2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

bence gayet mantıklı canım ayakkabısı yokken başka bişey alsanda çok işe yaramaz

Braun düşünüyordum tavsiye etmedi heleki kablosuz olanını ..

Bu ay inanılmaz alışveriş yapasım var ama artık almamam gerekiyor.

erkek botta hangi markayı önerirsiniz kızlar?

sevgilime almak istiyorum
bende braun aldım canım. bot olarakta greyder ya da docker's diybilirim

niye ne oldu canım

kızlar mobilya festivali varmış nerede olduğunu bilen var mı ben baktım bulamadım bir türlü sevgilimle gidip bakmayı düşünüyorum. fiyatlar ürünler konusunda bilgi almak için.
şimdi merakımdan ben arayıp sordum canım
belli bi yerleri yokmuş türkiye genelinde anlaşmalı olduğu markaların magazalarına giderek festival kapsamındaki fiyatı ögrenebiliyomuşsun canım aklımda sadece tepe home ve doğtaş kaldı

benimde alışveriş yapasım var ama bi tarafımda alma hepsini düğünden sonra al diyo

canım çok sağol ya bende fuar gibi bşey sanıyordum çok sağol tatlım

canım çok sağol ya bende fuar gibi bşey sanıyordum çok sağol tatlım
yok canım öyle sanıp yer sordum gideriz diye ama değilmiş
ama şey var
evlilik fuarı ve kuyumcukent ikiside yanyana gerçi
yenibosna ve sefaköy metrobüs duraklarının arasında oraya bakmak lazım ben hep geçiyorum önünden ama bi kısmet olmadı

kızlar sizce taksitle bi yatak örtüsü ve nevrsim takımıseti +2nevresim takımı mı alsam yoksa bu ay nevresim takımnı alıp gelecek ayda o seti mi alsam?

kızlar sizce taksitle bi yatak örtüsü ve nevrsim takımıseti +2nevresim takımı mı alsam yoksa bu ay nevresim takımnı alıp gelecek ayda o seti mi alsam?

bence kendini fazla sıkma .

gelecek ay alırsın diğerlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…