• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ayy bi türlü atamadım albüme yaaa hata veriyoo :KK43:
Bir de oradan duş jeli ve vucut losyonu aldım ama uyarıyorum bunlar kullanmak için değil görüntü olsun diye hahah :KK70:
Çiçek gerçekten çok güzel olacak, çok mantıklı bir hareket yaptın kuzu :)
Ayy gerçekten mi? Hemen bakayım paspası iade ederim vallahi içime oturmuştu :KK70:

Resimler büyük olduğu için hata veriyor oalbilir canım.
Bende ordan vücut spreyi almıştım görüntüsü için :KK70: Hangi paspası aldın ya merak ettim bak.

@Conchiglia Eviniz mükemmel olmuşşşş maşallah ya huzurla oturun.Öyle böyle değil bayıldımmm :rolleyes: Mutfak ve banyo çok iyi ki bi evde en önemli şeyler bence :D Su ısıtıcın da çok artistik heheh :P

Teşekkür ederim canım. Bakalım çiçek nasıl oalcak çok merak ediyorum bende :-)
Çok iyi gerek yok başka almana kullan tabi kuzu

Ahh o konulara girip üzmeyelim kendimizi bence balım :-)
Zaman daralınca ister istemez aklına geliyo insanın kuzu, kıyamam nişanlımda her akşam gideriz olmassa diyo dayanamdı ben böle olunca :cry:

Oooo maşallah kuzu :) ayy çok şükür tabide ben çok sulugözüm yaa

Kuzu dini nikah olayını naptınız

ayy resmen herşey bitmiş.:KK51:yatak odan çokk güzel olmuş canım.mutfağındaki o pembe şeyleri görünce hele bi an önce bende götürmek istedim çeyizi.:KK70:mutlulukla huzurla oturun inşallah :nazar:

Oooo maşallah kuzu :) ayy çok şükür tabide ben çok sulugözüm yaa

Kuzu dini nikah olayını naptınız
kuzu annemler önceden yapalım dediler ben kabul etmedim. düğünden önce yaparız diye ama ne zaman yaptırmalıyız bilmiyorum. annem misafirler gelmeden olsun diyor. bende nişanlımın aileside gelsin öyle yapalım dedim ama onları beklersek evde kalabalık olacak bilemiyorum :( sen naptın

@Conchiglia Eviniz mükemmel olmuşşşş maşallah ya huzurla oturun.Öyle böyle değil bayıldımmm :rolleyes: Mutfak ve banyo çok iyi ki bi evde en önemli şeyler bence :KK70: Su ısıtıcın da çok artistik heheh :p
Teşekkür ederim kuzumm :) aminnn inşallah banyoyu teyzem halletti düzenleme olayını bende fotoğraf çekerken gördüm :) mutfak en zor kısım bi yığın kutu açıldı yıkandı falan en zor yer orası :)

Zaman daralınca ister istemez aklına geliyo insanın kuzu, kıyamam nişanlımda her akşam gideriz olmassa diyo dayanamdı ben böle olunca :cry:

Ne güzel anlayışlı bir nişanlın var bizde şimdiden konuştuk haftada en 3-4 gidicez diye hahah :KK70:
Evin çok güzel olmuş güzel günlerde oturun inşallah mutfak halın çok güzelmişşş :KK36:

@blisss Çiçek olayı da halloluyor. Süslemelerini de çok beğendimm :)
Sağol kuzu bitsede rahatlsam biran önce :-)

Teşekkür ederim kuzumm :) aminnn inşallah banyoyu teyzem halletti düzenleme olayını bende fotoğraf çekerken gördüm :) mutfak en zor kısım bi yığın kutu açıldı yıkandı falan en zor yer orası :)
kesinlikle :D bende dün nevresimleri havluları falan yatak odasını yerleştirdim hiç yorulmadım mutfak mahvediyor

benimki her akşam annemlerdeyiz diyor aç kalırmış yoksa :D ben oyüzden çok duygusala bağlamıyorum sanırım :D

Resimler büyük olduğu için hata veriyor oalbilir canım.
Bende ordan vücut spreyi almıştım görüntüsü için :KK70: Hangi paspası aldın ya merak ettim bak.
Ayy paspası çekmemişim ama yaaa sitesinde de aynısını bulamadım ama sanırım benimkinin zaten indirimli haliymiş değişmiemiş 60a almıştım. Albüme atıyorum ama havuları falan biraz eksikle de olsa :D

offf bilemiyorum işte kuzu manevi anlamı var diye baskı görüyorum sanırım :KK43: seninkilerde hayırlı olsun güzel alışveriş oşlmuş :)
O da mühim konu tabii, kemerle dene kuzu o zaman aklında kalmasın hem :)

Kuzuu evin çok çok güzel olduuu, güle güle oturun inşallah. Herşeyi ayrı ayrı çok beğendim gerçekten :)

ayy resmen herşey bitmiş.:KK51:yatak odan çokk güzel olmuş canım.mutfağındaki o pembe şeyleri görünce hele bi an önce bende götürmek istedim çeyizi.:KK70:mutlulukla huzurla oturun inşallah :nazar:
Teşekkür ederim amin canımm :) dimi en çok onları dizesi geliyo insanın zaten :D

kuzu annemler önceden yapalım dediler ben kabul etmedim. düğünden önce yaparız diye ama ne zaman yaptırmalıyız bilmiyorum. annem misafirler gelmeden olsun diyor. bende nişanlımın aileside gelsin öyle yapalım dedim ama onları beklersek evde kalabalık olacak bilemiyorum :KK43: sen naptın
Cumartesi olucak bizimde inşallah , bi an önce hallolsun artık son haftaya kalmasın dedik

Ayy paspası çekmemişim ama yaaa sitesinde de aynısını bulamadım ama sanırım benimkinin zaten indirimli haliymiş değişmiemiş 60a almıştım. Albüme atıyorum ama havuları falan biraz eksikle de olsa :KK70:

O da mühim konu tabii, kemerle dene kuzu o zaman aklında kalmasın hem :)

Kuzuu evin çok çok güzel olduuu, güle güle oturun inşallah. Herşeyi ayrı ayrı çok beğendim gerçekten :)
teşekkür ederimm canım :)

Back
X