2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

baya uygun almışsın canım :)
valla ben çeyizde ipin ucunu kaçırdım:)
O zaman beni idare etsin yeter demiştim ama tabi çeyiz kadar ayrıntım yok :)) 2tane tavam var mesela:) kase yemek tabağı pasta tabağı ve servis tabağı çatal kaşık hepsinden 6şar tane:)

fincan notu olarak bunu yazıcam kızlar tuz koymıycam kahvesine :)
Bende hep icine baharat doldurcam diye gozunu korkuttum.yapma ya tuz koy diyordu zavalkim

Bastan beri bol sekerli yapmakti amacim ve oyle de yaptim :)
Erkek tarafinin hosuna gtmis ama bu hareketim..dedim agzimizin tadi bozulmasin seker gibi hayatimiz olsun

Bizede teyzem dedi yapma sakın bize yapılanı biz hoş karşılamadık diye ki bende ona yapacam diyodum ama ben değil yengem yaptı.

Ben de tuz koymadim ama bizim istemede kahve kismimiz cok eglenceli gecti :)
Nisanlim kahveyi hic sevmez, zaten zorla icecek diyerek iki sekerli yaptim :) tuz asla koymazdim zaten :)
Herkes tuzlu bekliyordu icerde tabi, ona ayri tepside goturdum kahvesini. Nisanlim aldi kahvesini eline, soyle bir bakti bardaga, bir yudum icti sonra numaradan yuzunu eksitti ooo filan dedi :) herkes kahkahaya boguldu, ne koymus diye soruyorlar, ne bulduysa koymus diyor nisanlim, icmeye devam ediyor bir yandan :) sonra bana donup sordular ne koydun diyerek, iki seker koydum dedim gulerek :) herkes nisanlimin numara yaptigini anladi tabi bu sefer daha cok guldu :)

ayyy aynı benim ki... bişe beğenmez benim beğendiklerimi de beğenmez

aynı aynı valla :) bakar bakar yok şunun şurası böyle bu parayya değmez bu ayakkabıı .

hele sen bizim tatil serüvenimizi görseydin

tatile gelmişti yanıma 1 haftalığına ablasına annesine hediye alcak çk fazla mağazada yok şarköyde . şarköydeki tüm mağazaları dlaştık yeter artık git bak ben oturacağım artık yoruldum dedim

aynı mağazaya tekrardan gittik aldık çktık ama öldüm resmen

ee bende bunun acısını cevahirde çıkardımmm

Günaydın kızçelerrrr

Günaydin kizlaar :) ne tatli kahve hatiralariniz olmus. Darisi bize artik ama ben hiçç acımam koyarım tuzu. Içsin tosbamm

bn okumadım geçmişi ama bende acımam koyarım valla:)

numaranı kaydeettim tatlım

Ben koymasam bile kuzenim ablam filan kesin koyar

Ben de koyarim kuzumm. Bi omur sana katlanabilirm demekmis mantigiyla tamam canim mesaj atarsin sen bana
aynen aynen bir kereliğine hüpletecekler bitecek zaten o kahve

ayyy ne acımasız hatunlarla dolu burasııı

Kuzum ben enişteme pul biberi tuzu karabiberi koyup yapan insanım kahvenin köpüğü kırmızıydı yani düşün çok insaflıyım biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…