• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Bulamıyorum ya bir sürü yer gezdim instagramda da bulamadım gözünüze çarparsa gösterin olurmu
Biz de bakarız beraber buluruz güzel bir şey :)
Merictanin accesories var bi de ona baktın mı kuzu. Orda güzel şeyler oluyodu , gerçi hiç alıcı gözüyle bakmadım ama beüeniyodum :)
Ben de onu diyecektim :D

@blisss keselerin harika olmuş ya çok beğendim...maşallah senin kınaya dair her şey hazır :21:o çiçeklerden bende istiyorum ya çok güzeller..:KK53:
Ayy çok teşekkür ederim :KK36::KK36:
Yapayım sana da :KK70: Ay ne çok gezdim o çiçekler için hepsi ayrı yerlerden:rolleyes:
Biz de bakarız beraber buluruz güzel bir şey :)

Ben de onu diyecektim :KK70:

Hadi bakalım taraklı toka arıyoruz ozaman kuzum hep birlikte :KK19:

hahah :KK70: genelde arkadaşlarımda öyle der. sürekli :KK67: böyle modlu abla gibiyim ondandır :KK70:

birde ben bugün suçlu gibi hissediyorum ya onun etkisi büyük sanırsam :KK53::KK53:

Cumartesi günü benimde buzdolabı, çamaşır makinası ve eşyalar geldi..Buzdolabının kapısında eziklik vardı , geri gönderdik.
fotoğraf yok elimde, çünkü bu hafta da benim evdeki eşyalarımı götürücez..dün aldığım bir kaç eşya var, onları koyayım albüme de bugünlük yırtayım :KK55:

birde ben bugün suçlu gibi hissediyorum ya onun etkisi büyük sanırsam :KK53::KK53:

Cumartesi günü benimde buzdolabı, çamaşır makinası ve eşyalar geldi..Buzdolabının kapısında eziklik vardı , geri gönderdik.
fotoğraf yok elimde, çünkü bu hafta da benim evdeki eşyalarımı götürücez..dün aldığım bir kaç eşya var, onları koyayım albüme de bugünlük yırtayım :KK55:
Sen hep böyle yapıyorsun ama :63:

hımmm sebebin varmış hihihi :D ama bende kızmakta haksızmıyım şimdi nerde fotolar :D

dikkat kızlar arkadaş yırtabileceğini düşünüyor :KK56:

Haha çok güldüm buna ya :KK70: Hoşgeldin kuzu :)

Ay artık ya sen konuş ya ben bence hahah :KK70:
Aynısı bana da çok oluyor da :KK70:

Baya güzel şeyler var kuzu ama tabii fiyat sormadım inşallah coşkulu değildir :KK70:

Coşkulu fiyat iyimiş ahhaha bakalım görücez :KK70:

haklıyım ben haklıyım :KK70:

Evet haklısın tabi bak yine yok foto :D
Kuzu ya sen sehpa aldınmı kaçırdımmı ben oraları:D

Ayy çok teşekkür ederim :KK36::KK36:
Yapayım sana da :KK70: Ay ne çok gezdim o çiçekler için hepsi ayrı yerlerden:rolleyes:

Hadi bakalım taraklı toka arıyoruz ozaman kuzum hep birlikte :KK19:

canıma minnet vallahi :) benim instagramda beğendiğim çiçeklerde bugün gelecekmiş yapan kişiye, örnek yapıp yollayacaktı bakalım ...aslında bende kendim yaparım diyodum da sıkıştım ya zaman kalmadı

Back
X