• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Gule
120200290-1-braun_hd_710_sac_kurutma_makinesi.jpg
saç kurutma makinemi aldım kızlar bu arada :)[/QQUOTE]

Ayy benmkinden ..bnmde dun adrese teslim edildi :) hepsiburadadan almistim..gule gule kullanalim

Off sacmasapan bisi olmus yukarda :p

Mutluhatuncum gule gule kullan
Benmde aynsiindan :D dun yazdigim adrse ulasti hatta. Ailemn evine gonderiyorum ben. Hepsiburadadan almistim

Yalnız değilim demek ki :KK49:

Peki nasıl olucak, iki şehirde düğün mü? Yoksa kına ve düğün mü olacak?

Aile arasında konuşuyoruz biz bazen hani kına istanbulda düğünde bursada olur diye çünkü sonuçta bursada oturucaz..Ama o kadar insan bizim akrabalar oraya nasıl gelicek hiç bilmiyorum 2 yerde de düğün biraz masraflı olucak.Bi aileler gelsin istesin tanışsınlar onlar aralarında konuşur anlaşırlar daha şimdiden düşünmek istemiyorum.Kafamda ondan öncesi için bisürü şey var :)

Aile arasında konuşuyoruz biz bazen hani kına istanbulda düğünde bursada olur diye çünkü sonuçta bursada oturucaz..Ama o kadar insan bizim akrabalar oraya nasıl gelicek hiç bilmiyorum 2 yerde de düğün biraz masraflı olucak.Bi aileler gelsin istesin tanışsınlar onlar aralarında konuşur anlaşırlar daha şimdiden düşünmek istemiyorum.Kafamda ondan öncesi için bisürü şey var :)

Bu arada tebrik ederim canım, inşallah herşey muhteşem geçer..Bende istanbuldayım, ailem memlekette, bazende burda. erkek arkadaşım burda ama ailesi mersinde, biz büyük ihtimal istanbulda oturucaz.Ay anlatırken yoruldum..bende düşünmek istemiyorum şimdiden ama ara sıra aklıma geliyor :KK53:

Bu arada tebrik ederim canım, inşallah herşey muhteşem geçer..Bende istanbuldayım, ailem memlekette, bazende burda. erkek arkadaşım burda ama ailesi mersinde, biz büyük ihtimal istanbulda oturucaz.Ay anlatırken yoruldum..bende düşünmek istemiyorum şimdiden ama ara sıra aklıma geliyor :KK53:

:) :) sağol canım teşekkür ederim.. Senin söz nişan falan oldu mu?

Canım bizmde öyle ama kına evde olacak :) düğünde artık olsun 2tane napalım :) bi kere olacak sonuçta:)

Back