cumaa tahsilat günü ay sonu işler biriktii valla isyan modundayım bende tembellik yapmak istiyoruum
Bornoz takimi gördüm karaca home den bizim burda bi mağazada onu alman lazim kizlar peşin 270 diyo uygunmu sizce
Bayan olmak ne zor erkekler hiç düşünmüyo çeyiz meyiz onlar neler düşünüyo kiii
Evet ya maaleaef eve iş getiriyoruzÖnümüzdeki hafta sınavlar başlıyor, haftasonu oturup sınav hazırlayacağım ben de.. Eve iş getirme kısmından nefret ediyorum bu mesleğin ne yazık ki..
kendisinde gözüm var
herkese günaydınnn nasılsınız haftanın son günü :)
canim eminonunden polyester tepsi aldim, boyadim akrilil boyayla, vernikledim sonra ayna takildi. Ama aynanin kenarlari gorunuyordu bende ustune inci serit aldim silikonla yapistirdim boyle iste
Fotograftan daha guzel gorunuyor gercegi
Kızlar bende ağustos gibi evleneceğim nişanım ocak ayında olacak ama hiç bir hazırlık yapmıyorum. Çok mu rahatım ne
iyi ya benim gibi olan varmış
Bu ürünlerim de geldi cıvıl cıvıl
Eki Görüntüle 1280246
Bu da hediyesi, çok mutlu oldum
Eki Görüntüle 1280249
Bornoz takimi gördüm karaca home den bizim burda bi mağazada onu alman lazim kizlar peşin 270 diyo uygunmu sizce
Bayan olmak ne zor erkekler hiç düşünmüyo çeyiz meyiz onlar neler düşünüyo kiii
Yani normalde o fiyatları ama ben Cemil İpekçi alacağım sanırım 199tlye buldum.
bunın fiyatını neyniş öğrendniz mi ?
Sırf dantelden eminönünden alıp yapabiliriz ya bn cevajhirde gördüm sırf bildiğiniz tül 950 liraydı ohaa dedim benimde gözlerrrr
Kızlar bende ağustos gibi evleneceğim nişanım ocak ayında olacak ama hiç bir hazırlık yapmıyorum. Çok mu rahatım ne
Sende bendensin desene
Bu ürünlerim de geldi cıvıl cıvıl
Eki Görüntüle 1280246
Bu da hediyesi, çok mutlu oldum
Eki Görüntüle 1280249
yalnız deilsiniz kızlar merak etmeyin :) bende bayramda sözlendim,Ocak'ta nişan,Temmuz sonu ya da Ağustos düğün olacak kısmetse ama benimde daha hiçbişiyim yok ve bende biraz bakıyorum sonra fiyatları görünce genelde sıkılıp amaann daha vakit var ztn diyip bırakıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?