• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

iki düğün arası kaç gün düşünüyorsun?
Canım bizimki 2 saat ama bizim orda çarşamba sevdiceğin orda cumartesi olacak. Perşembe biraz dinlensek cumada fotoğraf çekimi düşünüyorum. Cumartesi gündüz düğün çünkü :)

Canım bizimki 2 saat ama bizim orda çarşamba sevdiceğin orda cumartesi olacak. Perşembe biraz dinlensek cumada fotoğraf çekimi düşünüyorum. Cumartesi gündüz düğün çünkü :)

Hımm senın iyimiş ya..bana ne az bir hafta lazım heralde..hafta içi düğünler nasıl oluyor acaba..

Kızlar nevresim takımını hangi marka aldınız? Özdilek soley ve karaca home arsında kaldım da. Annem taç demişti ama taç çabuk soluyormuş :(

Kızlar nevresim takımını hangi marka aldınız? Özdilek soley ve karaca home arsında kaldım da. Annem taç demişti ama taç çabuk soluyormuş :KK43:

ben bitane taç almıştım indirimden, ama karaca home alıcam diğerlerini yada sarev. ablam bir buçuk yıldır sarev kullanıyor memnun o da:KK14:

kızlar çeyiz için bende yaklaşık 10bin harcamışımdır. o da kaba hesapla büyük aldığım aklımda kalanları hesaplamıştım.

ufak tefek baya tutuyor. benim nevresim ütü masası vs. gibi eksiklerim var. bunlar da 1,5-2 bin tutar gibi hesapladım. mobilya beyaz eşya alsak daha iyi valla:KK43:

kızlar çeyiz için bende yaklaşık 10bin harcamışımdır. o da kaba hesapla büyük aldığım aklımda kalanları hesaplamıştım.

ufak tefek baya tutuyor. benim nevresim ütü masası vs. gibi eksiklerim var. bunlar da 1,5-2 bin tutar gibi hesapladım. mobilya beyaz eşya alsak daha iyi valla:KK43:
evet canım baya bi tutuyor işte...
benim mutfak için 1000 liralık bi masrafım kaldı...
ve hala ütü blendr çamaşır kurutmalığı ütü masası filan yok...:KK57:

Seramik Tencere takımım kızlaaar karacanın güzel diye duydum

Eklentiler

• karaca-ilgin-7-parca-tencere-seti-yesil-1.jpg
    karaca-ilgin-7-parca-tencere-seti-yesil-1.jpg
    59,1 KB · Görüntüleme: 74
selam kızlar galiba bende evleneeğim 2015 yazında.

hoşgeldin :KK49:
,kendini tanıtırmısın bize?
kaç yaşındasın ne iş yaparsın..sevdiceğinle söz nişan durumları varmı?
hoşbuldum :)
26 yaşımdayım
öğretmenim
istanbulda yaşıyorum
mayıs gibi başladık. resmi bi durum yok olursa şubat tatilinde olacak. kısmet diyorum :)

hoşbuldum :)
26 yaşımdayım
öğretmenim
istanbulda yaşıyorum
mayıs gibi başladık. resmi bi durum yok olursa şubat tatilinde olacak. kısmet diyorum :)

bende 26yaşndaym bende öğretmenm ve bizde mayısda başladık :D
ağustos da nişanlandk ve yine 22 ağustosda düğünümüz olacak inşallah..ama sömestrda nikahımızı yapçaz

bende 26yaşndaym bende öğretmenm ve bizde mayısda başladık :D
ağustos da nişanlandk ve yine 22 ağustosda düğünümüz olacak inşallah..ama sömestrda nikahımızı yapçaz
memnun oldum :) ilk sayfayı taradım kim neymiş niraz öğrendim :) bizim hiç bişi belli değil. o doğuda ben burda ailem egde onun ailesi egenin başka şehrinde. ailem bi süreliğine abimlerin yanında derken paramparçayız :) bakalım nası olacak. hiç bi haızrlığım vs yok. çeyiz namına da söz nişan namına da

memnun oldum :) ilk sayfayı taradım kim neymiş niraz öğrendim :) bizim hiç bişi belli değil. o doğuda ben burda ailem egde onun ailesi egenin başka şehrinde. ailem bi süreliğine abimlerin yanında derken paramparçayız :) bakalım nası olacak. hiç bi haızrlığım vs yok. çeyiz namına da söz nişan namına da

bizim ailelerde bi izmir bi manisada...biz nişanlımlada dğudayız..onlada birbirimize 2 saatlk mesafedeyiz..
valla çeyiz filan herşey zamanla olur cnm..bende yapmaya başladım yavaş yavaş..
hani tabağı çanağı tenceresi içinde olan çeyiz setlerinden alarak dal çeyiz işine :KK11:

Back