- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
bence gayet mantıklı canım ayakkabısı yokken başka bişey alsanda çok işe yaramazikisnide duydum fakat inanılmaz kararsız insan olarak ve kolay beğenmeyen çift olgmuz için diyorum ki o beğensin ben alayım orada ona sevgilier günü hediyesi. ha şimdi vermişim ha o zaman maksat eksiğimizi almak olur mu sizce?
bende braun aldım canım. bot olarakta greyder ya da docker's diybilirimBraun düşünüyordum tavsiye etmedi heleki kablosuz olanını ..
Bu ay inanılmaz alışveriş yapasım var ama artık almamam gerekiyor.
erkek botta hangi markayı önerirsiniz kızlar?
sevgilime almak istiyorum
şimdi merakımdan ben arayıp sordum canımniye ne oldu canım
kızlar mobilya festivali varmış nerede olduğunu bilen var mı ben baktım bulamadım bir türlü sevgilimle gidip bakmayı düşünüyorum. fiyatlar ürünler konusunda bilgi almak için.
bi anda zor olur yavaş yavaş al bencebenimde alışveriş yapasım var ama bi tarafımda alma hepsini düğünden sonra al diyo
şimdi merakımdan ben arayıp sordum canım
belli bi yerleri yokmuş türkiye genelinde anlaşmalı olduğu markaların magazalarına giderek festival kapsamındaki fiyatı ögrenebiliyomuşsun canım aklımda sadece tepe home ve doğtaş kaldı
yok canım öyle sanıp yer sordum gideriz diye ama değilmişcanım çok sağol ya bende fuar gibi bşey sanıyordum çok sağol tatlım
hesap yaptımda bu ay alabilrim kendime krdi kartı limiti koyuyorum :)bi anda zor olur yavaş yavaş al bence
ben bu ay iyi iş başardım yine maşallahhesap yaptımda bu ay alabilrim kendime krdi kartı limiti koyuyorum :)
bnce 1 veya 4 canım ama hepsi şık :)kızlar banyo setlerine bakıyorumda sizce nasıllar
araştırma içindeyim beyaz bunları buldum bide illa çöp kovası olsun diyorum derdim neysebnce 1 veya 4 canım ama hepsi şık :)
kızlar sizce taksitle bi yatak örtüsü ve nevrsim takımıseti +2nevresim takımı mı alsam yoksa bu ay nevresim takımnı alıp gelecek ayda o seti mi alsam?
biz kızlar var ya:) nelere takılıoruz ya:) bnde öyle nevresim takımlarına baktım ama güvenemiyorum netearaştırma içindeyim beyaz bunları buldum bide illa çöp kovası olsun diyorum derdim neyse
farkı olmuyo fazla işte canım birini taksitli diğrini peşin alacam :)bence kendini fazla sıkma .
gelecek ay alırsın diğerlerini
kızlar banyo setlerine bakıyorumda sizce nasıllar
http://www.flo.com.tr/Kinetix-Simba-Taba-Erkek-Bot.html kızlar bu bot nasıl taba rengi daha hoşuma gitti ama işte erkek giymez ki o giymez gibi o rengi
bnce 1 veya 4 canım ama hepsi şık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?