- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
Gunaydin bu arada gelilciklerrr
Yasasin tatilll
Günaydınlar efenim
Günaydın kızlarr
Gunaydin kizlaar :) haftasonu bile 7 de uyaniyorum yaa
baya benziyoruz
Günaydın herkeseeeeeeee
Günaydııııınn
ben çalışıyorum mutluminanamıyorum hafta sonu ve burdasınızz
günaydınnnnnnn
ben çalışıyorum mutlum
Çalışmak lazım para kazanmak için :)
umarım canımAcele etme canım bulursun işten bol ne var :)
sen önce okulunu bitir yevrum aslıbende bi iş bulsam kendime iyi olucak
kuzum haftanın 3 günü okul var yarım gündensen önce okulunu bitir yevrum aslı
Kuzum insallah gonlune gore olur. Anladi kadariyla son siniftasin aslinda kalan 4 gunde calisabilirsin hem sektore girmis olursun hem de tecrube olur :)kuzum haftanın 3 günü okul var yarım günden
Aslında hocalarımdan birini kestirdim gözüme uzmanlık alanı bebekler yanında kendime bi yer açsam harika olur
pazartesi odasını basıp yakasına yapışcam karar verdimKuzum insallah gonlune gore olur. Anladi kadariyla son siniftasin aslinda kalan 4 gunde calisabilirsin hem sektore girmis olursun hem de tecrube olur :)
bak öyle bi şansın varsa harika olurkuzum haftanın 3 günü okul var yarım günden
Aslında hocalarımdan birini kestirdim gözüme uzmanlık alanı bebekler yanında kendime bi yer açsam harika olur
isteyenin bi yüzü kara vermeyenin iki yüzübak öyle bi şansın varsa harika olur
bugünkü konu ne bakalım,konuşma - yazışma isteğim var bugün
yılbaşı diye daha da artırırlar fiyatları,indirim yaptık diye gösterirleristeyenin bi yüzü kara vermeyenin iki yüzü
valla konu ne bilmiyorumda bu çeyiz niye hala bitmiyo
yılbaşında indirim olur mu
benimde ütü saç kurutma mak. blendr setiyılbaşı diye daha da artırırlar fiyatları,indirim yaptık diye gösterirler
sırada ki alacakların ne şuan
benim tost mak-saç kurutma- çaycı- ütü
kolaçan edersin yine mağazaları-siteleri falan belli olmaz yinede:)benimde ütü saç kurutma mak. blendr seti
ayy ben yılbaşına çok güveniyodum
ben almıştım bornozumu işte taksitle almam gereken 3 eşya kaldıkolaçan edersin yine mağazaları-siteleri falan belli olmaz yinede:)
bornoz alcam bide
bende gıcık olurum 11 12 nolmuş yani çık işte adam 11 de insanı deli ederlerŞubat martta indirim olurmuş kızlar. Ya ben bu çocuğu öldürcem dedim ki saat 11de çıkalm o da dedi ki 12 olsun ben de dedim yetişmez diye 1saat yol zaten dediğini yaptı yine ya 3te lazer randevum var 4te çıkarm sonrada çıkıp geliriz. 2saatte ben ne yetiştireceksem
550 çok değil miben almıştım bornozumu işte taksitle almam gereken 3 eşya kaldı
aslında bi ütü begendim 550 tl bi aklım delirdin mi sen diyo bi aklım al zaten taksitle ödiyceksin diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?