2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ayyy kıyamam yaaaa çok geçmiş olsun o kadar istiyordunuz, çok isteyince hep bi pürüz çıkıyor illa ki

selam canım :) heyecan baya bi dorukta hem de inşallah edebilirler, babam ve abim nasıl davranır ondan cekiniyorum ben. Mümkünse içerde durmayayım zaten :) inşallah güzel olur. topuklu mu babet mi giysem acaba

selam canım :) heyecan baya bi dorukta hem de inşallah edebilirler, babam ve abim nasıl davranır ondan cekiniyorum ben. Mümkünse içerde durmayayım zaten :) inşallah güzel olur. topuklu mu babet mi giysem acaba
Bencede çok içerde durma, babanla abini tanımıyorum tabi ama sohbet ederler illaki konuşacak çok şey var havadan sudan konuşulur zaten isteme değil nasılsa, ben olsam babaet giyerdim ama topuklu giyeceksen kısa olsun topuğu evde olacaksın çok dikkat çekmesin belki ailesi hoşlanmaz hemde sen rahat edemezsin

babet daha iyi heralde, zaten topuklu ile yürümeyi pek basaramıyorum :)

Tesekkurler canim ihtiyacin olursa seve seve yardimci olurum.
Buarada parmak izi agaci super fikir kizlar ayrica ani defteri degil ama not kartlari hazirlayabilirsin
evet not kartları mantıklı aslında işte zaman ve beceri lazım bazı şeyler için bnde ikisde yok :)

Canim ben tasarimciyim hazirliyorum instagramda da sayfam var tasarimevimm ordan bakabilirsin yardimci olurum
Canım gerçekten çok güzel hepsi, peki başka şeyler yapıyor musun? Hediyelikler gibi falan ya da başka bişeyler, bir de ücreti burdan sormam sorun olur mu?

Canımmm bugün baktım ve buna çok benzer bi gelinlik beğendim :)

Canım gerçekten çok güzel hepsi, peki başka şeyler yapıyor musun? Hediyelikler gibi falan ya da başka bişeyler, bir de ücreti burdan sormam sorun olur mu?
Cok tesekkurler tatlim :) sayfada yine gormussundur lavanta ve kolonya siseleri hediyelik magnetler yapiyorum sorun olmaz tabii ki el pankartlarini 3 tl ye yapiyorum sayfada numaramda var yardimci olurum diledigin gibi canim

Cok tesekkurler tatlim :) sayfada yine gormussundur lavanta ve kolonya siseleri hediyelik magnetler yapiyorum sorun olmaz tabii ki el pankartlarini 3 tl ye yapiyorum sayfada numaramda var yardimci olurum diledigin gibi canim
Çok iyiymiş canım ya aklımdasın zamanı gelince inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…