2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kızlar günaydıııınnn bugün sallanarak uyandıkkk sabah 6 da deprem oldu ilk defa bu kadr hissettim depremi ay ne tırstım

bende öyle bi yüzük istiyorum:)
alyansı tek takıcam ben sol elime
sağ elimede tektaş ve tamtur olucak :)

yaz bilgileri ekliyim canım :)
24 yaşında okul öncesi öğretmeniyim canım
5 eylül 2012 tanışma
6 temmuz 2014 söz
9 eylül nikah
2 mayıs nişan
1 ağustos düğün

Günaydın kızlarrr hayırdır nerde deprem oldu hiç haberim yok benim ?

Aynı benimki ya. Evlenme tekligi etmedi etmedi. Sonra nişanda birbirimize tatlı yedirecez ya ben dedim ki evlenme teklifi etmedi bana dedim :)) orda teyzoş bi sıkıştırdı bunu :) herkesin içinde ettirdim :)

evlenme teklifi yapacak ama kafasinda hep bi bahar havasi varmis pasamizin

Nisanlanicaz ondan sonra teklif olacak ne sacma. Bir de ben aksam bi yere cikamiyorum o da herhalde aksam yemegi dusunuyor, rahat oldugumuzda yapalim dedi. Bekliyorum dur bakalim, hevesim kacmasin da. Cok bekleyince bende oluyor bi degeri kalmiyor

Ay ben yine duramadım ufak tefek şeyler aldım, yeminle gitgide daha da bağımlı oluyorum çeyiz alışverişine
hani ama bizde görelim bu arada facede bi sayfa keşfettim
evora avm diye daha alışveriş yapmadım ufak tefek şeyler var ama uygun :)
Ayy sabah sabah güldüm ya
alyansı tek sol elime takarım..
sağ elimede tamtur ve tek taş ama tamturu tek sıra istiyorum diğerleri kibar görünmüyor

Kızlar günaydıııınnn bugün sallanarak uyandıkkk sabah 6 da deprem oldu ilk defa bu kadr hissettim depremi ay ne tırstım
çok geçmiş olsun canım günaydın

Günaydın kızlarrr hayırdır nerde deprem oldu hiç haberim yok benim ?
günaydınnn :)

Bizimki sen yap diyodu :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…