- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
ben 6 tane aldım evlilik setiyle 7 oluyorindirmde bulurssam alacam da kaç tane alırım bilmiyorum ki
ben 6 tane aldım evlilik setiyle 7 oluyor
bu haksızlık ama ya 2madde de çok kötü. biz doğudayız diye ikimizde il dışından gidemediğimiz sürece burda kalacaz mı yani. ben bu meb e güvnmiyorum bu yaz yaparlar bunu seneye tekrar eski usule geçerler. ama bu uygulamaya seçimden sonra geçer.Canım bu taslakmış şu anda ama uygulamaya geçerse evet maalesef açık olsa bile isteyemeyeceksin
hep indirimler yüzünden oldu canım bide benim ki çok terlerUuu çok değil mi?
canım ben o kadar almam ya benim annemin yaptırdıklarıda var :)ben 6 tane aldım evlilik setiyle 7 oluyor
benim hiç öyle yoktu :)canım ben o kadar almam ya benim annemin yaptırdıklarıda var :)
bu taslak uygulamaya geçerse sanırım ben şubata ev kuracam :)benim hiç öyle yoktu :)
ne kadar alsak da bu eksikler bitmiyor
Hangi siteden aldin canımGeceliklerim yola çıkmışşş yuppiii.. Kaç güne gelir acep
Hangi siteden aldin canım
bu haksızlık ama ya 2madde de çok kötü. biz doğudayız diye ikimizde il dışından gidemediğimiz sürece burda kalacaz mı yani. ben bu meb e güvnmiyorum bu yaz yaparlar bunu seneye tekrar eski usule geçerler. ama bu uygulamaya seçimden sonra geçer.
ve 1gün sigortasını yatırmasalar bitti işte. bu milli eğitim bakanlarının hiç biri mi gerçekci düşünemez ya. düşünsene benim nişanlım il dışı ile gitti bi yolluk alacak ben eş durumundan gidemediğim için o geri gelecek ve bi yollukta öyle alacak saçma yani. bu demek oluyo ki bu sene dışında 2 yıl daha burdayızCanım benimkinin son senesi ünide, üstüne 3 yıl da çalışmak zorunda özelde olacağından.. Etti mi sana 4 yıl!
ve 1gün sigortasını yatırmasalar bitti işte. bu milli eğitim bakanlarının hiç biri mi gerçekci düşünemez ya. düşünsene benim nişanlım il dışı ile gitti bi yolluk alacak ben eş durumundan gidemediğim için o geri gelecek ve bi yollukta öyle alacak saçma yani. bu demek oluyo ki bu sene dışında 2 yıl daha burdayız
benimde çok canım sıkıldı. benc seçime kadar yapmazlar. sonrada kabine değişikliği derken bu yıl gitckleri vurmz gibi geliyo ama ne olursa olsun çoook saçma bişe. zaten benim geçen seneki müdürüm adaylığımıda kaldırmamış. ne şimdiki müdürüm ne de ben ulaşabiliyorum o yüzde yarın şikayet etmeyi düşünüyorum ilçe mem eYa iptal olsun bu yaa.. Dünden beri bi moral bozukluğu yaşıyorum bu yüzden..
kızlar iyi geceler
benimde çok canım sıkıldı. benc seçime kadar yapmazlar. sonrada kabine değişikliği derken bu yıl gitckleri vurmz gibi geliyo ama ne olursa olsun çoook saçma bişe. zaten benim geçen seneki müdürüm adaylığımıda kaldırmamış. ne şimdiki müdürüm ne de ben ulaşabiliyorum o yüzde yarın şikayet etmeyi düşünüyorum ilçe mem e
Bugün ulaşamazsam milli eğitime gitmeyi düşünüyorum bakalım.Hadi ya.. Ne saçma iş.. Şikayet et bence de, benim kalkalı epey oldu ya.. Benim de bu yıl kalktı.
Bugün ulaşamazsam milli eğitime gitmeyi düşünüyorum bakalım.
Günaydın kızlar bugün 2saat dersim var sonra burdayım :))
O kötü ya benim evin karşısı okul şanslıyım o konuda da dünden bu yana şu tayin işi canımı sıkıyoOhh ne guzel yaaaa
Ben koye gidiyorum 1,30saat yol :/
1de dersm bitiyo 2de okuldan cikioz.ben 3,30da evdeyim
Günaydıııın:)Günaydınllarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?