• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Hayırlı olsun kuzum bende diyorum yatak odasını halledeyim diye. Sonra mutfağa geçerim diye düşündüm :) zaten 2yıl daha burda kalırsak mecbur ev kuracaz :)

saol canım ben karışık alıyorum ne görürsem canım :)

hımm bir şekilde alınıor önemli olan bitirmek ama bu çeyiz işi bitmez valla:)

az beyinli çocuklar mı:KK70::KK70:
bizim hocalar bize neler diyo çok merak ediyorum:confused:

çok güzeller canım güle güle kullan blendrın fiyatı ne:KK17:

saol canım daha gzlleri senin olsun 256 liraya aldım

bende emsan aldim, begendim de. Hem de pazarlikla kutulu olanini 310 tl'ye aldim:KK76:

Jumbo alabilmem icin maasimin 5bintl olmasi lazim:KK57::KK57:
bende kutulu aldım gerek yok sandıklıya yer işgal ediyor boş yere ben 529 tl ye aldım kazıklandım mı ya şimdi

nakit mi aldın canım

Jumbo gerçekten öyle pahalı ve misafirlik için ayda 1 kere felna kullancam gerek görmedim o kadar para vermeye

Evet nakit aldim da taksitli de alsam 400falandi. Burda evime yakin bi zuccaciye magazasindan aldim.

Kizceler bilenler vardir ama ben yine de soyliyim. Buyuk parcalari sakin kendi magazasindan almayin. Mesela ben karaca kahvalti setimi 240tl'ye aldim bi zuccaciye magazasindan pazarlikl ve nakit olarak. Eger karaca magazasindan alsaydim 300vericektim. Yine aynisi catal bicak kasik icin yemek takimlari vs icinde gecerli. Pazarlik yapilan yere gidin iniyorlar.

1901297_507191469383413_8186867604850287490_n.webp

Mutlu hatunn bak ne buldummm :) hayalseverrr hayalseverrr

selam kızlar :) direksiyon dersinden geldim ya çok korkuyorum yapsam bi şunu rahatlıcam da işte korkuyorum :( cuma günü gelsinde kendime ciciler alacam :)

selam kızlar :) direksiyon dersinden geldim ya çok korkuyorum yapsam bi şunu rahatlıcam da işte korkuyorum :KK43: cuma günü gelsinde kendime ciciler alacam :)
Korkma canım bn de aşırı korkuyorum yenemedm korkumu bi bide ufak bi kaza yaptım iyice soğudum arabadan :(

saol canım daha gzlleri senin olsun 256 liraya aldım
iyiymiş canım fiyatı bende araştırma içindeyim :)

Evet nakit aldim da taksitli de alsam 400falandi. Burda evime yakin bi zuccaciye magazasindan aldim.

Kizceler bilenler vardir ama ben yine de soyliyim. Buyuk parcalari sakin kendi magazasindan almayin. Mesela ben karaca kahvalti setimi 240tl'ye aldim bi zuccaciye magazasindan pazarlikl ve nakit olarak. Eger karaca magazasindan alsaydim 300vericektim. Yine aynisi catal bicak kasik icin yemek takimlari vs icinde gecerli. Pazarlik yapilan yere gidin iniyorlar.
evet canım züccaciye magazaları daha mantıklı

biliyorum bunları kuzum ama kafeslerin fiyatı pahalı ya:KK17:

iyiymiş canım fiyatı bende araştırma içindeyim :)

evet canım züccaciye magazaları daha mantıklı

biliyorum bunları kuzum ama kafeslerin fiyatı pahalı ya:KK17:

Braun düşünüyordum tavsiye etmedi heleki kablosuz olanını ..

Bu ay inanılmaz alışveriş yapasım var ama artık almamam gerekiyor.

erkek botta hangi markayı önerirsiniz kızlar?

sevgilime almak istiyorum

niye ne oldu canım

kızlar mobilya festivali varmış nerede olduğunu bilen var mı ben baktım bulamadım bir türlü sevgilimle gidip bakmayı düşünüyorum. fiyatlar ürünler konusunda bilgi almak için.

Dockers aldik gecen sene benim erkek arkadasima cokta memnundu canim :)

benim sevgilim bundan giyiyor canım
images

Dockers aldik gecen sene benim erkek arkadasima cokta memnundu canim :)

benim sevgilim bundan giyiyor canım
images

ikisnide duydum fakat inanılmaz kararsız insan olarak ve kolay beğenmeyen çift olgmuz için diyorum ki o beğensin ben alayım orada ona sevgilier günü hediyesi. ha şimdi vermişim ha o zaman maksat eksiğimizi almak olur mu sizce?

niye ne oldu canım

kızlar mobilya festivali varmış nerede olduğunu bilen var mı ben baktım bulamadım bir türlü sevgilimle gidip bakmayı düşünüyorum. fiyatlar ürünler konusunda bilgi almak için.
Telefon : 0 (212) 465 69 17
şu numarayı arayıp sor istersen canım

Back