• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

bizim ailelerde bi izmir bi manisada...biz nişanlımlada dğudayız..onlada birbirimize 2 saatlk mesafedeyiz..
valla çeyiz filan herşey zamanla olur cnm..bende yapmaya başladım yavaş yavaş..
hani tabağı çanağı tenceresi içinde olan çeyiz setlerinden alarak dal çeyiz işine :KK11:
şu var. yazın düğün olursa onun yanına doğuya gideceğim. orda 1 yıl kalacağız ve ev düzmeyeceğim. sonra batıya geçince ev düzeriz diye düşünüyoruz. birikim yapmaya çalşıyorum o da. netten vs kafamızda şekillendirip alırız diyoruz. almak mesele değil ama taşıma şu bu sıkıntı :) istanbula yeni geldim. 2 günde döşedim evimi çok zor değilmiş ama ben özerenek almak istiyorum :) o kadar plansız takılıyoruz. bu topiğe gelrek evliliğe hazılayayım kendimi dedim :)

aramıza hoşgeldin egenin neresi :KK19:
memnun oldum :) ilk sayfayı taradım kim neymiş niraz öğrendim :) bizim hiç bişi belli değil. o doğuda ben burda ailem egde onun ailesi egenin başka şehrinde. ailem bi süreliğine abimlerin yanında derken paramparçayız :) bakalım nası olacak. hiç bi haızrlığım vs yok. çeyiz namına da söz nişan namına da

şu var. yazın düğün olursa onun yanına doğuya gideceğim. orda 1 yıl kalacağız ve ev düzmeyeceğim. sonra batıya geçince ev düzeriz diye düşünüyoruz. birikim yapmaya çalşıyorum o da. netten vs kafamızda şekillendirip alırız diyoruz. almak mesele değil ama taşıma şu bu sıkıntı :) istanbula yeni geldim. 2 günde döşedim evimi çok zor değilmiş ama ben özerenek almak istiyorum :) o kadar plansız takılıyoruz. bu topiğe gelrek evliliğe hazılayayım kendimi dedim :)

hehhehe iyi yapmışşsın cnm
hakkınızda hayırlısı olsun bakalım :KK69:

Öğretmen misiniz?

Kızlar eşleriniz de öğretmense artık ikiniz aynı yere tayin isteyemiyorsunuz ard arda maalesef, devlet ikinizi istediği yere atayacakmış. Dün yönetmelik değişti malum..

Kızlar eşleriniz de öğretmense artık ikiniz aynı yere tayin isteyemiyorsunuz ard arda maalesef, devlet ikinizi istediği yere atayacakmış. Dün yönetmelik değişti malum..
taslak bakalım. keyifleri bilir meb ne yapsa şaşırmam

Nasil yaaa :( bana bu haberle ilgili link atsana okuyayim cnm.. Ben sadece ozel sektorde calisan eslerle ilgili haberi biliyorum

puff bu kesinlşti mi ya benim doğu görevim bitene kadar burda mı kalmak zorundayım ben :KK43: normalde nişanlımın doğu görevi bitti onun tayin istediği yerde açık varsa da mı çok ihtiyaca göre tayin isticezz :KK11:

Canım bu taslakmış şu anda ama uygulamaya geçerse evet maalesef açık olsa bile isteyemeyeceksin :(

Back