Kuzum ulaşılmıyo ki şubeye. Açmıyolar telefonu. Şikayet kaydı oluşturdum müdürlükte. Yarın elimde telefon arayarak gircem içeri. Bakalım niye açılmıyo o telefon. Müdürlüğe daha önce yanlış adrese bırakıldığına dair telefonlara cevap verilmediğine dair ve bugünkü olayı anlattımHemensoyliyim.cnku bu konuda baya hakkimi arayip karsiligini almisligim var.
Once subeyi arayip kizmissindir zaten. Kargoyu kim sana getrdiyse onun numarasini al. Siz niye gelmeden once aramiyorsunuz yada geldik diye not birakmiyorsunuz diye kizacaksn. Adam hala gicik konusursa sen adini soyadini soyle bakim bana diceksin.
Tabi o da havali havali soylicek. Hemen bolge mudurlugunu arayip bu subeyi ve elemani sikayet ediceksn. Atiyorum soyle ;
A:sizin gorrvnz kaargoyi eve teslm etmek degilmi?
B:evet
Ahalde neden ben evde yokken gelinmistr diye not biraklmiyo eve!ben sizimi takip edip durcam.nerden bileyim gelip gittiginizi.su subenizdeki su elemanin yaptigi hata sebeyle bunun telafi edilmesini ve kargomun eve biraklmasini istyrm de...baya ofkeli konus.
Denenmis ve sonuc alnmistir. Subeyi bolge mudurlugune ssikayet et kisaca
Ayy sen ne kdar dusuncelisin yaaamasallah
Ayy sen ne kdar dusuncelisin yaaamasallah
geçen ay kargocularla sevgilim kavga etmekten helak olduç adamlar getiriyoruz yoktunuz diyorlar delirttiler 10 gün şubede bekledi. yolda arabalarını görünce konuştum yaynınzadaysa alayım diye 20 dakkalık mesefe yürüyüp alın dedi. ulaşım yok ve tenha dedim hem kendim alacak olsam niye kargo kullanayım dedim. baya tartışma fln oldu. yurt içinden tiksindim. her yere yazdık. her gün ara ara öldük uyuz adamlar. arayın dimi.Kuzum ulaşılmıyo ki şubeye. Açmıyolar telefonu. Şikayet kaydı oluşturdum müdürlükte. Yarın elimde telefon arayarak gircem içeri. Bakalım niye açılmıyo o telefon. Müdürlüğe daha önce yanlış adrese bırakıldığına dair telefonlara cevap verilmediğine dair ve bugünkü olayı anlattım
Evet yurtiçi berbat ya. Ama yarın neler yapacam ben onlara. Gerekirse tüketici haklarına başvuracamgeçen ay kargocularla sevgilim kavga etmekten helak olduç adamlar getiriyoruz yoktunuz diyorlar delirttiler 10 gün şubede bekledi. yolda arabalarını görünce konuştum yaynınzadaysa alayım diye 20 dakkalık mesefe yürüyüp alın dedi. ulaşım yok ve tenha dedim hem kendim alacak olsam niye kargo kullanayım dedim. baya tartışma fln oldu. yurt içinden tiksindim. her yere yazdık. her gün ara ara öldük uyuz adamlar. arayın dimi.
