• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

ben görüntülerinden hoşlanmadım canım blendr setinde braun ve tefal öneriyolar genelde :)

Kuzu nerde 50 tlydi bu evde yapsak aynı maliyet tutar hiç gerek yok kendimizi yorduğumuza
facede bi sayfada kuzum ama normal kurabiyelerden çok az daha küçük :)
o kadardan bişey olmaz :)

ilk nevresimden bendede var :)

Canım bende kurbiye yapıyorum sipariş üzerie benim kuzenimin arkadaşına nişan için yapacağım tam gün belirli değilmiş ama çok heyecanlı bişey :)
Bunan öncesinde sevgili için yapmıştmm .

bunlarda çok ciciler ve sadeler hoşlar elbisenin rengine gööre yapılabilir mesela o çiçekler lila ile çiçekler felan lila kurdelalı felan çok hoş lur bende kendi nişanımda yapacağım :))
evet canım tanesini bir liradan yapıyolar ama normal boyuttaki kurabiyelerdeb bi tık daha küçük :)
valla ben denedim beceremedim
bide bizim söz nişan arası 1 hafta olcak ya o bir haftada bu kurabiye işine vakit ayıramayabilirim en iyisi yaptırmak benim için :)

kızlarrrr bu arada herkese günaydın biraz önce reklamda gördüm media marktda indirim varmış :)

Canım rahattım sabah ama 1saattir stresim var :KK43: bide dün bi borç konusu çıktı pazartesine kadar onun stresi var:KK43:

Stres yaparsan panik olursun ama, bol bol dua et ve derin nefes al (burnundan al, agzından geri ver nefesini) Hayırdır ne borcu çıktı ki ?

tam biliyorum kuzum % 30 indirim varmış bakıyorum şimdi :)
aa süpermişş bizde televizyon bakıcaktıkkk walla sabh sabh haberler mükemmel sende mutlum :) math27 math27 canımm bence hiç stres yapmana gerek yok sen cok rahtlıkla geciceksin bu sınavıı haberlerini bekliyoruzz :)

aa süpermişş bizde televizyon bakıcaktıkkk walla sabh sabh haberler mükemmel sende mutlum :) math27 math27 canımm bence hiç stres yapmana gerek yok sen cok rahtlıkla geciceksin bu sınavıı haberlerini bekliyoruzz :)
gördüğümü duyduğumu gelip hemen söylüyorum :)
bende blendr arayışındayım :)

iyi hafta sonları kızlar :) çatal-kaşık setlerinde de indirim olsa yaaa :KK43: bende uygun bi indirim bulursam onları almak istiyorum.

Canım hem de nasıl farkediyor yaa bende duyduğumda şok oldum.. Bizim de oynamalı falan olmıcak düğün ama edirneden gelecekler var hatta çoğu akraba edirne ve ankaradan gelecek yemeksz yapmayalım dedik fonda tasavvuf müziği çalar belki bilmiyorum. Bizimde nişan evde olacak 50 kişi falan bizim evde küçük bir ara dışarda mı yapsak dedik ama maliyeti hem fazla olacak hemde 50 kişi için dışarda yapmak saçma 100 kişi falan olsak neyse, belki bir restorant tutarsınız 50 kişi için gayet olur yani ya da evinize yakın bir akrabanız eşiniz dostunuz varsa mesela erkekleri oraya alabilirsiniz yada karışık olarak bir kısmınızı :)

alt kat komşumuz var ablamın sözünde de ona söylemiştik gerek olursa diye, gerek kalmadı ama çok curcuna oldu:KK14:

50 adet 50 tl canım...
kendim yaparım dedim ama ugraşamıycam o_O

bence 50 kişi için hiç dışarıya yönelme canım bizimde taş çatlasa 50 kişi olcaz ama evdeyiz :)

canım biz de 40-50 falan. ama evimiz o kadar büyük değil. ablamın sözünde zor oldu bayao_O

kurabiye fiyatı uygunmuş, ama sanırım ben cakepops yapıcam. dün gece aklımda yeni süsleme şekilleri belirdi bakalım yapabilirsem süper olucak:KK50:

iyi hafta sonları kızlar :) çatal-kaşık setlerinde de indirim olsa yaaa :KK43: bende uygun bi indirim bulursam onları almak istiyorum.
sitelere züccaciye tarzı yerlere bak canım normalden daha uygun oluyor...

canım biz de 40-50 falan. ama evimiz o kadar büyük değil. ablamın sözünde zor oldu bayao_O

kurabiye fiyatı uygunmuş, ama sanırım ben cakepops yapıcam. dün gece aklımda yeni süsleme şekilleri belirdi bakalım yapabilirsem süper olucak:KK50:
bizim evde olcak canım sonra çekirdek aile olarak güzel bi mekanda akşam yemegi ile kutlıycaz :)
bende büfe için az az küçük şirin şeyler yapıcam renkli görünsün diye cakepopslar benimde aklımda bakalım nasıl olcak :)

Back