Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay nasıl yaa. Çok geçmiş olsunKızlar günaydıın, dün akşam eve eşya götürdük çok yoruldumm.
Dönüşte de ufak bir trafik kazası geçirdik ağzımı ve burnumu torpidoya çarptım sert bir şekilde
Şuan şiş bir suratla geziyorum umarıım şekli bozulmaz burnumun![]()
Keşke gitseydin kuzu , duruma göre değişim olmassa git bi benceTeşekkür ederim canım gitmedim ya nişanlım çok ısrar etti ama ne bileyim istemedim uğraşmakBuz koydum bol bol, ağrı kesicilerle idare ederim diye düşündüm
Sağol canımm
Şişti falan diyince ben de korktum buradan şimdi :/Günaydın kuzulaar.
Canımm çok geçmiş olsun yaaa , aman verilmiş sadakanız varmış yine bişey olmamış. Ama bi doktora görünseydin ya şiştiyse yüzün
güle güle kullan canım, kesme tahtası çok şekillll :)Günaydın kızlarrr. Dün ufak tefek bir şeyler aldım yeni :) Albüme ekliyorum
Günaydın, çok sağol kuzum.. Allah korudu gerçekten ilk kez geldi başıma küçükte olsa çok korktum.Günaydın kuzulaar.
Canımm çok geçmiş olsun yaaa , aman verilmiş sadakanız varmış yine bişey olmamış. Ama bi doktora görünseydin ya şiştiyse yüzün
Canım teşekkür ederim.. Pek önemsemedim bende işte ama geçmezse gidicem burnum acıyor çünkü korkuyorum kırıktan ama kırık olsa daha çok ağrır diyorlarAy nasıl yaa. Çok geçmiş olsunSen yine bi görün doktora ya :/ İhmale gelmez böyle şeyler, insan kendi başına gelince küçümsüyor ama olsun allah korusun.
Öyle yapıcam canım gidişata göre hareket edicemKeşke gitseydin kuzu , duruma göre değişim olmassa git bi bence
Kuzucum mutfağa sarı bir adım atılmış sankiGünaydın kızlarrr. Dün ufak tefek bir şeyler aldım yeni :) Albüme ekliyorum
Teşekkür ederim canımm :)güle güle kullan canm hepsini
Evett tam sarı değil ne yazık ki böyle yeşilimsi biraz ama olsun çok sevdim baya artistik göründü, indirimi görünce yapıştırdım
Kesme tahtam şekil, önümden çekilgüle güle kullan canım, kesme tahtası çok şekillll :)
Sen git yine akşama doğru ya. Erken çıkıp bi görünürsün. En kötü bi krem falan verir şişliklerine iyi gelecek bir yöntem söyler ya da. İhmal etme lütfen.Günaydın, çok sağol kuzum.. Allah korudu gerçekten ilk kez geldi başıma küçükte olsa çok korktum.
Geçmezse eğer izin alıp gidicem zaten canım.
Canım teşekkür ederim.. Pek önemsemedim bende işte ama geçmezse gidicem burnum acıyor çünkü korkuyorum kırıktan ama kırık olsa daha çok ağrır diyorlar
Öyle yapıcam canım gidişata göre hareket edicem
İyi yapmışsın indirim candırTeşekkür ederim canımm :)
Evett tam sarı değil ne yazık ki böyle yeşilimsi biraz ama olsun çok sevdim baya artistik göründü, indirimi görünce yapıştırdım
Kesme tahtam şekil, önümden çekil
Sen git yine akşama doğru ya. Erken çıkıp bi görünürsün. En kötü bi krem falan verir şişliklerine iyi gelecek bir yöntem söyler ya da. İhmal etme lütfen.
Tam sarı olmasa da sarıya yakın diyelimKuzucum mutfağa sarı bir adım atılmış sanki![]()
Çok güzelmiş hepsii cezveler de çok tatlıııı :)
Bu arada dün beyaz eşyacılara koşmam gerekti nişanlı beyin kapının üst kilidi için anahtarı yokmuş hepsini kapıda pineklettim öyleİnşallah bugün tamamlanacak birşey çıkmazsa artık yani!
![]()
Korkunun ecele faydası yok cicim bi görünmen lazım şişmişsin yani.İyi yapmışsın indirim candır
Bakıyım canım akşama doğru gidebilirim doktordan da korkarım böyle durumlarda zaten hoff![]()
Evet doğru söylüyorsun ay düğün öncesi iş çıktı başımaKorkunun ecele faydası yok cicim bi görünmen lazım şişmişsin yani.
Teşekkür ederim canımm :)
Kesme tahtam şekil, önümden çekil
Sen git yine akşama doğru ya. Erken çıkıp bi görünürsün. En kötü bi krem falan verir şişliklerine iyi gelecek bir yöntem söyler ya da. İhmal etme lütfen.
Nee 20 miiii süpersin yaaa evet hatırladım tabi kii hafızama kazınanlardan biridirTam sarı olmasa da sarıya yakın diyelimCezveler 25tlydi bu arada essede. Tuzluk karabiberlik de önceden çok beğendiğimiz seri hatırlar mısınız bilmem
Onlar da deli indirimdeydi. 20tlye aldım.
Nazar çıktı diyelim artıkEvet doğru söylüyorsun ay düğün öncesi iş çıktı başıma![]()
çok uyguna almışsın kuzu tebrikler :)Tam sarı olmasa da sarıya yakın diyelimCezveler 25tlydi bu arada essede. Tuzluk karabiberlik de önceden çok beğendiğimiz seri hatırlar mısınız bilmem
Onlar da deli indirimdeydi. 20tlye aldım.
Büyük kavanozlara da bi elim gitmedi değil ama kaç tane almam gerektiğini bile bilmiyorum. Dedim onlar da şekil olmayıversinNee 20 miiii süpersin yaaa evet hatırladım tabi kii hafızama kazınanlardan biridir![]()
Çok iyi olmuş yaa güle güle kullan :)
Eveeet hatta 40a da cezve seti vardıı, ama kendimi tuttum ve 25liği aldım çok başarılıyım değil miçok uyguna almışsın kuzu tebrikler :)
evet kuzuu bu arada avmde yatıp kalkıyosun heralde her indirimden haberin varEveeet hatta 40a da cezve seti vardıı, ama kendimi tuttum ve 25liği aldım çok başarılıyım değil miBugün bende bi gariplik var
![]()