• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

hayalseverrr hayalseverrr ben söz için zaten madame cocodan peçete almıştım, sağdaki üzerinde kuş ve alyans olanları kullanıcam:KK68:

çeyizimde çok peçete var galiba soldakileri çeyize attım:KK14:
ben çeyizime hiç peçete almadım aklıma gelmedi heralde:KK70:
ben düz peçete kullanıcam canım etiket yaptırcam :)
belki peçete etiketlerini karton poşetlerdede kullanabilirim :)

726181454117747
726181417451084
Ayy bunları da ilk defa görüyorum
resimler görünmüyo canım:KK57:

pecetelik ne yaw bugun algilarim tamamen kapali ne kutulari anladim nede bunuu:confused:

Valla ben nasil biriyim diye dusundum de, iyi biriyim bence:KK70: Kararlaronda cok katidir terazi burcu, kendi dogrulariyla yasar asiri detaycidir, cok iyi de gozlemcidir. Sen anlamazsin belki ama O devamli kayit ediyordur her olayi her davranisi. Mesela ben izlerim izlerim karsi tarafa bisey demem ama bilirim. O bilmiyorum sanar ama bilirim, bence cok zekiyiz:KK23:

burayi biliyorum is yerinde bi arkadasin da burda olmus, lakin biraz pahali degil mi:eek:

Anadolu yakasinda nakkastepede bridge restaurant var butceniz musaitse oraya bakin:KK55:
Evet canım gerçekten benziyorsunuz sevdiceğimle demek ki burcunun özelliklerini yansıtan biri o da terazileri pek bilmiyorum ama resmen onu anlattınız hatunla :KK35:

10710966_726181417451084_578984745538342632_n.jpg
10347777_726181454117747_2261499150780873552_n.jpg

Eklentiler

• 10347777_726181454117747_2261499150780873552_n.jpg
    10347777_726181454117747_2261499150780873552_n.jpg
    96,5 KB · Görüntüleme: 68
selam kızlar keyifler nasıl ben yokken neler konuşuldu kimbilir okumaya yetişemiyorum :( biri bana özet geçsin :mad:

Bi tek aklmda bornova merkezde foto cihan vardi..cok sevndm cnm bu bilhileri vermene.bu kisilerin cektikleri fotolari nerden goreblrm.face yada instagram varmi.. Acaba dugun gunu alacatiya gidiolarmi.ben orda olsn cok iatiyorum.haftaici olck bizim.
Var canım var errsell yaz ersel barut ysz cıksr
Bi tek aklmda bornova merkezde foto cihan vardi..cok sevndm cnm bu bilhileri vermene.bu kisilerin cektikleri fotolari nerden goreblrm.face yada instagram varmi.. Acaba dugun gunu alacatiya gidiolarmi.ben orda olsn cok iatiyorum.haftaici olck bizim.
günaydın canımmm :) eveett gidiyolar bildiğim kadarıyla canım ersel cok iyi acayip güzel fotoları var gercekten profesyoneller facebooktan sayfasını takip ediyorum ben btiyorum fotolara 2000-3000 ister diyodum nişanlıma fiyatını öğrenince havalara uçtum :) kadır adıgüzelinden erselinde facebook sayfası var inceleyebilirsin canım ben kısa filmde yaptırcm düğün günü dış çekimide haftaiçi bi gün yaptırcam :)

Vardır herhalde yok mudur ki bilemedim bak şimdi bende cahil cühela :KK70:kafama göre plan yapıyorum öyle bilmeden :) :) haftaiçi çalışan eden oluyo bide şehir dışında akrabağlarım var benm ondan canım nikaha cok takılmıyorum ben aslında nasıl olsa düğünümde en yaknllarım olucak ama ayy böyle düşündükçe kafam karışıyo işte :confused::confused:

pazar günü düğün-nikahlar olacağı için hafta sonu olmaz gibi geliyor:KK47: işten sürekli izin istememek için herşeyi pazar gününe atmayı planlıyorum ama pazar da hangi birini yapcam :KK35:

düşüne düşüne yaşlancaz yaa:KK34:

Hmm bizde düğünden bi hafta önce yapacaz. Annemde dedi öyle. Bi tane damla aldık zaten. Şimdi daha çok şişti:KK43:
en güzeli öyle yapmak canım ama biz tayin çıkmazsa ayrı şehirlerde yaşamayalım diye yaptık. geçmiş olsun canım çay iyi gelir

en güzeli öyle yapmak canım ama biz tayin çıkmazsa ayrı şehirlerde yaşamayalım diye yaptık. geçmiş olsun canım çay iyi gelir
Evet hatta şubatta bile tayin isteyebilirsiniz :) kızlar ya şimdi bizm düğünü nişanlımın ailesi yapacak. Benim istediklerime karşı çıkarlar mı acaba diye düşünüyorm. Sonçta ben bi kere yapacam ve istediklerim onlara pahalı gelirse die düşünüyorm. Yani istediğim gelinlik foto ya da davetiye. Aynı durum ev eşyları içinde geçerli :(

Back