• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

:) ayy ben bi ara konuşurdum yaa daha güzel büyürdü o zaman
Ben de konuşuyorum ama söylenmek için galiba haha :D
Hele orkidenin sulama şekli farklı ya onu yerinden kaldırıp götürürken of ne zor çiçeksin sen de ya ne vardı diğerleri gibi dökseydim suyu üstüne sinir ediyosun beni diye diye gidiyorum. Boynu büküldü garibanın. Dur biarz seviym üzüldüm şimdi de :D :D

Ben de konuşuyorum ama söylenmek için galiba haha :KK70:
Hele orkidenin sulama şekli farklı ya onu yerinden kaldırıp götürürken of ne zor çiçeksin sen de ya ne vardı diğerleri gibi dökseydim suyu üstüne sinir ediyosun beni diye diye gidiyorum. Boynu büküldü garibanın. Dur biarz seviym üzüldüm şimdi de :KK70: :KK70:
Bizim bi arkadaşta derdini anlatırmış hep ölüyo derdi o kadar derdi bende dinlesem dayanamazdım :D

Kızçeler benim odada 3 adet çiçek var, biri orkide , diğerlerinin ne olduğunu bile bilmiyorum :KK70: Görüntüyü seviyorum da bakasım yok pek :d Beceremem yaniii.
Kargolayayım size ? :KK70: :KK70: :KK70:
Oluuur :P Kız valla orkide çok severim de ben de pek iyi bakamıyrum sanırsam. Nişanlım güzel bakıyor ama :D
Ben hafta sonu yatak odası ve mobilya baktım, yatak odası için 7500 tl yi duyunca, bir daha hayata küstüm :KK47:
Of ya ne zor iş evlenmek
Mesleğim gereği çiçeklere bayılıyoruummmm *.* hele ki orkideeeeeee
Yardımcı olursun o zaman bize de :P Ben hevesliyim ama evde çok durmadığım için evdekilere bakamadım bari ofiste bakayım
Bizim bi arkadaşta derdini anlatırmış hep ölüyo derdi o kadar derdi bende dinlesem dayanamazdım :KK70:
Çok güldüm yaa :D :D

of çok bakım istemese bile ben çiçek bakmayı sevmiyorum galiba. Uzaktan sevimli geliyo daa yakından ı ıh :KK70:
Bana vazo çiçeği lazım vazooo

:) sen sendekileri bize yola bizde sana yapay vazo çiçeği yollarız:KK70:
Oluuur :p Kız valla orkide çok severim de ben de pek iyi bakamıyrum sanırsam. Nişanlım güzel bakıyor ama :KK70:

Of ya ne zor iş evlenmek

Yardımcı olursun o zaman bize de :p Ben hevesliyim ama evde çok durmadığım için evdekilere bakamadım bari ofiste bakayım

Çok güldüm yaa :KK70: :KK70:

Olurum olurum :))

Ay çok güldüm. Kızlar ya çiçek muhabebeti açtık altta çiçek reklamları çıkmaya başladı sayfada :D googleda araştırmadım bu arada ondan değil yani

Back
X