- 2 Ocak 2013
- 3.929
- 4.462
- 448
Ayyy kıyamam yaaaa çok geçmiş olsun o kadar istiyordunuz, çok isteyince hep bi pürüz çıkıyor illa kiBizim buluşma iptalBen çok kötü hasta oldum sabaha karşı, midem çok kötü.. Birazdan acile gitcez annemle.. Bide üstüne regl oldum, sancıdan kıvranıyorum. O kadar üzgünüm ki, benim yüzümden görüşemeyeceğiz sevdicekle..
selam canım :) heyecan baya bi dorukta hem deOyyyyyy heyecan doruktaaaaaKuzu rahat ol desemde olmıcaksın biliyoruz ama derin derin nefes al en heyecanlandığın zamanlarda bir de herkesin söylediği gibi büyükler rahat sohbet edebiliyorlar sen kasma ilk tanışmanın tadını çıkarmaya bak, sonraaa sadece ama şık bişey giy bu arada servis yaparken falan rahat ettirecek seni, sen bişey yapmıcaksın servis dışında benim annem sıradan misafir geliyormul gibi davran demişti aynen öyle davran çok özel misafirlermiş gibi değil bu senin heyecanını da azaltır belki, genelde sandalyeye ve kapıya doğru otur tabi ki hemde çok oturamıcaksın zaten iş yapmaktan öyle işte
Bencede çok içerde durma, babanla abini tanımıyorum tabi ama sohbet ederler illaki konuşacak çok şey var havadan sudan konuşulur zaten isteme değil nasılsa, ben olsam babaet giyerdim ama topuklu giyeceksen kısa olsun topuğu evde olacaksın çok dikkat çekmesin belki ailesi hoşlanmaz hemde sen rahat edemezsinselam canım :) heyecan baya bi dorukta hem deinşallah edebilirler, babam ve abim nasıl davranır ondan cekiniyorum ben. Mümkünse içerde durmayayım zaten :) inşallah güzel olur. topuklu mu babet mi giysem acaba
babet daha iyi heralde, zaten topuklu ile yürümeyi pek basaramıyorum :)Bencede çok içerde durma, babanla abini tanımıyorum tabi ama sohbet ederler illaki konuşacak çok şey var havadan sudan konuşulur zaten isteme değil nasılsa, ben olsam babaet giyerdim ama topuklu giyeceksen kısa olsun topuğu evde olacaksın çok dikkat çekmesin belki ailesi hoşlanmaz hemde sen rahat edemezsin
Aaa bakıyorum hemenCanim ben tasarimciyim hazirliyorum instagramda da sayfam var tasarimevimm ordan bakabilirsin yardimci olurum
evet not kartları mantıklı aslında işte zaman ve beceri lazım bazı şeyler için bnde ikisde yok :)Tesekkurler canim ihtiyacin olursa seve seve yardimci olurum.
Buarada parmak izi agaci super fikir kizlar ayrica ani defteri degil ama not kartlari hazirlayabilirsin
Canım gerçekten çok güzel hepsi, peki başka şeyler yapıyor musun? Hediyelikler gibi falan ya da başka bişeyler, bir de ücreti burdan sormam sorun olur mu?Canim ben tasarimciyim hazirliyorum instagramda da sayfam var tasarimevimm ordan bakabilirsin yardimci olurum
Canımmm bugün baktım ve buna çok benzer bi gelinlik beğendim :)Zaman yaklaşsın görürüm ben seni var ya gelinlik uzmanı olursun sen maşallah :) bende az çok araştırma yaptım internetten biraz fikrim var hatta dur beğendiğim gelinliğin resmini atayım size hacı :)
Eki Görüntüle 1264896
Bak bak şunun güzelliğine ablaşıııııı
Cok tesekkurler tatlim :) sayfada yine gormussundur lavanta ve kolonya siseleri hediyelik magnetler yapiyorum sorun olmaz tabii ki el pankartlarini 3 tl ye yapiyorumCanım gerçekten çok güzel hepsi, peki başka şeyler yapıyor musun? Hediyelikler gibi falan ya da başka bişeyler, bir de ücreti burdan sormam sorun olur mu?
Aaaaa nerdeeee???????Canımmm bugün baktım ve buna çok benzer bi gelinlik beğendim :)
Ben az topuklu giydim ama ona rağmen zorlandım kıyafetime uysa babet giyerdim:)babet daha iyi heralde, zaten topuklu ile yürümeyi pek basaramıyorum :)
Çok iyiymiş canım ya aklımdasın zamanı gelince inşallahCok tesekkurler tatlim :) sayfada yine gormussundur lavanta ve kolonya siseleri hediyelik magnetler yapiyorum sorun olmaz tabii ki el pankartlarini 3 tl ye yapiyorumsayfada numaramda var yardimci olurum diledigin gibi canim
Bizin ilçede :)) kadın dedi sen beğen bana 10gün süre ver ben dikerim dedi:)Aaaaa nerdeeee???????
tesekkürlercanım, babette karar kıldım galibaBen az topuklu giydim ama ona rağmen zorlandım kıyafetime uysa babet giyerdim:)
Kesinlikle:)) sürekli topuklu giyen ben bile evde zorlandım :)tesekkürlercanım, babette karar kıldım galiba
Canim kesinlikle babettesekkürlercanım, babette karar kıldım galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?