- 8 Ekim 2014
- 4.069
- 2.683
- 178
Günaydın millet 
Günaydın canım hoş geldiin :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın millet 
bugün nasılsınız hatunlar :)
Ben blender olarak braun düşünüyorum. Hatta bi tane de karar vermek üzereyim akşam üstüne düşecem :)Tam da benm de su aralar dusubdugum konu. Blender braun dusunuyorum ama tost makinesi cok kaba olmayan kibar bisey istiyorum
Yeminle cildircamm ben. Hala arada agliyorlar . sakinlestiremiorum da. Hicbir dedigimi anlamiyor. Sen nerde gorev yapion cnm
Tost makinasına karar veremedim henüzNette tost makinelerini arastrmis birinin yazisini buldum bak
BREVİLLE 800GR (pahalı, kaliteli, plakalar sabit, üst plaka çizgili alttaki düz)
-BREVİLLE BGR200EX (plakalar sabit)
-BREVİLLE BSG540EX (plakalar sabit ve düz)
-TEFAL XL800 VE GOURMET GRİLL COMFORT (üst kapakta sabitleme yok, bastırınca arka taraf kalkıyor, pahalı)
-KORKMAZ A302 (piyasada bulunmayabilir, diğer serilerden daha kaliteli)
-KORKMAZ A328 (krom çelik gövde, a329 serisinden daha sağlam)
-KORKMAZ A329-05 ve 06 (SERAMİK, alt plaka esnek, gövde ve bağlantı kolları fena değil)
-KORKMAZ A310 (eskiyle yeninin karışımı melez bir seri)
-KORKMAZ A310-01 (SERAMİK)
-ARÇELİK K-2369TG (üst kapak cam kaplı)
-ARÇELİK K-2369B (cam kaplı kapak dışında üsttekiyle aynı)
-ARÇELİK K-8381-TG (yeni tip ama üst kapak hareketi eski tiplere benziyor)
-ESSENSO PANİNİ GRİLL (kutudan ızgara için ayrı plaka çıkıyor)
-KİNG P-625 (SERAMİK, bağlantı kolları sağlam ve üst kapak ağırlığı yeterli)
-KİNG P-624
-KİNG P-633
-ARNİCA TOSTİT/TOSTİT PRO
-ARZUM AR-225 (plakalar sabit ama bağlantı kolları sağlam ve üst kapak ağırlığı yeterli)
-ARZUM AR-277 METALLO
-ARZUM AR-218 PANİNİ
-ARZUM AR-254
-ARZUM AR-265
-KENWOOD HG-400 (plakalar sabit ve ısı ayarı yok ama bağlantı kolları sağlam ve üst kapak ağırlığı yeterli)
-DELONGHİ CGH-900 (şık tasarım)
-EMSAN FEEL STEEL
-FAKİR CREA (dijital ekranlı, tasarım olarak iyi ama performansla ilgili şikayet yazıldı)
-FAKİR VALERY (uzunlamasına farklı bir tasarım)
-VESTEL 3000 DİJİTAL İNOX (fakir crea ile benzer)
-VESTEL 3000 İNOX (alt ve üst plakalar ayrı ayrı ayarlanabiliyor)
-HOMEND 1304 (ürün güzel ancak üst kapağın kademeli yükseklik ayarıyla ilgili bir sorun çıkabilir, benim teşhirde gördüklerim problemliydi))
-HOMEND 1301 (biraz küçük, 2 kişilik)
-CUCİNOX SK-42041E (beğenen de var iade eden de)
-CUCİNOX COOKPLUS
Hoşbuldukkk canımm sonunda evimdeyim kendi wifim gibisi yok Dün dedemlerde kaldım ne çektim internetten yaa ee nabersiniz hatunlar konu ne bugün?Günaydın canım hoş geldiin :)
kızlar ferforje kafeslerin piyasa fiyatını bileniniz var mı?
Benim küçük ev aletleri kuzu:))Hoşbuldukkk canımm sonunda evimdeyim kendi wifim gibisi yok Dün dedemlerde kaldım ne çektim internetten yaa ee nabersiniz hatunlar konu ne bugün?
Benim küçük ev aletleri kuzu:))
kuzum ikili takım olarak 30- 25 liraya buldum ama bilemedimCanım modele ve boyuta göre değişiyo fiyatları 50 tl 100 tl arasında
kuzum ikili takım olarak 30- 25 liraya buldum ama bilemedim
Ben blender olarak braun düşünüyorum. Hatta bi tane de karar vermek üzereyim akşam üstüne düşecem :)
kafes benim derdimHoşbuldukkk canımm sonunda evimdeyim kendi wifim gibisi yok Dün dedemlerde kaldım ne çektim internetten yaa ee nabersiniz hatunlar konu ne bugün?
Buz gibi hava dua ediyorum cumartesine kadar kar yağmasın diye:)
alsam mı kiBence uygun fiyatı
Hmmmmm daha henüz el atmadığım bir konu :) Ee nelere karar verdiniz kızlar markadır modeldir falan filan?? Ben alabilirsem kazanlı ütü istiyorum mesela, ama aşırı pahalı oluyorlar, bir de şu en az 1000 tl lik mutfak robotları varya profesyonel onlardan istiyorum ki onların fiyatı daha da pahalı teyzem kazanlı ütü aldı şimdi diğer ütülere ütü demiyor kadın ütü buymuş diyor ama o robot kalacak galibaBenim küçük ev aletleri kuzu:))
Canım mudo da vardı diye hatırlıyorum o kafeslerden, ama fiyatını hiç bilmiyorum yaakafes benim derdim
Bu ama siteye karar vermedim araştırmadayım :)Hangi modeline karra verdn cnmm foto atsana. Nerdrn alcn?
alsam mı ki
o kadar çok eksiğim var ki