• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

kızlar bu konuşma balonlarını kendimiz yapabilir miyiz?
kişiye özel hatıra çerçevesinide 60 liraya buldum bu arada

kızlar bu konuşma balonlarını kendimiz yapabilir miyiz?
kişiye özel hatıra çerçevesinide 60 liraya buldum bu arada
Tatlim isin icinde oldugum icin tavsiye boyutunu sor ben kucuk boyu 60 tl ye yapiyorum iki kisi sigiyor 50x70 cm oluyor daha buyugu tam iki kati 90 tl oda (: 70x100 cm. Onu da 100den asagi yapan yok :) konusma balonuna gelince ben tasarimciyim zaten kullandigim programlarla yapiyorm
Kendin de yapabilirsin yaziyi yazip renkli kagida filan basarsin canim :)

Kizlar mugtasarimdn alisveris yaptiniz mi hic? Ben urunlerine bayiliyorum hem fiyatlarida uçuk degil. Sanirim siparis vercem :KK49::KK49:

Tatlim isin icinde oldugum icin tavsiye boyutunu sor ben kucuk boyu 60 tl ye yapiyorum iki kisi sigiyor 50x70 cm oluyor daha buyugu tam iki kati 90 tl oda :-) 70x100 cm. Onu da 100den asagi yapan yok :) konusma balonuna gelince ben tasarimciyim zaten kullandigim programlarla yapiyorm
Kendin de yapabilirsin yaziyi yazip renkli kagida filan basarsin canim :)
şimdi resimlere baktım canım 3 kişi rahat sığmış :confused:
konuşma balonuda bi kaç tane istiyorum sırf görüntü olsun diye:confused:

şimdi resimlere baktım canım 3 kişi rahat sığmış :confused:
konuşma balonuda bi kaç tane istiyorum sırf görüntü olsun diye:confused:

Yne benim sayfama bakk. Fikir olur belki :)
evet o muhtemelen kucuktur dur bak atayim sana en sondaki buyuk digerleri kucuk boy :)

Eklentiler

• IMG_20140927_202854.jpg
    IMG_20140927_202854.jpg
    367 KB · Görüntüleme: 49
  • IMG_20140830_200019.jpg
    IMG_20140830_200019.jpg
    1,5 MB · Görüntüleme: 54
  • Screenshot_2014-10-23-10-43-35.png
    Screenshot_2014-10-23-10-43-35.png
    462,5 KB · Görüntüleme: 47
slm arkadaşlar.bizde 1 ay önce sözlendik,seneye bayram sonrası düğünü yapmayı düşünüyoruz kısmetse ama çok zormuş bu işlerrr :KK17: güzel heyecanlı yanları da var,,can sıkıcı yanları da..umarım hepimiz çok ama çok mutlu oluruz,hayallerimizde ki gibi birer gelin oluruz :KK36:

slm arkadaşlar.bizde 1 ay önce sözlendik,seneye bayram sonrası düğünü yapmayı düşünüyoruz kısmetse ama çok zormuş bu işlerrr :KK17: güzel heyecanlı yanları da var,,can sıkıcı yanları da..umarım hepimiz çok ama çok mutlu oluruz,hayallerimizde ki gibi birer gelin oluruz :KK36:
Yaa ne guzel hayirli olsun canim :)
biz de daha soz nisan hic bisey yok yani dugunu 2016 baharinda dusunuyoruz ama ben ufaktan arastiriyorum iste. Seninde cok zamanin varmis hem :) yavas yavas halledersiniz :)

hoşgeldinn sende aramızaa nişan ne zaman :)

hoşbulduk :) sözlüm şuan bi proje için yurt dışında olduğundan,Ocakta yapıcaz.yaza da düğün diyoruz ama herkes salon bakmaya şimdiden başlamış,umarım biz sona kalıp dona kalanlardan olmayız :KK17:

Back