsini götürme diyor ama hangilerinden vazgeçicemm(
Ay yok alma bence desadaece bi yerde yazdığı için dikkate almiim diyorum kuzu
Bırakırsın bir kısmını, sıkıldıkça gider alırsın yeni alışveriş yapmış gibi olursunev büyük değil oyüzden zaten hepsini götürme diyor ama hangilerinden vazgeçicemm(
Ya aslında ilk başlarda aklım onlardaydı benim biliyor musun. Hatta fiyatı daha ucuzsa yine ona gidebilirim. Karacada benimki de, ama kare de değişiklik olur günlükler yuvarlak demiyor da değilim hani.
Kesinliklee artık işin şu çeyiz boyutuna ağırlık vermen gerek bak zaten 1 ay kalmasına rağmen hala o kısımda eksikler var o yüzden bitirmeye çalış o tarafı. Seninki ne kadardııı? Daha uygunsa bence de düşünebilirsin bi ışılyısı var ya sade ve şık güzel olur bence masadaAyrıca mecburum ya artık zaman daralıyor diğer harcamalar artacak bunları bir an önce halletmek lazım.
Ay yok alma bence deBizim nişanda hava felaket görünüyordu güneş açtı kış ortası Gece montsuz dışarı çıkmıştım nişan elbisemle
Bırakırsın bir kısmını, sıkıldıkça gider alırsın yeni alışveriş yapmış gibi olursun
Hahao zaman hiç dikkate almıyorum, hafif şanssızlık var bende ama olsun çekmiciim üstüme
yok canım maalesef odalar full dolu olucak . Artık tencere tavaların bi kısmını bırakırımkuzu ilk etapta kullanabileceklerini açarsın diğerleri kutuda kalır olmazmı evde boş kiler gibi bi yer varsa duruverir kutular
Benimki toplamda 600e gelecek nakit alınca. Hatta günlüğü bırakıp direk onu 12lesem mi ya. Günlüğü elbet alırım yeni çıkacak bir takımmış zaten.Kesinliklee artık işin şu çeyiz boyutuna ağırlık vermen gerek bak zaten 1 ay kalmasına rağmen hala o kısımda eksikler var o yüzden bitirmeye çalış o tarafı. Seninki ne kadardııı? Daha uygunsa bence de düşünebilirsin bi ışılyısı var ya sade ve şık güzel olur bence masada
Yani şanssızlığı kendine çekme tabi, ama her ihtimale hazırlıklı ol ki o gün moral yerle bir olmasın. Yağmur da olsa her şey kontrol altında olacak diye telkin et kendine :)o zaman hiç dikkate almıyorum, hafif şanssızlık var bende ama olsun çekmiciim üstüme
inşallahhh kuzu :)HahaAy yok kuzu ya bir yerde gördüysen zaten alma zaten saçmalamış o gayette mis gibi bir güneş olacak tepede hiç merak etmeee :)
Yaa mağazada gördüm de fiyatı hatırlamıyorum dediğimin. Ama krc shop da gördüğüm oysa 6 kişiliği 199 muş.Benimki toplamda 600e gelecek nakit alınca. Hatta günlüğü bırakıp direk onu 12lesem mi ya. Günlüğü elbet alırım yeni çıkacak bir takımmış zaten.
Herşeyi nasıl kontrol ederim bilmiyorum, açık men-kanda diye korkum vardıBenimki toplamda 600e gelecek nakit alınca. Hatta günlüğü bırakıp direk onu 12lesem mi ya. Günlüğü elbet alırım yeni çıkacak bir takımmış zaten.
Yani şanssızlığı kendine çekme tabi, ama her ihtimale hazırlıklı ol ki o gün moral yerle bir olmasın. Yağmur da olsa her şey kontrol altında olacak diye telkin et kendine :)
Mekanın böyle durumlar için izlediği bir yol fardır kuzu ya konuşmuşmuydunuz onuHerşeyi nasıl kontrol ederim bilmiyorum, açık men-kanda diye korkum vardı
Ama şimdi çok kafamı karıştırdın. Ben karede nettim, bunun fiyatı iyiYaa mağazada gördüm de fiyatı hatırlamıyorum dediğimin. Ama krc shop da gördüğüm oysa 6 kişiliği 199 muş.
Üstü kapanmıyor mu?Herşeyi nasıl kontrol ederim bilmiyorum, açık men-kanda diye korkum vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?