- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz de bakarız beraber buluruz güzel bir şey :)Bulamıyorum ya bir sürü yer gezdim instagramda da bulamadım gözünüze çarparsa gösterin olurmu
Ben de onu diyecektimMerictanin accesories var bi de ona baktın mı kuzu. Orda güzel şeyler oluyodu , gerçi hiç alıcı gözüyle bakmadım ama beüeniyodum :)
Hoşgeldin kaçak gelinselam gençlik![]()
Aa bakayım canım fiyatları uçuk değildir inşallahMerictanin accesories var bi de ona baktın mı kuzu. Orda güzel şeyler oluyodu , gerçi hiç alıcı gözüyle bakmadım ama beüeniyodum :)
Ayy çok teşekkür ederim@blisss keselerin harika olmuş ya çok beğendim...maşallah senin kınaya dair her şey hazıro çiçeklerden bende istiyorum ya çok güzeller..
![]()
Biz de bakarız beraber buluruz güzel bir şey :)
Ben de onu diyecektim![]()
hahahgenelde arkadaşlarımda öyle der. sürekli
böyle modlu abla gibiyim ondandır
![]()
Sen hep böyle yapıyorsun amabirde ben bugün suçlu gibi hissediyorum ya onun etkisi büyük sanırsam
Cumartesi günü benimde buzdolabı, çamaşır makinası ve eşyalar geldi..Buzdolabının kapısında eziklik vardı , geri gönderdik.
fotoğraf yok elimde, çünkü bu hafta da benim evdeki eşyalarımı götürücez..dün aldığım bir kaç eşya var, onları koyayım albüme de bugünlük yırtayım![]()
hımmm sebebin varmış hihihibirde ben bugün suçlu gibi hissediyorum ya onun etkisi büyük sanırsam
Cumartesi günü benimde buzdolabı, çamaşır makinası ve eşyalar geldi..Buzdolabının kapısında eziklik vardı , geri gönderdik.
fotoğraf yok elimde, çünkü bu hafta da benim evdeki eşyalarımı götürücez..dün aldığım bir kaç eşya var, onları koyayım albüme de bugünlük yırtayım![]()
Haha çok güldüm buna yamerhaba![]()
yahu senden niye tırsıyorum acaba![]()
Ay artık ya sen konuş ya ben bence hahahBen de onu diyecektim![]()
Baya güzel şeyler var kuzu ama tabii fiyat sormadım inşallah coşkulu değildirAa bakayım canım fiyatları uçuk değildir inşallah
haklıyım ben haklıyımSen hep böyle yapıyorsun ama![]()
dikkat kızlar arkadaş yırtabileceğini düşünüyorbirde ben bugün suçlu gibi hissediyorum ya onun etkisi büyük sanırsam
Haha çok güldüm buna yaHoşgeldin kuzu :)
Ay artık ya sen konuş ya ben bence hahah
Aynısı bana da çok oluyor da
Baya güzel şeyler var kuzu ama tabii fiyat sormadım inşallah coşkulu değildir![]()
haklıyım ben haklıyım![]()
hımmm sebebin varmış hihihiama bende kızmakta haksızmıyım şimdi nerde fotolar
![]()
Ay değil mi ama yaAy artık ya sen konuş ya ben bence hahah
Aynısı bana da çok oluyor da![]()
Hiç sanmıyorumdikkat kızlar arkadaş yırtabileceğini düşünüyor![]()
dikkat kızlar arkadaş yırtabileceğini düşünüyor![]()
Ayrıca ben fotoğraf göremiyorummm lütfen dışlamayın benibenim evdeki eşyaları da götürüp öyle çekerim diyodum da , ondan şey ettim![]()
Ayy çok teşekkür ederim
Yapayım sana daAy ne çok gezdim o çiçekler için hepsi ayrı yerlerden
Hadi bakalım taraklı toka arıyoruz ozaman kuzum hep birlikte![]()
Hayır dostum yırtamadın hahhahbu sefer olmadı mı , yırtamadım mı![]()
Niye yahu bzim düğünler 10 gün arayla değilmicanıma minnet vallahi :) benim instagramda beğendiğim çiçeklerde bugün gelecekmiş yapan kişiye, örnek yapıp yollayacaktı bakalım ...aslında bende kendim yaparım diyodum da sıkıştım ya zaman kalmadı
Haha çok güldüm buna yaHoşgeldin kuzu :)
Ay artık ya sen konuş ya ben bence hahah
Aynısı bana da çok oluyor da
Baya güzel şeyler var kuzu ama tabii fiyat sormadım inşallah coşkulu değildir![]()
Niye yahu bzim düğünler 10 gün arayla değilmi![]()