- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
http://www.lezzetaletleri.com/korkmaz-as006-uclu-pembe-kahvalti-seti-2663 burda canım :)hangi sitede canımm ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
http://www.lezzetaletleri.com/korkmaz-as006-uclu-pembe-kahvalti-seti-2663 burda canım :)hangi sitede canımm ?
yaa kızlarr benm kahve makinam var çaycımda var bi tost makinası lazım bana ama böylede cok tatlı duruyo of napıcam bilemedimm ama
Tatlim isin icinde oldugum icin tavsiye boyutunu sor ben kucuk boyu 60 tl ye yapiyorum iki kisi sigiyor 50x70 cm oluyor daha buyugu tam iki kati 90 tl oda 70x100 cm. Onu da 100den asagi yapan yok :) konusma balonuna gelince ben tasarimciyim zaten kullandigim programlarla yapiyormkızlar bu konuşma balonlarını kendimiz yapabilir miyiz?
kişiye özel hatıra çerçevesinide 60 liraya buldum bu arada
varsa alma canım bu parayla başka bi eksiğini alırsın benceyaa kızlarr benm kahve makinam var çaycımda var bi tost makinası lazım bana ama böylede cok tatlı duruyo of napıcam bilemedimm ama
şimdi resimlere baktım canım 3 kişi rahat sığmışTatlim isin icinde oldugum icin tavsiye boyutunu sor ben kucuk boyu 60 tl ye yapiyorum iki kisi sigiyor 50x70 cm oluyor daha buyugu tam iki kati 90 tl oda 70x100 cm. Onu da 100den asagi yapan yok :) konusma balonuna gelince ben tasarimciyim zaten kullandigim programlarla yapiyorm
Kendin de yapabilirsin yaziyi yazip renkli kagida filan basarsin canim :)
Kizlar mugtasarimdn alisveris yaptiniz mi hic? Ben urunlerine bayiliyorum hem fiyatlarida uçuk degil. Sanirim siparis vercem
annemdee aynısını söyledii şimdiii cok tatlı duruyodu içim gitti tek tost makinası da 169 lira sanırım sizce nasıl fiyatı ?varsa alma canım bu parayla başka bi eksiğini alırsın bence
şimdi resimlere baktım canım 3 kişi rahat sığmış
konuşma balonuda bi kaç tane istiyorum sırf görüntü olsun diye
Tesekkur ederm tatlim :) ben de simdi bakiyorum siparis vericem galibaTikkabilla devamli ordan alisvers yapiyo ve sorunsz teslim ediyorlar..gercektrn cok uygun.bnde ilerdr bikac toplu biseyler alicam
offf kafam çok karışık yaYne benim sayfama bakk. Fikir olur belki :)
evet o muhtemelen kucuktur dur bak atayim sana en sondaki buyuk digerleri kucuk boy :)
mugtasarımın linkini banada atar mısın canım bulamadımda :)Tesekkur ederm tatlim :) ben de simdi bakiyorum siparis vericem galiba
tabii ki :)mugtasarımın linkini banada atar mısın canım bulamadımda :)
kuzum şimdi sordum boyutunu 100*70 boyutundaymışTesekkur ederm tatlim :) ben de simdi bakiyorum siparis vericem galiba
Yaa ne guzel hayirli olsun canim :)slm arkadaşlar.bizde 1 ay önce sözlendik,seneye bayram sonrası düğünü yapmayı düşünüyoruz kısmetse ama çok zormuş bu işlerrr güzel heyecanlı yanları da var,,can sıkıcı yanları da..umarım hepimiz çok ama çok mutlu oluruz,hayallerimizde ki gibi birer gelin oluruz
hoşgeldinn sende aramızaa nişan ne zaman :)slm arkadaşlar.bizde 1 ay önce sözlendik,seneye bayram sonrası düğünü yapmayı düşünüyoruz kısmetse ama çok zormuş bu işlerrr güzel heyecanlı yanları da var,,can sıkıcı yanları da..umarım hepimiz çok ama çok mutlu oluruz,hayallerimizde ki gibi birer gelin oluruz
O zaman kacirma derim kuzucugm. Cunku cok cok uygun benim maliyeti bile 60 degil o boyutunkuzum şimdi sordum boyutunu 100*70 boyutundaymış