• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Nasılsınız bugünn :) ben ofisime geldim çayımıda aldım oohh havada miss. Ama heyecan her yanımı sarmaya başladı bu son günlerde :oops::oops:

Gunaydin bebekler:KK49:

Ögretmen arkadaslarim yazilanlari okudum ama tamamen anlamadim isin icinde olmadigimdan. Boyle bisey varsa da hemen nikah yaptirin olmaz mi belki etkilenmemis olursunuz. Oluyor mu oyle, cok cahilce bisey soyluyor da olabilirim:eek:

Ünide formasyon hakki kazanmistim, ama hic ögretmen olmak istemedim kpss yuzunden. disardan herkese guzel geliyor ogretmen ol diyorlar da dışı onlari içi sizi yakiyor :/

Gunaydin bebekler:KK49:

Ögretmen arkadaslarim yazilanlari okudum ama tamamen anlamadim isin icinde olmadigimdan. Boyle bisey varsa da hemen nikah yaptirin olmaz mi belki etkilenmemis olursunuz. Oluyor mu oyle, cok cahilce bisey soyluyor da olabilirim:eek:

Ünide formasyon hakki kazanmistim, ama hic ögretmen olmak istemedim kpss yuzunden. disardan herkese guzel geliyor ogretmen ol diyorlar da dışı onlari içi sizi yakiyor :/
Yok canım nikahla olmuyo maalesef :( eşimizle ayrı illerdeysek hangi ilde öğretmen açığı fazlaysa oraya gitcekmişiz yani eş durumuyla artık sadece doğuya gidilebilir. Saçmalıl bu da

herkeslere günaydınlarrr
sınav zamanı geldi ve benim paçalarım tutuşmaya başladı:KK17:

Yok canım nikahla olmuyo maalesef :KK43: eşimizle ayrı illerdeysek hangi ilde öğretmen açığı fazlaysa oraya gitcekmişiz yani eş durumuyla artık sadece doğuya gidilebilir. Saçmalıl bu da

simdi anladim ve komple sacma hakkaten. Sonucta dogu gorevi bitiyor mecbur muyum canim kalmaya:63:

bu olay gerceklesmeden ilk kimin gorev suresi bitiyorsa gidecek o zaman diger es de pesine:KK55:

simdi anladim ve komple sacma hakkaten. Sonucta dogu gorevi bitiyor mecbur muyum canim kalmaya:63:

bu olay gerceklesmeden ilk kimin gorev suresi bitiyorsa gidecek o zaman diger es de pesine:KK55:
İşte canım il dışı tayinleri de haziran temmuzda açtıkları için bu olay gerçekleşebilir :( bizde istanbula gideriz orda ki öğretmen açığı daha da fazla hıh:))

Kenan dogulu gelinim olablr..yada sozsuz bisi

Cnm ben ona gore kiskanc kaliyorum malesrf :/

Öylesi de zor oluyor ben kendimden biliyorum malesefki:(

ben bana yaptığı için yapıyorum bazen gittiğime ettiğime karıştığı zaman sende bana bak bunu yapıyosun demek için yapıyorum :) ama sorun boyutunda değil mesela akşamları arar ben cıkıyorum arkdasn yanına falan diye ben hc bısy demem yatar uyurm kacta gelmiş napmış sorgulamam zaten gelir gelmez haber veriyo ama neden bu saatti su saatti demem aslında sorun etmyrm sadece o bana yapnca uyuzluğum tutuyo :)

Bende o bana yaptığı içn yapıyorum yoksa niye aramdın etmedin demem sırf bana yaşattığı için bende ona yaşatıyorum anlasın diye ama bu durmda yine başarılı olamıyorum ama eskisi gibi değil çok şükür.

kızlarrr günaydınn ben dün çeyizime yei ciciler aldım :)

36-381758-big.jpg
13479075872553.png

emsanın çatal bıçağını aldım normalde Jumbo düşünüyordum ama inanılmaz pahalı :(

Evet ya benim de yazılı hazırlamam lazım benim az beyinli çocuklarıma :63:
az beyinli çocuklar mı:KK70::KK70:
bizim hocalar bize neler diyo çok merak ediyorum:confused:
kızlarrr günaydınn ben dün çeyizime yei ciciler aldım :)

Eki Görüntüle 1277869 Eki Görüntüle 1277870

emsanın çatal bıçağını aldım normalde Jumbo düşünüyordum ama inanılmaz pahalı :KK43:

çok güzeller canım güle güle kullan blendrın fiyatı ne:KK17:

az beyinli çocuklar mı:KK70::KK70:
bizim hocalar bize neler diyo çok merak ediyorum:confused:

çok güzeller canım güle güle kullan blendrın fiyatı ne:KK17:
Kuzu dün ders anlatıyorum bi geçen haftayla ilgili soru sordum bilemeyince tekrar ettim konuyu tekrar aynı soruyu sordum ve ilk verdikleri cevabı verdiler düşün halimi sinir krizleri geçirdim :KK14:

Kuzu dün ders anlatıyorum bi geçen haftayla ilgili soru sordum bilemeyince tekrar ettim konuyu tekrar aynı soruyu sordum ve ilk verdikleri cevabı verdiler düşün halimi sinir krizleri geçirdim :KK14:
heyecan yapıyolardır belki
bende nefret ederdim sözlülerden hocanın pat diye bişey sormasından
o an bildiğini unutuyo insan:KK70:
yani ben öyleydim toplantılarda anneme hep sınav kağıtlarını kızınızın doldurduğundan şüpheliyiz derlerdi annemde çok kızardı cevap versene öğretmenlerine filan diye ama resmen dilim tutulurdu:KK57:
tabi şimdi bişey sorduklarında susturabilene aşk olsun :KK70::KK70::KK70:

Kızlar gece süper bi olay olmuş:) rüyamda sevdicek beni aldatıyodu onu hatırlıyorum. Ben bi sinirle uyandım tabi gece bunu arıyorum. Garibim korkuyla aşkım bişe mi oldu hasta mısın diyo bende sen beni nasıl aldatırsın o kız kimdi falan diyorum. Bu diyo ki be kzı ya neyden bahsediyosun diyo bende dedim mi sus sana mı inanacam gözümle gördüğüme mi diyorum beni bi daha arama diyip tel.i kapatmışım. Sabah sevdicek anlattı krize girdim ya:)

heyecan yapıyolardır belki
bende nefret ederdim sözlülerden hocanın pat diye bişey sormasından
o an bildiğini unutuyo insan:KK70:
yani ben öyleydim toplantılarda anneme hep sınav kağıtlarını kızınızın doldurduğundan şüpheliyiz derlerdi annemde çok kızardı cevap versene öğretmenlerine filan diye ama resmen dilim tutulurdu:KK57:
tabi şimdi bişey sorduklarında susturabilene aşk olsun :KK70::KK70::KK70:
Kız 1 kişiyi 2 kişiyi anlarımda sınıfın hepsi mi böyle olur :))

Kızlar gece süper bi olay olmuş:) rüyamda sevdicek beni aldatıyodu onu hatırlıyorum. Ben bi sinirle uyandım tabi gece bunu arıyorum. Garibim korkuyla aşkım bişe mi oldu hasta mısın diyo bende sen beni nasıl aldatırsın o kız kimdi falan diyorum. Bu diyo ki be kzı ya neyden bahsediyosun diyo bende dedim mi sus sana mı inanacam gözümle gördüğüme mi diyorum beni bi daha arama diyip tel.i kapatmışım. Sabah sevdicek anlattı krize girdim ya:)
Allah iyiliğini versin güldürdün beni:KK70::KK70::KK70::KK70:

Back