O zaman beni idare etsin yeter demiştim ama tabi çeyiz kadar ayrıntım yok :)) 2tane tavam var mesela:) kase yemek tabağı pasta tabağı ve servis tabağı çatal kaşık hepsinden 6şar tane:)baya uygun almışsın canım :)
valla ben çeyizde ipin ucunu kaçırdım:)
bu begendiğim bardakları hiç görmedim canım :)züccaciye dükkanlarında ve A101 de oluyor lav marka canım
Sen var ya:))) ben tuz koymayacaktım ama yengem attı tuzunufincan notu olarak bunu yazıcam kızlar tuz koymıycam kahvesine :)
ben kıyamıycam sütlü yapıcam kahvesini :)Sen var ya:))) ben tuz koymayacaktım ama yengem attı tuzunu
Bende hep icine baharat doldurcam diye gozunu korkuttum.yapma ya tuz koy diyordu zavalkimfincan notu olarak bunu yazıcam kızlar tuz koymıycam kahvesine :)
Bizede teyzem dedi yapma sakın bize yapılanı biz hoş karşılamadık diye ki bende ona yapacam diyodum ama ben değil yengem yaptı.Bende hep icine baharat doldurcam diye gozunu korkuttum.yapma ya tuz koy diyordu zavalkim
Bastan beri bol sekerli yapmakti amacim ve oyle de yaptim :)
Erkek tarafinin hosuna gtmis ama bu hareketim..dedim agzimizin tadi bozulmasin seker gibi hayatimiz olsun
bi arkadaş internet dışında nerde var demişti de canım yanlış mesajı alıntılamışımbu begendiğim bardakları hiç görmedim canım :)
çok acımazsınGünaydin kizlaar :) ne tatli kahve hatiralariniz olmus. Darisi bize artikama ben hiçç acımam koyarım tuzu. Içsin tosbamm
ayyy aynı benim ki... bişe beğenmez benim beğendiklerimi de beğenmez
Günaydin kizlaar :) ne tatli kahve hatiralariniz olmus. Darisi bize artikama ben hiçç acımam koyarım tuzu. Içsin tosbamm
Ben koymasam bile kuzenim ablam filan kesin koyarçok acımazsın
bazı yörelerde tuzlu kahve damadın istenmediğini anlamına geliyomuş:)
bn okumadım geçmişi ama bende acımam koyarım valla:)
numaranı kaydeettim tatlım
aynen aynen bir kereliğine hüpletecekler bitecek zaten o kahveBen koymasam bile kuzenim ablam filan kesin koyar
Ben de koyarim kuzumm. Bi omur sana katlanabilirm demekmis mantigiylatamam canim mesaj atarsin sen bana
ayyy ne acımasız hatunlarla dolu burasııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?