Cidden çok üzülüyorum ya, yaz kış atlet giydiği görülmemiştir, kazak hayatta giymez. Yemesine dikkat etmez. Çocuk gibi ya.. Atlet, çorap, uzun kollu pijama takımı falan mı koysam acaba? Belki ben yolluyorum diye giyer
canım ,nirilerim bozuldu ve kullanmıyorum bi üre de kullanmayacağım. bana kendin git al diyo uyuzlar. 12 den önce gelin diyorum geldik yhoksunuz diyorlar. yalanmış saat 3 te gelmişler arayın zaten okul evim 4 dakika yani. bak hatırladım gerildim iyice. her yeri ara et şikayetini ben herkee de söylüyorum markalarına diye başlıycamEvet yurtiçi berbat ya. Ama yarın neler yapacam ben onlara. Gerekirse tüketici haklarına başvuracam
Oyle yap madem cnm.belki giyer..eldiven atki filandda alablrsn.polar bisiler al koy.sicacik tutar
çok özletme kendini :)Bayadan beri yoktum kuzım özledim geldim koşa koşa
işler güçlerle uğraşıyorum :) pazar günü sevdiceğimin yanındaydım
şikayet için mail atmıştım kendileri aramıştı beni küçük bi yaygara ile kargom geldi :)selam kızlar :) kargom bugün geleckti güya. takibe baktım müşteri şubeden alcak diyo.evde yokmuşum ne not var ne telefon. sinir oldum şikayet ettim ama sinirimi alamadım. çünkü bu 2.oldu. daha öncede yanlış adrese bırakmışlardı kargomu. başka nereye şikayet etsemde bu şubenin başını yaksam diye düşünüorum
kuzum aklıma ilk bitki çayları ıhlamur bide hazır çorba geldi bardak için çorba paketleri var ya ben pek kahvaltı yapmam kışın iyi oluyo sıcak sıcak :)Kızlar bir şey danışmak istiyorum size.. Malum sevgilimle aramızda çooooook mesafe var. Bu aralar kendine hiç dikkat etmiyor beslenmesine vs. Ben ona bir paket hazırlayıp yollamak istiyorum. İçine neler koyabilirim? Giyecek, yiyecek değişik fikirler istiyorum. 1 kutu supradyn koycam o kesin (vitamin).. :)
oyyy bak böyle sorunca aşkım depreşti bi andaselam kızlarr nasıl gidiyor bakalım ?
siz gerçekten hazır mısınız evliliğe? ruh eşiniz olduğunu hisssediyor musunuz
kuzum aklıma ilk bitki çayları ıhlamur bide hazır çorba geldi bardak için çorba paketleri var ya ben pek kahvaltı yapmam kışın iyi oluyo sıcak sıcak :)
ayyy biz kadınlar ne kadar düşünceliyiz :)Olabilir aslında çorba bak, bitki çayı içmez o nefret eder, uyuzlukları vardır aslan burcu..Ben de aslan burcuyum, ikimiz de uyuzuz
xl kuzum kardeşimden biliyorumKızlar 1.89 boy 65 kiloya xl mı alayım xxl mı bilemedim, kapşonlu hırka alcam. Ağzından laf almaya çalışıyorum bazen xl bazen xxl giyiyormuş. Deli olcam karar veremedim.
xl kuzum kardeşimden biliyorum
düşünelim belki bişeyler buluruz :)Ben de tam öyle alıyordum kuzu, şifreyi giriyordum :) Kapşonlu aldım, çorap aldım, atkı ve bere aldım defactodan :) Vitaminini koyarım yanına bir de senin dediğin gibi bardak çorba çok iyi fikir onları koyarım. Belki başka şeyler de gelir aklıma dur bakalım :)
kuzum kahve seviyo mu :)Ben de tam öyle alıyordum kuzu, şifreyi giriyordum :) Kapşonlu aldım, çorap aldım, atkı ve bere aldım defactodan :) Vitaminini koyarım yanına bir de senin dediğin gibi bardak çorba çok iyi fikir onları koyarım. Belki başka şeyler de gelir aklıma dur bakalım :)
kuzum kahve seviyo mu :)
seviyosa eğer kahve çikolata kupa olabilir :)
yada sadece sıcak çikolata kışın iyi oluyo
Ooof. Ben bu kargolardan neler neler cektim sube sube degisiyor canim. Mesela surat kargo paketimi kirdi urunu odemek yerine bide benden para istedi. Yurtici de ayni dedigin gibi evde olmamia ragmen kapi bile calmadan subeye donuyor. Mesela urun birakcam ariyorum gelip alsinlar diye gelmiyorlar tekrar ariyorum unuttuk diyolarselam kızlar :) kargom bugün geleckti güya. takibe baktım müşteri şubeden alcak diyo.evde yokmuşum ne not var ne telefon. sinir oldum şikayet ettim ama sinirimi alamadım. çünkü bu 2.oldu. daha öncede yanlış adrese bırakmışlardı kargomu. başka nereye şikayet etsemde bu şubenin başını yaksam diye düşünüorum
Diğerleri iyi canım ama bunlar berbat ya. Daha sonuç alamasam şikayet etmeye devam etcem amaOoof. Ben bu kargolardan neler neler cektim sube sube degisiyor canim. Mesela surat kargo paketimi kirdi urunu odemek yerine bide benden para istedi. Yurtici de ayni dedigin gibi evde olmamia ragmen kapi bile calmadan subeye donuyor. Mesela urun birakcam ariyorum gelip alsinlar diye gelmiyorlar tekrar ariyorum unuttuk diyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?