2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

çok güzelmiş ben beğendim nezih bi yere benziyor

kaç tl tutacak canım

kaç tl istiyolar bunlara kuzu
Masa süslemeleri gelin yolu falan herşey dahil 13000 tlyi bulacak ama şamdanları azaltırız her masaya koymayız falan diyoruz bir de gelin yolunun kenarına şamdan yerine potlayan şeyler var ya volkan mı diyorlar bilmyorum neyse onları koydurursak 11000/12000 olur en fazla canım

uwwww bu bizim için çok çok yüksek bi miktar,üstelik bide size indirimli bi fiyat bu off off umarım bizde gönlümüzce uygun bi yer buluruz

allaalla şamdanlar ne kadar fark ediyormuş, yemekli olacak dimi?

ben düğün istemiyorum o parayla balayı istiyorum. keşke eğlenceli akrabalarım olsaydı da düğün yapsaydım. kös kös oturacakları için yapmak içimden gelmiyor.

bir de sözü evde yapıcaz biliyorsunuz. fakat bizim eve en yakınları çağırsak da sığamıyoruz. bi yer tutup 50kişilik davet gibi mi yapsak dedik. ama öyle 50kişilik bir yer bulamıcağımızı sanıyorum. sizce başka ne olabilir? kafamda deli sorular

bulunduğunuz şehirde ki şık cafe tarzı yerlere bakabilirsiniz,bazı yerler özel günler içinde kiralayabiliyor mekanı.tabi bu cafeler öyle sıradan yerler değil demek istediğim,cafe-restoran tarzı yerlerden bahsediyorum..ya da lokallar fln varsa o da olabilir.

Canım hem de nasıl farkediyor yaa bende duyduğumda şok oldum.. Bizim de oynamalı falan olmıcak düğün ama edirneden gelecekler var hatta çoğu akraba edirne ve ankaradan gelecek yemeksz yapmayalım dedik fonda tasavvuf müziği çalar belki bilmiyorum. Bizimde nişan evde olacak 50 kişi falan bizim evde küçük bir ara dışarda mı yapsak dedik ama maliyeti hem fazla olacak hemde 50 kişi için dışarda yapmak saçma 100 kişi falan olsak neyse, belki bir restorant tutarsınız 50 kişi için gayet olur yani ya da evinize yakın bir akrabanız eşiniz dostunuz varsa mesela erkekleri oraya alabilirsiniz yada karışık olarak bir kısmınızı :)

uwwww bu bizim için çok çok yüksek bi miktar,üstelik bide size indirimli bi fiyat bu off off umarım bizde gönlümüzce uygun bi yer buluruz
İnşallah canım benim.. Düğün salonları zaten çok uygun sen istanbulda mısın? Bir de kaç kişilik düşünüyorsunuz düğünü?

İnşallah canım benim.. Düğün salonları zaten çok uygun sen istanbulda mısın? Bir de kaç kişilik düşünüyorsunuz düğünü?

ben İstanbulda çalısıyorum ama buralı değilim.Ailem Adana'da.kına orda olacak,düğünde sözlümün memleketinde.düğün salonuda kapalı ve basık olur die pek istemiorum ama fiyatlarda malesef el yakıyor bakalım en azından kına ya da düğünden biri açık havada olsa havuz başı ya da kır düğünü gibi çok mutlu olucam :) tabi eğer çok ucuk miktarlar olmazsa :) düğün yine 150-200 kişi olur galiba die düşünüyorum.

Düğünü açık havada yapın daha hoş olur bide canım kişi sayınız çok az birçok yeri ayarlayabilirsiniz düğün mekanı olarak uçuk fiyat söylemezler emin ol biz 300 kişilik ayarlıcaz ki fiyat ucuz olsa 500de ayarlarız ama daha fazla olamayacak artık

saol cnm walla moral werdin.çünkü sözlümde yemekli istiyordu ama yemekli olunca işin altından kalkamayız gibi görünüyor.herseyi ikimiz yapacağımızdan bütçemiz orta halli,çok yüksek değil, o yüzden bazı şeylerden kısacağız artık.Allah umarım hepimize gönlümüzce yaşatsın o günü çünkü biz bayanlar daha küçükten gelin bebeklerle oynayıp,büyüyünce,düğünümüzde kendimizi prenses gibi hissetmek istiyoruz,,ee hak ediyoruzda ztn bence :) herşey gönlümüzce olsun

kaç tl istiyolar bunlara kuzu
50 adet 50 tl canım...
kendim yaparım dedim ama ugraşamıycam

bence 50 kişi için hiç dışarıya yönelme canım bizimde taş çatlasa 50 kişi olcaz ama evdeyiz :)

Ay kızlar benimki şimdi tutturdu kapşonlu alcam diye, bugün çıkmış bakınmış lcw ye falan bulamamış. Ya ben aldım sana da diyemiyorum tüm sürpriz kaçacak. Eve gidecek birkaç gün sonra orda defactoya falan bakarım diyor, ben de defactodan aldım

Amin canım haklısın az kişi olunca yemeklinin altından kalkarsınız inşallah bayağı araştırma yapın hem de istanbul dışı şehirler sanki daha uygun oluyor bu konularda

Kapşonlu alma de neden derse boşver ama beni dinle alma de tuttursa da söyleme neye uğradığını şaşırır ama almaz bence

Kızlarrr meraba deyip gidicem şimdii yarın için bana dua edin öpüyorum hepinizi tatlı rüyalarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…