2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

canım yağ sıçrama var mı peki?

Hayır canım, ve içindeki aparatı çıkarıp direkt makineye atıyorsun yıkamak isteyince çok pratik.. Köfteyi falan yaparken ben mesela hiç yağ koymuyorum o şekilde pişiyor harika oluyor. Bir de kitapçığı var yanında bir sürü yemek yapabiliyorsun pilav da dahil ama yapmadım ben hiç..

ben ona bi bakim canım :)

Canım benim nişan tarim aralık olacak artık
düzeltiyim tatlım :)
ekmk kızartma mı ekmek yapma makinası mı canım :) bu arada sen tost makinası ne almıştın?
ekmek yapma canım :)

Tost Makinesi & Izgara
Yiyeceklerin pişirilmesi sırasında ortaya çıkan en önemli sorun yağın dışarı akmasıdır.Yağın akamamasını sağlayan yağ toplama kabı bulunan ürünlerimiz bu özelliğin yanı sıra temizlenmesi kolay ayrılabilir, yapışmaz ve bulaşık makinesinde yıkanabilir uygunluğa sahiptir.Ayarlanabilir ısı kontrolü sayesinde istenilen ısıda yiyeceklerin pişirilmesi mümkündür.180' açılabilir geniş yüzeyi ile tek seferde çok yiyeceğin kolaylıkla pişirilebileceği ürünümüz , pratiklik ile lezzetin bir arada bulunduğu eşsizliğe sahiptir.
Model Numarası: 48973

• Ürün Spesifikasyonu
  • Özellikler
  • Güç 1800 W
  • Geniş pişirme yüzeyi
  • Ayrılabilir, yapışmaz, yemizlenmesi kolay,bulaşık makinesinde yıkanabilir
  • pişirme ızgaraları 180' açılabilir
  • Ayarlanabilir ısı kontrolü
  • Pişirmeye hazır ışığı ve çalışıyor ışığı
  • Yiyecek seçimine göre otomatik ayarlanan hareketli kilit sistemi
  • Inoks üst kapak
  • bu canım :)

kızlar sevgilimle bugün konuştuk altın set yerine kendimiz böyle bi set yapalım dedik
annesi altınsız olmaz yine kendi zevkine göre setini kendi seçer demiş
mihirde istediğini alırız demiş

İstemiyorum ben de o altın seti yaa.. Pırlanta istiyom ben

İstemiyorum ben de o altın seti yaa.. Pırlanta istiyom ben
çok daha zarif ve kullanışlı bence :)
bide setime ve alyansıma yatırım amaçlı diyemem tamamen zevkime yönelik
tektaşımla oğlum gelinime evlenme teklifi edebilir :)
pırlanta setimde benden kızıma miras
şu an doğmamış çocuklara don biçtim

kızlar korkmaz ya da arzum tost makinası nasıl sizce?

Kızlar o değil de ben bacaklarımı bükemiyorum iyi mi.. Squat senin neyine?? Yıllardır ham ham geziyorum tutturdum squat yapacam diye, al sana squat!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…