- 2 Ocak 2013
- 3.929
- 4.462
- 448
Ok yavrum ben yanlış anlamışım o zaman çok gereksiz olurdu yani :)kuzum ben benim şaşkını ilk doğum gününde uçurmuş insanım...
neler neler aldım ben ona ya bide yalnız yaşıyor(du)
evin anahtarı bende tabi:)
kuş saat sevgili kitabı aşka gel oyunu dijital çerçeve süveter kişiye özel cüzdan kemer gömlek seti kalem çalışma masası için saat normal kol saati daha bi sürü şey aldımda aklıma gelmiyor :)
hoşgeldin tatlım :)
kuzum isteme nişan bir hafta arayla olcak ya istemede zırnık yok onlara herşey nişana saklı
haklısın kuzucum kahveler içilcek kahvelerin yanında şöyle lokumlar olcak :)Ok yavrum ben yanlış anlamışım o zaman çok gereksiz olurdu yani :)
Bayıldımmmmm çok güzellerrrhaklısın kuzucum kahveler içilcek kahvelerin yanında şöyle lokumlar olcak :)
sevgilimin fincanında kurdele ve not :)
bide belki küçük ikram tabakları çok abartmadan çayla beraber :)
Benimde bir arkadaşım oraya gitti çok memnundu ama genelde poliklinikleri tavsiye ediyorlarSon bir şey canım çok soru sordum ama fiyatı ne kadar bölgelerin herbirinin biliyor musun?
Bende bacaklarımı futboolcu bacağına benzetiyorum hatta ağdaya gittiğim bi gün kız gördü oha dedi o derece sık koyu ve kalınAma gelgelelim o tüylerin rengi bile açıkmış!! Neyse başka yerlerle de görüşeyim orasına güvenyordum sağlık ve hijyen açısından da yaa Canım sen tüm vücut kaça gidiyorsun? Birde sadece bikini bölgesi kaça yapılıyor biliyor musun?
tam bilmiyorum kuzum ama kahvesine tuz katmıycam onunla ilgili bişey olur :)Bayıldımmmmm çok güzellerrrNotta ne yazacak aceba? Özel değilse tebi
söz nişan olcak bu sene inşallah konuşcaz bakalım bu hafta içerisinde ama daha zamanını konuşcaz 2016da evlilik düsşünüyoruz çeyizde idare eder diyelim daha alıncak çok var senin canım :)var mı söz nişan :)
çeyiz ne alemde :)
bizimde net bi tarihimiz yok en geç 1 mart diyoruz ama şu an görünen ocak ayı :)söz nişan olcak bu sene inşallah konuşcaz bakalım bu hafta içerisinde ama daha zamanını konuşcaz 2016da evlilik düsşünüyoruz çeyizde idare eder diyelim daha alıncak çok var senin canım :)
oh maşallah canım bişey kalmamış hayırlısıyla olsunn tüm gelincikler nişanlansın evlensin sevdikleriylebizimde net bi tarihimiz yok en geç 1 mart diyoruz ama şu an görünen ocak ayı :)
yatak odasını hallettim çeyizde
banyo için havlularda tamam
mutfakta bitti gibi bişey 2 ay yeter eksiklerimi almak için :)
Kadının bana dediğine göre 2-3 kez koyu renkli tüylerim için gidebilirmişim alexandrite lazere ama pek bişey değişmezmiş. Yani tüylerimin belkide %10 sadece onunla alınır gibi konuştu.. %90 içinde iğneliye katlanamam kiCnm ben diyarbakirda gidiyorum.pek sana faydasi olcagini sanmiyorum. Sen once alexandire gir.kalan ince tuyler icin igneliye gidrrsn. Artk arastirmaktan ihtisas yaptm bu konuda. Bikini genelde seans ucreti 100-150arasi degisyo
evet ya yer derdi de var bende odam müsait diye yığdık oraya şuan odanın yarısında yaşıyorumalıp bi an önce taksit başlasın dedik peşin alamazdım ee alınca da hemen gönderiyorlar
Ben bir oraya gidecem karar verdim Bir de ordakiler görsün muhteşem tüylerimiben genital+koltukaltı beraber gittim kampanya vardı o zaman, toplam 210tl verdim peşin olarak 6şar seans. kol için şuan 400tl ye anlaştım 6seans yine. bacak için de as lazere daha yeni sordum 6seansa 1000tl dedi tabi peşin ve nakit ödeme yapıcam.
bende kuruş para biriktirememİşte bende bu yüzden almak istemiyorum açıkcası..sevmiyorum çünkü her yerde eşya olunca..abim evlendi geçen ay onun bile bir sürü çeyizi çıktı yahu..bende taksitten ziyade para birikimi yapıyorum..her ay maaşımdan belli bir bütçe ayırdım bunun için.
kuzum ben benim şaşkını ilk doğum gününde uçurmuş insanım...
neler neler aldım ben ona ya bide yalnız yaşıyor(du)
evin anahtarı bende tabi:)
kuş saat sevgili kitabı aşka gel oyunu dijital çerçeve süveter kişiye özel cüzdan kemer gömlek seti kalem çalışma masası için saat normal kol saati daha bi sürü şey aldımda aklıma gelmiyor :)
hoşgeldin tatlım :)
kuzum isteme nişan bir hafta arayla olcak ya istemede zırnık yok onlara herşey nişana saklı
oyyy şu an aşkım depreştiimaşallah mutluhatun sana ,
oyyy şu an aşkım depreştii
İşte bende bu yüzden almak istemiyorum açıkcası..sevmiyorum çünkü her yerde eşya olunca..abim evlendi geçen ay onun bile bir sürü çeyizi çıktı yahu..bende taksitten ziyade para birikimi yapıyorum..her ay maaşımdan belli bir bütçe ayırdım bunun için.
ayyy benim sevgilim iyidir valla bu konularda hakkını yemiymYa genelde erkekler romantik değil derler, benim onlardan hiçbir farkım yokki..zorluyorum kendimi ne yapabilirim diye ıhh bişey çıkmıyo
bende anneme öyle yapalım dedim yok kafası eskilerde hala alalım para birikmez dedi..bende kırmadım yoksa birikimciyimdir yapardım yani..
gözüne takılan değişik şeyleri alırsn sende bazen denk geliyor bir daha da bulunmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?