• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

ayyy kına şeysilerin çok tatlı olmuş :) sepetler hazırmı senmi yaptın :) o çiçeklerde çok tatlı gözüküyor bitmiş halini merakla bekliyorum :)
Beğendinmii benim pek içime sinmedi başta ama gözüm alıştı sonra :KK51:
Tepsileri takım olarak aldım 30 tl ucuzdu uğraşmayayım dedim. Çiçeği de çok ucuza halletim 45 tlye mal etmiş oluyorum :-)
Ooo maşallah ne çok şey almışsın kuzu çokta güzeller :) çok yorucu oldu kalabalıktık gerçi bitti de yinede yorgunluk oldu :) bide ben biraz duygusala bağladım :KK61:
Teşekkür ederim kuzum canım çıktı ama 4 saat gezdim kemeraltını :KK70: Kolonya malzemelerini falanda aldım.
Ayy duygusal zamanlar tabi normal ama çok şükür ailemize yakınız:KK36:

Ooo maşallah ne çok şey almışsın kuzu çokta güzeller :) çok yorucu oldu kalabalıktık gerçi bitti de yinede yorgunluk oldu :) bide ben biraz duygusala bağladım :KK61:
ben o kısmı hiç düşünmüyorum ya. düşünmedikçe ahat oluyor insan
Tepsileri takım olarak aldım 30 tl ucuzdu uğraşmayayım dedim. Çiçeği de çok ucuza halletim 45 tlye mal etmiş oluyorum :-)

Teşekkür ederim kuzum canım çıktı ama 4 saat gezdim kemeraltını :KK70: Kolonya malzemelerini falanda aldım.
ben beğendim tatlım. ya bu sepetlerin hazırları burda pahalı diğerleri kadifeli olanlar varya onlar zaten çok çok pahalı bende 30 tl ye bulsam hemen atlarım :D gerçi izmirden gelecke arkadaşım var ona diyimde alsamı acaba :D

ben beğendim tatlım. ya bu sepetlerin hazırları burda pahalı diğerleri kadifeli olanlar varya onlar zaten çok çok pahalı bende 30 tl ye bulsam hemen atlarım :KK70: gerçi izmirden gelecke arkadaşım var ona diyimde alsamı acaba :KK70:
Ya bence aldır imkanın varsa kemeraltında çok uygun canım bende 100 tl falan diye düşünüyordum 30u duyunca atladım :KK70:
Merhaba kızlarr :KK24:
Merhabaaa:KK54::KK54:

Aa ama ben burdaki haberleri kaçırmışııım :)
curlygirl curlygirl kuzu baya karşı alışverişler yapmışsın tebrik ediyorum seni :9 Hepsi çok güzel güle güle kullan . Aman nazar değmesin de herşey çok yolunda gidiyor vallahi maşallah :)
Kına için de bişeyler daha mı baksan acaba, bu da güzel ama bana da kaba geldi sanki kuzu . Hani hiç oturmuyo falan ya. Kemerle dene ya da önce bi öyle güzel olabilir :)
YEKTA61 YEKTA61 canım hayırlı olsun , Allah mutlulukla oturmayı nasip etsin inşallah çok güzelmiş ev :)
@blisss kuzuu ellerine sağlık ya ne güzel yapmışsııın hepsi çok ciciii :)
Ay gelin çiçeğin çok güzel olacak bence, baya da uyguna gelecekmiş hiç düşünmüyordum kendim yapmayı ama sayende düşünüyorum şuan :)

Ben de anca nişana düğüne katıldım bu hafta :( Boyacı da boyayı bitirmiş haftasonuna başka şeylere yetişmek için sanırım iş çıkışı temizlik görevimiz var :)
Bir de english home havlu indirimiyle yeni ciciler aldım bir de banyo paspası. Gerçi ben paraya kıyamıyordum da babam halleti onu da sağolsun :D

Ben fotoğraf göremiyorumm :KK43:
Artık görebilirsin :-)
curlygirl curlygirl kuzu baya karşı alışverişler yapmışsın tebrik ediyorum seni :9 Hepsi çok güzel güle güle kullan . Aman nazar değmesin de herşey çok yolunda gidiyor vallahi maşallah :)
Kına için de bişeyler daha mı baksan acaba, bu da güzel ama bana da kaba geldi sanki kuzu . Hani hiç oturmuyo falan ya. Kemerle dene ya da önce bi öyle güzel olabilir :)
YEKTA61 YEKTA61 canım hayırlı olsun , Allah mutlulukla oturmayı nasip etsin inşallah çok güzelmiş ev :)
Ay gelin çiçeğin çok güzel olacak bence, baya da uyguna gelecekmiş hiç düşünmüyordum kendim yapmayı ama sayende düşünüyorum şuan :)

