How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

10731074_736561533092809_6818657482594929059_n.jpg
bu gelinlikle aşk yaşamaya başladım :)
An itibarıyla bende aşk yaşamaya başladım :)) nerde gördün kuzu bunu:))

kızlar davetiy sözlerine bakın :)

Yaşama dair ne varsa her anında birlikte olmaya karar verdik.
Bu tekrarı olmayan günde bizimle beraber olmanız
bize ayrı bir mutluluk verecektir.

Karşılıksız aile sevgisi ve güveniyle büyüyüp hayat adlı yolculukta kendi irademizle aldığımız evlilik kararımızın geleceği kucaklayacak ilk "EVET"ini sizlerin huzurunda söylemekten
gurur ve mutluluk duyacağız.

Sevgiye inanıyoruz ve bu inançla Birbirimizi sevip sayarak, Sadakat alevini canlı ve sıcak tutarak, Sürekli bir ilgiyle birbirimize yakın olarak, Anlayış ve sabırla destek vererek, Yüzlerimiz sevgiye dönük, Ellerimiz iç içe, güzel bir yolculuğa hazırlanıyoruz Düğün törenimizi onurlandırırsanız mutlu oluruz.

bu sözde o bilet gibi olan davetiye olursa yazdıracaz :)
Bekarlık limanından saadetler diyarına
mutluluk adlı gemi ile yolculuğa çıkıyoruz
bizi uğurlamaya gelirseniz seviniriz.

Valla ben hiç okumuyorum davetiyelerdeki sözleri :KK70: Ben şey yazdırcam "Evleniyoz, gelin." :KK70:

Sen ne okuyordun hatun? Ben de bugün buralarda takılırken çocukcağızlarıma çalışma kağıdı hazırladım, yanlış bişi yazmadım inşallah kağıda :KK70:
Canım senin branşın neydi. Ay ya yarın ben çarpma işlemi anlatcam. Tabi çarpım tablosu bilmeyince beni delirtecekler :rolleyes:

çocukların kabusu ingilizce ve matematik :)

Valla İngilizceye hiç önem vermiyorlar, ders çalışırken en sona bırakıyorlar. Bir de ezber sıfır, kelime olmadan hiçbir soruyu çözemezsiniz diyorum ama yok deli ediyorlar beni ya.. Bu yılki 8lerden hiç ümidim yok. Kabak başımıza patlamasa bari..

Valla İngilizceye hiç önem vermiyorlar, ders çalışırken en sona bırakıyorlar. Bir de ezber sıfır, kelime olmadan hiçbir soruyu çözemezsiniz diyorum ama yok deli ediyorlar beni ya.. Bu yılki 8lerden hiç ümidim yok. Kabak başımıza patlamasa bari..
Aynı durum bende var canım soru çözeceksiniz diyorum ama yok nerdee. Benim 8 yok allahtan

Ayy en zoru benim bennnn... Turkce anlamayan okul oncesi cocuklari :'(

Oo çok zordur hepsine giriyosan :KK43: benim 5 6 :)

Gaziantepte bir arkadaşım var sadece 2lere giriyor mesela, ne güzel ya diyorum. Ben 7 farklı sınıfa materyal hazırlıyorum ayrı ayrı.. Çok zor oluyor her sınıfa yetişmek, bir de bu yıl zeka oyunları diye bir ders kakaladılar başıma, onunla da uğraşıyorum.

Ayy en zoru benim bennnn... Turkce anlamayan okul oncesi cocuklari :'(

Benimkilerin de Türkçesi kıt bakma, bir de İngilizce öğreticem diye yırtınıyorum.

kuzum bu konularda iyidir :)

tatlım çok sık kullanmıycak olsan bile yer kaplıycak sonuçta kettle ve ekmek kızartma mak. tezgah üstünde durucak benim o yüzden özellikle set aldım :)

ayy ödevlerim var ezberlemem gereken uzun bi kas ve kemik listesi:63:

hiçtee anlatmıyosunn:mad:

iyiyiz tatlım hoşgeldin ben paylaşırım çeyiz listemi seninle :)
Ayy haklısın kuzum tamamen unuttum. Hatta gece yattığımda aklima geldi. Ama sevdicekle ilişkimize dair hiçbir şey konuşulmadı vaktimizde olmadı ama

Back