2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

aman bu görüşmelerde hep zor oluyor uzaklık ne kadar kötü bişey ya bizde tartıştık rahatladık
tutturmuş yarın gelicem ee müsait değilim diyorum
yok illa yarın gelicem diyo deli mi ne
git başımdan dedi
asıl sen git benim başımdan dedim

ayy diğer resim yüklenmemiş
şişelere renkli kum koymuştum kuzum kum olsa yoksa sabun mu bilemedim :)

Hmm kullanilabilir birsey istiyorsan Sabun disinda kolonya yada kucuk Cakil cikolatalar mantikli :) ama sus Olsun istiyorsan kum Guzel duruyor ama kumu nasil uzaklastiracaksin oda var :/

Uzak olmak çok zor gerçekten.. Tartismalarda ufak tefek şeyler de çok büyüyor bu yüzden.. Görüşemezsek çok üzülürüm, bunun hayalini kuruyorum ne zamandır..

mutluhatuncum şişe içine renkli drajeler oluyor ya onlardan koy. hem yenilir hem gösterişli sabun çok beyaz durmuş..
bu arada arefe günü aldklarım kızlaarr
karacadan aldıklarım;

örgü battaniye takımı
özdilek pike takımı
taç makrosaten nevresim takımı

karaca complete set nevresim takımım..aynısnın çift kişilk battaniyeside var..üzerinde melekler filan var

taç nevresim takımı

özdilek hamam seti( önceden bornoz seti almıştım..bi de böyle birşeyim olsun istedim)

Ğ
Ayyy süper şeyler bunlar :) bayıldım :))

taç nevresim takımı benimde ilgi alanımda nevresimlerim var ama onuda ekliycem sanırım çok güzel günlerde kullan inşallah canım :)

Kızlaar atlattım bitti ama yorgunluktan ölüyorum:) gelmelerine 15dakika kala benden tüm heyecan gitti. Bişe hissetmiyodum :) geldiler bize biraz oturduk bende oturdum o ara :) sonra yemek hazırladık:) yemek menümüz mercimek çorbası
Et tava
Pirinç pilavı
Yaprak sarma
İçli köfte
Salataydı. Sonra yemek toplaandı benim 2kız kardeşim ve kuzenim bulaşık yıkamaya başladılar. Ben kahve yaptım :) o arada sevdicek sigara içmeye çıktı hemen kaçtım yanına konuştm biraz :) sonra çay ikram ettim :) yanında poğaça ve haşhaşlı tatlı vardı. Çayı bitirdikten sonra biz kadınlar ayrıldık. O zaman yanlarına bende oturdum :) sohbet ettik :) meyve verdik:) ve gittiler :) rahat uyku uyuyayım en zor 3gün beni bekliyo:))

daha güzel haberlerini tüm detaylarıyla bekliyoruz canım güzel geçmesine çok sevindim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…