Haklısın canım insan nereye koşturacağını şaşırıyor bizimde misafirlerimiz var şehir dışından onlarımı gezdirelim işlerimizi halledelim geriliyorum bende yetişemicez diye.Evet hep olan onlara oluyo ben de çok üzüldüm ama işler aksayınca da tutamıyorum kendimi işte
Ya kuzu cumartesi olmuş çarşamba olmuş mesele o değil her gün başka bir iş var zaten cumartesi de onlara koştururuz dedim ama böyle olsun artık ne yapalım
Haklısınız kuzular rahatlık önemli ama bu sandalyeleri biliyorum ablamda da var. Ben de minder alıcam ya zaten altına o şekilde sorun olmaz diye düşünüyorum. Gayette kullanıyoruz onda da çünkü. Ama mağazadan bakmaya çalışayım yine de almadan öyle daha rahat eder içim hem. Hepsi birlikte 220 ye geliyo minderler de dahil :) Son ay olunca artık uygununu almak istiyorum kalan eksiklerin
Evet canım artık öyle yapıcaz zaten adamlarasöyledik sağlık olsun o gün hallederiz ne yapalım
kuzu son haftaya para kalmıyo ona göre bitirin büyükleri bakk zigona kalmadıEvet hep olan onlara oluyo ben de çok üzüldüm ama işler aksayınca da tutamıyorum kendimi işte
Ya kuzu cumartesi olmuş çarşamba olmuş mesele o değil her gün başka bir iş var zaten cumartesi de onlara koştururuz dedim ama böyle olsun artık ne yapalım
Haklısınız kuzular rahatlık önemli ama bu sandalyeleri biliyorum ablamda da var. Ben de minder alıcam ya zaten altına o şekilde sorun olmaz diye düşünüyorum. Gayette kullanıyoruz onda da çünkü. Ama mağazadan bakmaya çalışayım yine de almadan öyle daha rahat eder içim hem. Hepsi birlikte 220 ye geliyo minderler de dahil :) Son ay olunca artık uygununu almak istiyorum kalan eksiklerin
Evet canım artık öyle yapıcaz zaten adamlarasöyledik sağlık olsun o gün hallederiz ne yapalım
Evet zaman yaklaştı gerginlik de işler de arttı gerçektenHaklısın canım insan nereye koşturacağını şaşırıyor bizimde misafirlerimiz var şehir dışından onlarımı gezdirelim işlerimizi halledelim geriliyorum bende yetişemicez diye.
Sen yine mağazalara da bak ama ablanda da kullanıyormuşsunuz madem alabilirsin ozaman fiyatta çok uygunmuş
Haha kuzu şimdiden kalmadı ki, zaten battık çöktükk seni çok iyi anlıyorumkuzu son haftaya para kalmıyo ona göre bitirin büyükleri bakk zigona kalmadı
Evet zaman yaklaştı gerginlik de işler de arttı gerçektenBizde de var misafirler bi kaç gün yoktular ama gelirler yakında :) Öyle daha zor gerçekten onlarla mı ilgileneceksin işini mi halledeceksin insan ne yapacağını şaşırıyor.
Masa sandalyeler için onaylar geldiğine göre olur bu iş sankiiii
Haha kuzu şimdiden kalmadı ki, zaten battık çöktükk seni çok iyi anlıyorumDaha fırın ocak tv ünitesi halı perde ıvır zıvır var. 2. odaya hiçbişey alınmadı onu hatırlamak bile istemiyorum
ucuzları seç boşverEvet hep olan onlara oluyo ben de çok üzüldüm ama işler aksayınca da tutamıyorum kendimi işte
katılıyorum bunakuzu son haftaya para kalmıyo ona göre bitirin büyükleri bakk zigona kalmadı
Gerçi bizde şuan gerilmek için yer arıyorz hadi itiraf et
Olur olur hatta puantiyeli minderler var 3-5 liraya satıyorlar onlardan da çok güzel olur
Panik de yaptırabilirsin kuzu hiç sorun değilkuzu panik yaptırmak istemem tabiki ama bunları düşün al bi ay da anca olur
Bunu en çok senin onaylayacağını biliyordumucuzları seç boşver
ucuzları seç boşver
katılıyorum bunapara kalmadı
hahahaPanik de yaptırabilirsin kuzu hiç sorun değilYapsam iyi olur. Bunun yanında senin gibi zigonum ve hatta bir borcamım bile yok Orta sehpayı geçenlerde hallettim bak o da daha getirmedi aklıma getirdiğin iyi oldu cumartesi getirsin madem.
Bunları almak mesele değilde parası yok nerden çıkacak belli değil, heyecanla ne yağacağımızı bekliyorum ben de
Bunu en çok senin onaylayacağını biliyordumYaşasıınnn!
Yap yap kuzu aradan çıkar onuda ya bizimde hala tv ünitesi rafları damatlık gelin ayakkabısı damatlık ayakkabası mutfağa yapılacak bir raf zigon ütü masası çamaşır kurutmalık eksik belki daha vardır aklımda olmayan ve para yokHaha ay olabilir valla hayır diyemiyorum. Patlamaya hazır bim bombayım adetaaa
İviit daha uygun minderler bile bakılabilir kuzu haklısın. Ay sevindim şimdi de bi tek masayı yakıbndan görmek istiyorum . O da uyarsa çokk mutlu oluciim. Bir ikea yapayım ben en iyisi
Panik de yaptırabilirsin kuzu hiç sorun değilYapsam iyi olur. Bunun yanında senin gibi zigonum ve hatta bir borcamım bile yok Orta sehpayı geçenlerde hallettim bak o da daha getirmedi aklıma getirdiğin iyi oldu cumartesi getirsin madem.
Bunları almak mesele değilde parası yok nerden çıkacak belli değil, heyecanla ne yağacağımızı bekliyorum ben de
Bunu en çok senin onaylayacağını biliyordumYaşasıınnn!
ay birde o varkuzu balayında napıcaz hiç bilmiyorum ben
kuzu ben senin bişey kalmadı diyodum ama eksik varmış sendede hallediyosun sende hemen :)Yap yap kuzu aradan çıkar onuda ya bizimde hala tv ünitesi rafları damatlık gelin ayakkabısı damatlık ayakkabası mutfağa yapılacak bir raf zigon ütü masası çamaşır kurutmalık eksik belki daha vardır aklımda olmayan ve para yok
Biz baya borçla evleniyoruz napıcaz bilmiyorum ama bizim tercihimiz ev aldırmak oldu aileye ondan borçlandık çok diğer şeyler içinay birde o var
Dimii ay bizim birikim yaptığımz bi hesabım vardı bir senedir tabi 100 lirayla çok birkimemiş olucak ama napalım ne kadar olsa o kadar karay birde o var
Ah kalmaz olurmu yaa halletmeye çalışıyorum yavaş yavaş para sıkıntı şuankuzu ben senin bişey kalmadı diyodum ama eksik varmış sendede hallediyosun sende hemen :)
Kuzu benim borclarda fena ev kredisi var bizimde bir de bir iki ufak taksit, taksitler neysede ev kredisi çok uzunBiz baya borçla evleniyoruz napıcaz bilmiyorum ama bizim tercihimiz ev aldırmak oldu aileye ondan borçlandık çok diğer şeyler için
evet canım sizlerin avantajıda o. bizim ev almak gibi bi lüksümüz yoktu bari borçsuz evlenelim dedikBiz baya borçla evleniyoruz napıcaz bilmiyorum ama bizim tercihimiz ev aldırmak oldu aileye ondan borçlandık çok diğer şeyler için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?