2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Canım bu taslakmış şu anda ama uygulamaya geçerse evet maalesef açık olsa bile isteyemeyeceksin
bu haksızlık ama ya 2madde de çok kötü. biz doğudayız diye ikimizde il dışından gidemediğimiz sürece burda kalacaz mı yani. ben bu meb e güvnmiyorum bu yaz yaparlar bunu seneye tekrar eski usule geçerler. ama bu uygulamaya seçimden sonra geçer.

Canım benimkinin son senesi ünide, üstüne 3 yıl da çalışmak zorunda özelde olacağından.. Etti mi sana 4 yıl!

Canım benimkinin son senesi ünide, üstüne 3 yıl da çalışmak zorunda özelde olacağından.. Etti mi sana 4 yıl!
ve 1gün sigortasını yatırmasalar bitti işte. bu milli eğitim bakanlarının hiç biri mi gerçekci düşünemez ya. düşünsene benim nişanlım il dışı ile gitti bi yolluk alacak ben eş durumundan gidemediğim için o geri gelecek ve bi yollukta öyle alacak saçma yani. bu demek oluyo ki bu sene dışında 2 yıl daha burdayız

Ya iptal olsun bu yaa.. Dünden beri bi moral bozukluğu yaşıyorum bu yüzden..

kızlar iyi geceler
Ya iptal olsun bu yaa.. Dünden beri bi moral bozukluğu yaşıyorum bu yüzden..
benimde çok canım sıkıldı. benc seçime kadar yapmazlar. sonrada kabine değişikliği derken bu yıl gitckleri vurmz gibi geliyo ama ne olursa olsun çoook saçma bişe. zaten benim geçen seneki müdürüm adaylığımıda kaldırmamış. ne şimdiki müdürüm ne de ben ulaşabiliyorum o yüzde yarın şikayet etmeyi düşünüyorum ilçe mem e

Hadi ya.. Ne saçma iş.. Şikayet et bence de, benim kalkalı epey oldu ya.. Benim de bu yıl kalktı.

Bugün ulaşamazsam milli eğitime gitmeyi düşünüyorum bakalım.
Günaydın kızlar bugün 2saat dersim var sonra burdayım :))

Ohh ne guzel yaaaa
Ben koye gidiyorum 1,30saat yol :/
1de dersm bitiyo 2de okuldan cikioz.ben 3,30da evdeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…