- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
facede rast geldim canımAn itibarıyla bende aşk yaşamaya başladım :)) nerde gördün kuzu bunu:))
al bendende o kadarİnternetim rezalet aşırı yavaş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
facede rast geldim canımAn itibarıyla bende aşk yaşamaya başladım :)) nerde gördün kuzu bunu:))
al bendende o kadarİnternetim rezalet aşırı yavaş
Link atar mısın canım bende tepsi popoluyumKızlar youtubeda 5 dklık bir squat videosu buldum, günde 1 kez yapmaya karar verdim. Kalçalar ve popo için, büyütüyor :) Düz bir popom olduğu için deneyeceğim bakalım, hem de bacaklarımı sıkılaştırmış olurum :)
Link atar mısın canım bende tepsi popoluyum
Bana acaba nasıl olur bu kesim ya. Benim belim biraz kalın o yüzden drape istiyorum. Sindirella kesim hoşuma gidiyofacede rast geldim canım
al bendende o kadar
bizim meslek başlı başına zor canım ya bugün yeni kayıt gelicek ağlar artık 2 günAyy en zoru benim bennnn... Turkce anlamayan okul oncesi cocuklari :'(
tost makinesini ızgara özellikli ve makinede yıkanabilen al canım bence :)Günaydın kızlarrr :) sabah sabah size bi sorum olacak :))) ben tost makinası ve blender almak istiyorum sizce hangi marka alayım. Şimdi kullanıp sonrada evime götürmek istiyorum :)
Blender içinde çelik uçlu olana dikkat etcekmişiz:) tost makinasına da tost yaparken yağlı kağıt kullanırsak temizleme sorun olmuyomuş :))) diğer topikten öğrendim:)tost makinesini ızgara özellikli ve makinede yıkanabilen al canım bence :)
blendr için bi fikrim henüz yok :)
günaydınnnn mutlu haftalar gelinciklleerr :)
günaydınlarrrGünaydın kızlarrr
Günaydın kızlarrr :) sabah sabah size bi sorum olacak :))) ben tost makinası ve blender almak istiyorum sizce hangi marka alayım. Şimdi kullanıp sonrada evime götürmek istiyorum :)
bizim meslek başlı başına zor canım ya bugün yeni kayıt gelicek ağlar artık 2 gün
ayy hiç bitmiyor ağlamaları ki tam alışıyorlar yeni biri geldi mi onlar da başlıyor ağlamaya canım... bilecik merkezde bi anaokulundayım canımTam da benm de su aralar dusubdugum konu. Blender braun dusunuyorum ama tost makinesi cok kaba olmayan kibar bisey istiyorum
Yeminle cildircamm ben. Hala arada agliyorlar . sakinlestiremiorum da. Hicbir dedigimi anlamiyor. Sen nerde gorev yapion cnm