- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
kızlar n11 den alışveriş yaptınız mı? yaptıysanız bi sıkıntı yaşadınız mı?
aman da aman hayırlı olsun efendimçeyizimi aldımda ordan :)
Sağol canım inşallah beğenir sevdiceğim deBraun Cruzer 6 Clean Shave.. :)
Kızlar günaydıııınnn bugün sallanarak uyandıkkksabah 6 da deprem oldu ilk defa bu kadr hissettim depremi ay ne tırstım
24 yaşında okul öncesi öğretmeniyim canımbende öyle bi yüzük istiyorum:)
alyansı tek takıcam ben sol elime
sağ elimede tektaş ve tamtur olucak :)
yaz bilgileri ekliyim canım :)
geçmiş olsun canım bilirim deprem zordurKızlar günaydıııınnn bugün sallanarak uyandıkkksabah 6 da deprem oldu ilk defa bu kadr hissettim depremi ay ne tırstım
Ayy burda çoktan beri olmuyo çok şükürKızlar günaydıııınnn bugün sallanarak uyandıkkksabah 6 da deprem oldu ilk defa bu kadr hissettim depremi ay ne tırstım
Teşekkürler canım. Bugün kargoya verilecek bakim:))aman da aman hayırlı olsun efendim
Teşekkür ederim :)Ben yaptım, kargosu çok hızlı..
Aynı benimki ya. Evlenme tekligi etmedi etmedi. Sonra nişanda birbirimize tatlı yedirecez ya ben dedim ki evlenme teklifi etmedi bana dedim :)) orda teyzoş bi sıkıştırdı bunu :) herkesin içinde ettirdim :)
Sağol canımmm :)günaydın, çok geçmiş olsun..
sağol canmm allahtan öyle uzun yada cok sarsıntılı bişey değildi ama hiç yaşamamş biri olarak bni ürküttü :)geçmiş olsun canım bilirim deprem zordur
izmirde canımGünaydın kızlarrr hayırdır nerde deprem oldu hiç haberim yok benim ?
aman olmasın canım allah korusun :)Ayy burda çoktan beri olmuyo çok şükür
hani ama bizde görelim bu arada facede bi sayfa keşfettimAy ben yine duramadım ufak tefek şeyler aldım, yeminle gitgide daha da bağımlı oluyorum çeyiz alışverişine
Ayy sabah sabah güldüm yagunluk kullanimda 3yuzuk takamam ben en fazla alyansla tektas. Zaten 5tas falan almicam galiba.
Gecenlerde hala evlenme teklif etmedi diye soyleniyordum sakayla, simdi tektasi al da bebek olunca bestas alirsin dedimBes tane dogurursan alirim dedi
Bizde hep ben onu kizdirmaya calisirim o beni kizdirir sonunda
çok geçmiş olsun canım günaydınKızlar günaydıııınnn bugün sallanarak uyandıkkksabah 6 da deprem oldu ilk defa bu kadr hissettim depremi ay ne tırstım
günaydınnn :)Günaydın kızlarrr hayırdır nerde deprem oldu hiç haberim yok benim ?
Bizimki sen yap diyodu :))evlenme teklifi yapacak ama kafasinda hep bi bahar havasi varmis pasamizin
Nisanlanicaz ondan sonra teklif olacak ne sacma. Bir de ben aksam bi yere cikamiyorum o da herhalde aksam yemegi dusunuyor, rahat oldugumuzda yapalim dedi. Bekliyorum dur bakalim, hevesim kacmasin da. Cok bekleyince bende oluyor bi degeri kalmiyor
Amin canım ben ercişteyim. Derste olsa naparım bilmiyorum çünkü erciş depremini yaşayan çocuklar bunlaraman olmasın canım allah korusun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?