- 2 Ocak 2013
- 3.929
- 4.462
- 448
Canım benim nişan tarim aralık olacak artıkkızlar panoyu güncelledim bi bakın yanlışlık olmasın :)
ekmk kızartma mı ekmek yapma makinası mı canım :) bu arada sen tost makinası ne almıştın?ben fritöz çayçı yada ekmek yapma makinesi filan almıycam
Gümüş rengi komple canımgümüş rengi mi canım yeşil altın mı? bnim çift renk ama yeşil altın. resmini atayım ben size:)
canım yağ sıçrama var mı peki?
ben ona bi bakim canım :)Hayır canım, ve içindeki aparatı çıkarıp direkt makineye atıyorsun yıkamak isteyince çok pratik.. Köfteyi falan yaparken ben mesela hiç yağ koymuyorum o şekilde pişiyor harika oluyor. Bir de kitapçığı var yanında bir sürü yemek yapabiliyorsun pilav da dahil ama yapmadım ben hiç..
düzeltiyim tatlım :)Canım benim nişan tarim aralık olacak artık
ekmek yapma canım :)ekmk kızartma mı ekmek yapma makinası mı canım :) bu arada sen tost makinası ne almıştın?
ben ona bi bakim canım :)
kızlar sevgilimle bugün konuştuk altın set yerine kendimiz böyle bi set yapalım dedik
annesi altınsız olmaz yine kendi zevkine göre setini kendi seçer demiş
mihirde istediğini alırız demiş
çok daha zarif ve kullanışlı bence :)İstemiyorum ben de o altın seti yaa.. Pırlanta istiyom ben
canım baya bi çeşiti varda buda fritöz olarak geçiyo amaValla bizde görüp de pek çok kişi aldı bu nasıl bişi böyle diye2 boyu vardı en son, ufağı size yeter :)
canım baya bi çeşiti varda buda fritöz olarak geçiyo ama
arzum bana nedense güven vermiyorkızlar korkmaz ya da arzum tost makinası nasıl sizce?
hmm tamam bnim gördüklerimden :) bu akılmda canım :)
niyeyse aynı güvensizlik bende de vararzum bana nedense güven vermiyor
kızlar korkmaz ya da arzum tost makinası nasıl sizce?
arzum bana nedense güven vermiyor
bende arzumun ütüsünü aldım berbattıŞu an kullandığım ütü Arzum 5 para etmez söyleyeyim. Diğer ürünlerini hiç bilmiyorum ama kullanmadım.
bi kere bende denemiştim utanmasam oturup ağlıycaktım o dereceKızlar o değil de ben bacaklarımı bükemiyorum iyi mi.. Squat senin neyine?? Yıllardır ham ham geziyorum tutturdum squat yapacam diye, al sana squat!
hiç bulaşma o zaman :)niyeyse aynı güvensizlik bende de var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?