Ben de anca nişana düğüne katıldım bu hafta :KK43: Boyacı da boyayı bitirmiş haftasonuna başka şeylere yetişmek için sanırım iş çıkışı temizlik görevimiz var :)
Bir de english home havlu indirimiyle yeni ciciler aldım bir de banyo paspası. Gerçi ben paraya kıyamıyordum da babam halleti onu da sağolsun :KK70:

Teşekkür ederim kuzum. Ay çiçek benimde çok içime sindi güzel olacak inşallah bitince çok zor birşey değil tamamen kendi istediğin gibi olacak hem:-)
Hani aldıkların nerdeee ? Buarada şuan %50 var english homeda tüm ürünlerde online mağazaya özel

Ben de anca nişana düğüne katıldım bu hafta :KK43: Boyacı da boyayı bitirmiş haftasonuna başka şeylere yetişmek için sanırım iş çıkışı temizlik görevimiz var :)
Bir de english home havlu indirimiyle yeni ciciler aldım bir de banyo paspası. Gerçi ben paraya kıyamıyordum da babam halleti onu da sağolsun :KK70:
offf bilemiyorum işte kuzu manevi anlamı var diye baskı görüyorum sanırım :KK43: seninkilerde hayırlı olsun güzel alışveriş oşlmuş :)

Hee benim bindallının içi elbise ya önce onu giyerim dedim sonra kaftanı :)
hım öyle mantıklı evet :)

Ya bence aldır imkanın varsa kemeraltında çok uygun canım bende 100 tl falan diye düşünüyordum 30u duyunca atladım :KK70:

Merhabaaa:KK54::KK54:

canım çok şeker hepsi.çiçeklerde gelin buketi için sanırım en çok onlara bayıldım :KK200: ben nişanda almıştım böyle ikili sepet.kına içindi ama ben hediyelikleri koymak için almıştım ayrı ayrı satmadıkları için.50-60 lira bişeydi.hediyelikleri de dağıtmadımdan sepet de hiç kullanılmamış şekilde duruyo.kınada kullanıcam artık curlygirl curlygirl

Oooo maşallah kuzu :) ayy çok şükür tabide ben çok sulugözüm yaa

ben beğendim tatlım. ya bu sepetlerin hazırları burda pahalı diğerleri kadifeli olanlar varya onlar zaten çok çok pahalı bende 30 tl ye bulsam hemen atlarım :KK70: gerçi izmirden gelecke arkadaşım var ona diyimde alsamı acaba :KK70:
Kuzu dini nikah olayını naptınız

Artık görebilirsin :-)

Teşekkür ederim kuzum. Ay çiçek benimde çok içime sindi güzel olacak inşallah bitince çok zor birşey değil tamamen kendi istediğin gibi olacak hem:-)
Hani aldıkların nerdeee ? Buarada şuan %50 var english homeda tüm ürünlerde online mağazaya özel
Ayy bi türlü atamadım albüme yaaa hata veriyoo :(
Bir de oradan duş jeli ve vucut losyonu aldım ama uyarıyorum bunlar kullanmak için değil görüntü olsun diye hahah :D
Çiçek gerçekten çok güzel olacak, çok mantıklı bir hareket yaptın kuzu :)
Ayy gerçekten mi? Hemen bakayım paspası iade ederim vallahi içime oturmuştu :D

canım çok şeker hepsi.çiçeklerde gelin buketi için sanırım en çok onlara bayıldım :KK200: ben nişanda almıştım böyle ikili sepet.kına içindi ama ben hediyelikleri koymak için almıştım ayrı ayrı satmadıkları için.50-60 lira bişeydi.hediyelikleri de dağıtmadımdan sepet de hiç kullanılmamış şekilde duruyo.kınada kullanıcam artık curlygirl curlygirl

Teşekkür ederim canım. Bakalım çiçek nasıl oalcak çok merak ediyorum bende :-)
Çok iyi gerek yok başka almana kullan tabi kuzu

Oooo maşallah kuzu :) ayy çok şükür tabide ben çok sulugözüm yaa

Kuzu dini nikah olayını naptınız

Ahh o konulara girip üzmeyelim kendimizi bence balım :-)

Back
X