• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

selam herkese:KK52:

dün canım çok sıkkındı sebepsiz yere çözemedim de. bugün de büssürü işim var kuaföre gidicem saçımı boyatıcam radikal değişiklikler olabilir. ayrıca tepsimin boyaması bitti, bugün ayna takılması için vericem. bittiğinde paylaşıcam:KK53:
merakla bekliyoruzz artık tepsiyii:KK19:

ben hazırlıklarımı baya tamamladım canım sen neler yapıcaksın neler almayı planlıyosun :)

ben magnet yaptırmayı düşünüyorum bi de nişan yüzükleri için güzel tepsiler oluyor onlara bakmak istiyorum.orda görüpte başka beğendiğim şeyler olursa,belki başka hatıralık şeylerde olabilir.

daha bir de işin en önemli kısmı olan elbise var :( onu halledebilirsem nişan stresini nerdeyse atlatmış olacağım

ben magnet yaptırmayı düşünüyorum bi de nişan yüzükleri için güzel tepsiler oluyor onlara bakmak istiyorum.orda görüpte başka beğendiğim şeyler olursa,belki başka hatıralık şeylerde olabilir.
bence kendin yapabilirsin canım tepsini ben tepsiyi hazır aldım ama yükseltileri kendim yaptım makasımı kendim süsledim :)
hatıralık olarakda minik şişelere gül suyu doldurdum bide sabun yaptırdım :)
şişeler ve sabunlar minik karton poşetlerde teşekkür notuyla sunulcak :)
bi kaç fikrim daha var bakalım neler olcak :)

tepsiyi eğer internetten sipariş verdi isen,web adresini verebilir misin? :) bende tepsi modellerine yavaştan bakmak istiyorum

yok canım gittim eminönünden polyester tepsi aldım boyadım vernikledim ortasına ayna takılacak yüzük tepsisi olatak kullanıcam:KK50:

Yne benim sayfama bakk. Fikir olur belki :)
evet o muhtemelen kucuktur dur bak atayim sana en sondaki buyuk digerleri kucuk boy :)
Canım instagram hesabını versen ben baksam bende kına gecem için düşünüyorum. Fotoğraf içinde konşma balonu düşünüyorm da:)

bence kendin yapabilirsin canım tepsini ben tepsiyi hazır aldım ama yükseltileri kendim yaptım makasımı kendim süsledim :)
hatıralık olarakda minik şişelere gül suyu doldurdum bide sabun yaptırdım :)
şişeler ve sabunlar minik karton poşetlerde teşekkür notuyla sunulcak :)
bi kaç fikrim daha var bakalım neler olcak :)

yok canım gittim eminönünden polyester tepsi aldım boyadım vernikledim ortasına ayna takılacak yüzük tepsisi olatak kullanıcam:KK50:

ahh kızlar siz ne becerikli hatunlarsınız öyle..malesef benim bu tarz şeylere hiç el yatkınlığım yok :) çöp bebek bile çizemem yani doğru düzgün :KK48: bende bunları eminönünden kolayca hallederim diye düşünüyorum umarım :)

ahh kızlar siz ne becerikli hatunlarsınız öyle..malesef benim bu tarz şeylere hiç el yatkınlığım yok :) çöp bebek bile çizemem yani doğru düzgün :KK48: bende bunları eminönünden kolayca hallederim diye düşünüyorum umarım :)
iş başa düşünce öyle güzel yapılıyo ki bu işler hem uzaktan bakınca zor görünüyor :)
eğer yükseltilerimi kendim yapmasaydım 100 tl vermem gerekiyordu:63:

cnm yükselti dediğin nedir? onu anlamadım ben :KK43:
yüzüklerin koyulduğu kutular var ya
gerçi artık kutu değiller ya neyse :)
onur 380.jpg bu benim tepsim :) aynalı minik şeylerde yükselti:)

Uzakta olmak cok zor kuzucum. Allah sabir versin. Ama sozlun hevesli en azindan ben benimkine hic bisey baktiramiyorum sen sec al askim sadece tv yi bana birak diyor :D sen hangi sehirdesin buarada? :) ben de daha hic bisey almadim bi kac baharatlk fincan bardak ve kahvalti setim var sadece. Simdilik yer kaplamayan seyler aliyor nevresimler ve elektrikli aletleri sozden sonra almaya baslicam

Sadece tv mi alcak ?

Benim sevgilimde benden meraklı oturur pc nin başına bakar bakar geceleri bana beğendiği modellerin resimlerini yollar bende sabah uyandığımda görürüm genelde:)

bakalım bizde bir mobilyaya başlasaydık güzel olacaktı onun verdiği bir heyecanlık sabırsızlık var içimde şu yüzüğü parmağıma taktığından beri. artık olsun bitsin istiyorum gerçekten ya

Dışarlarda buluşmaktan sıkıldım heleki hava soğukken yağmurlu iken..

canım bence alıp koymaya bak inan bir anda olunca maddi manecvi zorlanıyor insan ben şimdidien bayağı aldım topiğim bile var . temel eşya olarak pek bir şeyim kalmadı çok şükür

ya kızlar n11 de ayakkabılar var ama markalarını duymuş değilim sizce nasıldır? kararsız kaldım

Back