- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
çok zorr çook cidden 6.yıla girdik hala aynı sebepten yeriz birbirimizi :)
Normalde satene dokunamamda ben onu anlamaya çalışıyorum:)
Canım korkmaz aldım. Modeli A329-05 :)) 412ye geldi ikisi :) 3 taksit aldım :) yine n11de taç nevresim takımı gördüm alsam mı bilmiyorum
boşver canım en güzeli böylesi kıskanclık tuhaf bişey yani aşırısı yada aşırısı bile olmayanı bazen tahamüllünü zorluyor insanın en güzeli kıskanmasın ya :)Ay sorma bnde birden giristim ceyiz icine.iki aydir hep pahali seyleri ustuste aldm. Ceyiz seti utu supurge filan. 5bin borcum var
Yilbasina kdr hafifler biraz...
Ya bu arada benmki hic kiskanc degil kizlar yaaa... Bu da beni rahatsiz ediyor...onceki iliskimden kaynakli benm aslinda suan bundan rahatsz olmam.oncekide asiri kiskanc di.hatta paranoyaklik derecsnde. Simdi nisanlim garip geliyo
Ay sorma bnde birden giristim ceyiz icine.iki aydir hep pahali seyleri ustuste aldm. Ceyiz seti utu supurge filan. 5bin borcum var
Ya bu arada benmki hic kiskanc degil kizlar yaaa... Bu da beni rahatsiz ediyor...onceki iliskimden kaynakli benm aslinda suan bundan rahatsz olmam.oncekide asiri kiskanc di.hatta paranoyaklik derecsnde. Simdi nisanlim garip geliyo
kızlar yaa hiç giriş müziği araştırıyomusunz ben bakıyorum da aklıma yatanı bulamıyorum bi türlü :/
boşver canım en güzeli böylesi kıskanclık tuhaf bişey yani aşırısı yada aşırısı bile olmayanı bazen tahamüllünü zorluyor insanın en güzeli kıskanmasın ya :)
kızlar yaa hiç giriş müziği araştırıyomusunz ben bakıyorum da aklıma yatanı bulamıyorum bi türlü :/
Bend ehep isterdim kıskanç olsun diye bundan önceki hiç niye gidiyorsun felan hesap sormazdı bu da tam tersi herşeyden haberdar olmk istiyor:)
sen öyle misin peki ? bende fazla kıskançlık yk normalim yani hatta bana sen bni hç kıskanmıyorsun bile demişliği vardı:)
ben bana yaptığı için yapıyorum bazen gittiğime ettiğime karıştığı zaman sende bana bak bunu yapıyosun demek için yapıyorum :) ama sorun boyutunda değil mesela akşamları arar ben cıkıyorum arkdasn yanına falan diye ben hc bısy demem yatar uyurm kacta gelmiş napmış sorgulamam zaten gelir gelmez haber veriyo ama neden bu saatti su saatti demem aslında sorun etmyrm sadece o bana yapnca uyuzluğum tutuyo :)Bend ehep isterdim kıskanç olsun diye bundan önceki hiç niye gidiyorsun felan hesap sormazdı bu da tam tersi herşeyden haberdar olmk istiyor:)
sen öyle misin peki ? bende fazla kıskançlık yk normalim yani hatta bana sen bni hç kıskanmıyorsun bile demişliği vardı:)
kenan doğuluyu dans müziği olarak düşünüyorum canım cok uzun zamndr hep istediğim bi dans müziği :)Kenan dogulu gelinim olablr..yada sozsuz bisi
Cnm ben ona gore kiskanc kaliyorum malesrf :/
Biz de muziklere bakiyoruz ama emin olamiyoruz bir turlukızlar yaa hiç giriş müziği araştırıyomusunz ben bakıyorum da aklıma yatanı bulamıyorum bi türlü :/
Ayy resmen ayniyiz :) benimde erkek arkadasim gece cikar filan sorun etmem uyurum filan. Ama tosbama gelince ben az gec gireym eve gec kaldin hava karardi bidi bidi soylenirben bana yaptığı için yapıyorum bazen gittiğime ettiğime karıştığı zaman sende bana bak bunu yapıyosun demek için yapıyorum :) ama sorun boyutunda değil mesela akşamları arar ben cıkıyorum arkdasn yanına falan diye ben hc bısy demem yatar uyurm kacta gelmiş napmış sorgulamam zaten gelir gelmez haber veriyo ama neden bu saatti su saatti demem aslında sorun etmyrm sadece o bana yapnca uyuzluğum tutuyo :)
bende ya böyle enstrumantal bişey arıyorum sakin başlayıp çoşkulu devam edicek ama akabinde dans müziğine geçildimi sırıtmıcak rumeli hisarını yapılışı mı ne var o cok iyi ama herkes kullanmışBiz de muziklere bakiyoruz ama emin olamiyoruz bir turlu
Her halde en sonunda nisanlima gecen gun dedim; bana supriz yap sen sec sarkimizi
ayy şu hava kararma olayı bni biittiriyorr deliriyorum ona aynı aynııyızz iki sokak ötede de olsam sanki gecenin 4 nde eve geldim muamelesi bi afra bi tafra snirden deliye döndürüyo beni :)Ayy resmen ayniyiz :) benimde erkek arkadasim gece cikar filan sorun etmem uyurum filan. Ama tosbama gelince ben az gec gireym eve gec kaldin hava karardi bidi bidi soylenir
Canım bi sevdiceğe diyim bakalım bugün varsa öyle bi mağaza dokunayım gidip:)çok kötü ilişkiyi zedeliyor yani . ne bu kıskançlık hiç anlamıyorum :)
o zaman bir mağazaya gidip dokun ondan snra nete gelip sepete ekle canım :)
Yok benim o kadr değil:) çeyiz setinde ne oluyo :) çok aşırı cahilimde bu konudaAy sorma bnde birden giristim ceyiz icine.iki aydir hep pahali seyleri ustuste aldm. Ceyiz seti utu supurge filan. 5bin borcum var
allah bozmasın canım :)Bende de kıskançlık var o da kıskanç ama abartmıyoruz. O yönden iyi oluyo. Benim avantajım her işi beraber hallettiğimiz için rahat oluyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?