- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
Allah senin gazabından korusunDiyorum evli olsak gece kalkıp dövermişim ama:) o sinirle de kesin sakatlardım çocukcağızı:))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah senin gazabından korusunDiyorum evli olsak gece kalkıp dövermişim ama:) o sinirle de kesin sakatlardım çocukcağızı:))
Ayy bide beni arama demişim ya:))Allah senin gazabından korusun![]()
kızlarrr günaydınn ben dün çeyizime yei ciciler aldım :)
Eki Görüntüle 1277869 Eki Görüntüle 1277870
emsanın çatal bıçağını aldım normalde Jumbo düşünüyordum ama inanılmaz pahalı![]()
Altı ustu yemek yicez canım gerek yok bencede jumboya çok pahalilar emsan iyimiş fiyatı misafirlik istiyorum bendebende emsan aldim, begendim de. Hem de pazarlikla kutulu olanini 310 tl'ye aldim
Jumbo alabilmem icin maasimin 5bintl olmasi lazim![]()
Hayırlı olsun kuzum bende diyorum yatak odasını halledeyim diye. Sonra mutfağa geçerim diye düşündüm :) zaten 2yıl daha burda kalırsak mecbur ev kuracaz :)
az beyinli çocuklar mı
bizim hocalar bize neler diyo çok merak ediyorum
çok güzeller canım güle güle kullan blendrın fiyatı ne![]()
bende kutulu aldım gerek yok sandıklıya yer işgal ediyor boş yere ben 529 tl ye aldım kazıklandım mı ya şimdibende emsan aldim, begendim de. Hem de pazarlikla kutulu olanini 310 tl'ye aldim
Jumbo alabilmem icin maasimin 5bintl olmasi lazim![]()
Korkma canım bn de aşırı korkuyorum yenemedm korkumu bi bide ufak bi kaza yaptım iyice soğudum arabadanselam kızlar :) direksiyon dersinden geldim ya çok korkuyorum yapsam bi şunu rahatlıcam da işte korkuyorumcuma günü gelsinde kendime ciciler alacam :)
ya o sınav stresi var yoksa yapıyorum da işte o gün önmliKorkma canım bn de aşırı korkuyorum yenemedm korkumu bi bide ufak bi kaza yaptım iyice soğudum arabadan![]()
iyiymiş canım fiyatı bende araştırma içindeyim :)saol canım daha gzlleri senin olsun 256 liraya aldım
evet canım züccaciye magazaları daha mantıklıEvet nakit aldim da taksitli de alsam 400falandi. Burda evime yakin bi zuccaciye magazasindan aldim.
Kizceler bilenler vardir ama ben yine de soyliyim. Buyuk parcalari sakin kendi magazasindan almayin. Mesela ben karaca kahvalti setimi 240tl'ye aldim bi zuccaciye magazasindan pazarlikl ve nakit olarak. Eger karaca magazasindan alsaydim 300vericektim. Yine aynisi catal bicak kasik icin yemek takimlari vs icinde gecerli. Pazarlik yapilan yere gidin iniyorlar.
biliyorum bunları kuzum ama kafeslerin fiyatı pahalı ya
neden kicanım sıkkın![]()
iyiymiş canım fiyatı bende araştırma içindeyim :)
evet canım züccaciye magazaları daha mantıklı
biliyorum bunları kuzum ama kafeslerin fiyatı pahalı ya![]()
canım sıkkın![]()
Dockers aldik gecen sene benim erkek arkadasima cokta memnundu canim :)Braun düşünüyordum tavsiye etmedi heleki kablosuz olanını ..
Bu ay inanılmaz alışveriş yapasım var ama artık almamam gerekiyor.
erkek botta hangi markayı önerirsiniz kızlar?
sevgilime almak istiyorum
benim sevgilim bundan giyiyor canımBraun düşünüyordum tavsiye etmedi heleki kablosuz olanını ..
Bu ay inanılmaz alışveriş yapasım var ama artık almamam gerekiyor.
erkek botta hangi markayı önerirsiniz kızlar?
sevgilime almak istiyorum
Dockers aldik gecen sene benim erkek arkadasima cokta memnundu canim :)
benim sevgilim bundan giyiyor canım
![]()
Telefon : 0 (212) 465 69 17niye ne oldu canım
kızlar mobilya festivali varmış nerede olduğunu bilen var mı ben baktım bulamadım bir türlü sevgilimle gidip bakmayı düşünüyorum. fiyatlar ürünler konusunda bilgi almak için.