- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
- 798
kızlar o buldugunuz yerlerin linkini atabilir misiniz rica etsem? bende bakıyorum bornoz takımı :)
hayırlı olsun cnm :)
kızlar o buldugunuz yerlerin linkini atabilir misiniz rica etsem? bende bakıyorum bornoz takımı :)
95 mi 950 mi arasında kaldım ama 950 oldugunu okuyunca benımde gozler aynen oldu walla
yalnız deilsiniz kızlar merak etmeyin :) bende bayramda sözlendim,Ocak'ta nişan,Temmuz sonu ya da Ağustos düğün olacak kısmetse ama benimde daha hiçbişiyim yok ve bende biraz bakıyorum sonra fiyatları görünce genelde sıkılıp amaann daha vakit var ztn diyip bırakıyorum
Kendini salma canım yavaştan başla bence herşeyin zamanı belli olmuş neredeyse :) benide yarın istemeye geliceklerr
Zaman daralınca elimiz, ayağımız birbirine dolanmaz umarım..
95 mi 950 mi arasında kaldım ama 950 oldugunu okuyunca benımde gozler aynen oldu walla
yalnız deilsiniz kızlar merak etmeyin :) bende bayramda sözlendim,Ocak'ta nişan,Temmuz sonu ya da Ağustos düğün olacak kısmetse ama benimde daha hiçbişiyim yok ve bende biraz bakıyorum sonra fiyatları görünce genelde sıkılıp amaann daha vakit var ztn diyip bırakıyorum
aaa hadi hayırlısı olsun..heyecanlı mısın :) ben 1 gün öncesi çok zor uyumuştum :)
benimde korkum o yönde
aaa hadi hayırlısı olsun..heyecanlı mısın :) ben 1 gün öncesi çok zor uyumuştum :)
Sağol canım sorma ya çokk heyecanlıyım bakalım inşallah bu akşam uyuyabilirim uzun yoldan geliyolar dinç ve iyi görünmem lazım uykusuz olmak istemem :)
ben İstanbulda çalısıyorum ama aile burda değil.ben düşün bayramın ilk günü öğleden sonra memlekete gittim,o gün bi sürü koşturmaca vardı,gece hiç uyuyamadım ztn heyecandan,ertesi gün yine sabahın ilk ışığı ile kalktım,evde temizlik,kduş,kuaföre gittim geri eve gel bu sefer de sofra hazırlıgıbenim sözlüm ve ailesi de uzak yoldan geliyordu çünkü,ve o aksam gece 2'de yattım :) artık ertesi sabah kalkmak için resmen gözlerimin arasına kibrit çöpü koydum desem yeridir herşey şimdiden gönlünce olsun :)
Bende İstanbuldayım sevdiceğimde yarın Bursadan ailesiyle akşam saatlerine doğru gelicek..Kalbim küt küt atıyoBende çalıştığım için ablacım ve annecim sağolsunlar bugün şu saatlerde ikram hazırlıkları yapıyolar ben pek yardım edemesemde akşamları eve gittiğimde yardımcı oluyorum kalp şeklinde söz kurabiyeleri yaptım çok güzel oldularr :) tepsiyi hazırladım dün akşamda 1.30 da yattım .Bu akşam umarım güzelce uyuyabilirim yarın bende erken kalkıcam duş,kuaför,hazırlıklar derken zaten akşam olur çok heyecanlıyım napıcam bahsettikçe duygulanıyorum gözümden yaşlar geliyo
o kahve götürme ve isteme anı çok farklı bir duygu.kalbin pır pır atıyor,çıkacak gibi :) neyse atlat bi şu güzel olayıda,yazarsın bize burdan nasıl geçtiğini :)
aynen bende bakiyorum ama almaya daha baslamadim :) şimdi kendi elimle biseyler hazırlıyorum havlu bohça fln ayrıca satıyorum da almak isteyen bakmak isteyen olursa bir msj kadar uzaginizdayim :)Bende bir yere gittiğimde güzel şeyler görürsem alıyorum yavaş yavaş hazırlıklar başlamalı :)
Benim daha isteme, tanışma vs olmadı, onun verdiği bir sorumsuzlukta var aslında.
Benim daha nisanım belli değil ben şimdiden başladım kızlar yavaştan başlayın çok var dediğiniz günler su gibi egeçiyo anlamıyosunuz
Ayyy sen dedikçe heyecan bastı beni,karnıma ağrılar giriyo :) :)
tmm sustum o halde :)
Çok güzel heyecanlar bunlaaar :) kendine hiç sıkıntı etme :) çokta güzel olacak inan bana :))Yok canım susma neden susucan :) şuan tek düşündüğüm şey yarın hayırlısıyla güzel geçer inşallah
Çok güzel heyecanlar bunlaaar :) kendine hiç sıkıntı etme :) çokta güzel olacak inan bana :))
Çok sağol canım desteğin için umarım çok güzel geçer :)
Allahın izniyle güzel olur, merak etme
Tanışmayamı geliyorlar, istemeyemi..?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?