Ayy bende bebiş istiyorum ama hala yapamadığımız bi iş varaynen canım ya birde arkadaşlarımda var doğuracak olan bereketli bir yaz olacak. benim düğün zamanı 4 bebiş gelecek
Sarah jio kitabın adı da son kamelya canım:) böğürtlen kışı ve mart menekşelerine de bayılmıştım:)Kitabin adi ve yazari ne canim :)
İnatla geçmiyo bi deAYNEN YA SAAT DAHA 3,30 HİÇ GEÇMEDİ ZMN BUGÜN SANKİ
Güle güle kullan ozman canım ama evet titreme yapmaması gerekiyor kullandığın zeminle alakalı olabilri yada malzeme az gelmiş olabilir iyice kullandığında anlarsın artık onu.Canim ben zaten bilerek aldim. Seviyorum pasta yapmayi boyle seyleri.Parasinda degilim zaten yeterki verdigim parayi haketsin beni sadce titreme yapması moralimi biraz bozdu ama calistirdigim yerden kaynaklaniyor olabilir henuz nornal olarak kullanmaya baslamadigim icin servise goturmek istemedim bide yeni oldugu icin kendi evimde kullandigimda eger ayni problemle karsilasirsam servise gondericem eger duzelmezse iade oluyirmus servisle gorustum oyle soylenildi normalde titreme olmaz denildi
Ayy Maşallah ne bereketliymiş hakikaten sizin için bu yaz
Bu bereketin hatrına 4 çocuk da senden gelir o halde
(Nasıl buraya bağladım ben de anlamadım)
canım Allah gönlüne göre versin inş. Kısmetinde ne zaman varsa ozman olur hiç telaş yapma. Börülce daha sevimli geldiği içn börülce diyorum ben he onlar bukadar sevimlilermi dersen tartışılır hehheAyy bende bebiş istiyorum ama hala yapamadığımız bi iş var
bu arada börülce dediğin şey görümce mi oluyo:)
börülcenin sevimlisi mi olur:) hee he deme kız ben abla diyip geçiyom valla:)Güle güle kullan ozman canım ama evet titreme yapmaması gerekiyor kullandığın zeminle alakalı olabilri yada malzeme az gelmiş olabilir iyice kullandığında anlarsın artık onu.
hahacanım ben malesef okadar hızlı değilim en fazla 2 bebiş oda anca ev aldıktan sonra
canım Allah gönlüne göre versin inş. Kısmetinde ne zaman varsa ozman olur hiç telaş yapma. Börülce daha sevimli geldiği içn börülce diyorum ben he onlar bukadar sevimlilermi dersen tartışılır hehheonların yüzüne demiyorum tabikide
Hahah sana öyle dediğime bakma benimde planım maksimum 2hahacanım ben malesef okadar hızlı değilim en fazla 2 bebiş oda anca ev aldıktan sonra
Bende okudum onlari aynen son kamelya suan elimde 95. Sayfadayim :)Sarah jio kitabın adı da son kamelya canım:) böğürtlen kışı ve mart menekşelerine de bayılmıştım:)
Bende memlekete gitmeden başlamıştım da düğünden dolayı okuyamadım. Şimdi elimde 3kitap var hangisinden başlıcağımı bilmiyorumBende okudum onlari aynen son kamelya suan elimde 95. Sayfadayim :)
aynen ya hiç sevimli olamıyorlarbörülcenin sevimlisi mi olur:) hee he deme kız ben abla diyip geçiyom valla:)
Ayy ben kitap okumayalı aylar oldu yaaBende okudum onlari aynen son kamelya suan elimde 95. Sayfadayim :)
Kız deme öyle bende börülce olucamaynen ya hiç sevimli olamıyorlarbüyüyüğü küçüğü hepsi aynı hahaha bende dahilim buna tabikide kötü börülce olucam inş
evet canım börülcem doğum yaptı bebiş görmeye. başka şehirdeler. kayınvalidemlerde onlara yakın başka şehirde oturuyorlar ordanda onlara gidip onları görücez baya koşturmalı bi hafat sonu olacak biizm için. İşin kötü yani diğer börülceminde hamile olduğunu öğrendik ve düğün zmaanı doğum yapacak üzülsemmi sevinsemmi bilemedim
Canim ben zaten bilerek aldim. Seviyorum pasta yapmayi boyle seyleri.Parasinda degilim zaten yeterki verdigim parayi haketsin beni sadce titreme yapması moralimi biraz bozdu ama calistirdigim yerden kaynaklaniyor olabilir henuz nornal olarak kullanmaya baslamadigim icin servise goturmek istemedim bide yeni oldugu icin kendi evimde kullandigimda eger ayni problemle karsilasirsam servise gondericem eger duzelmezse iade oluyirmus servisle gorustum oyle soylenildi normalde titreme olmaz denildi
ayy okul olmasa çok mutluyum ama okul olunca bide kötü öğrencileri görünce suratım asılıyo
Az kaldı az:) dayan sende:)
aynen ya hiç sevimli olamıyorlarbüyüyüğü küçüğü hepsi aynı hahaha bende dahilim buna tabikide kötü börülce olucam inş
canım ne şanlısısnay iyi hadi maşşalahh :) benimde 4 düğün var ağustos da *.*
Canım bende pasta börek yapmayı çok seviyorum bide o eski tarz beyaz olanlardansa bunu almak istedim ya içliköfte fln da yapıyorlarmış yaa
Az mı ohoooooooooooooooooooooooooo daha çoooooooookkkkkkkkkkkkkkkk :S
Benim ne görümce ne börülce öyle dertlerim yok bi tane eltim olacak o da salak deilse iyi anlaşır benimle altı üstü iki taneyiz zaten
allah yardımcın olsun canım bende görümce yokta eltim var 1 tane daha eltim olcak elti olayıda sorun vallacanım ne şanlısısnbende 3 tane var birinden kaçsam diğerine tutulurum hahaha Allah yüzüme baksın inş
haklısın canım oda ayrı dert annemlerden biliyorum. bir tane bendede olacak ama yaş farkı baya olacağı için onu sorun yapmıyorumallah yardımcın olsun canım bende görümce yokta eltim var 1 tane daha eltim olcak elti olayıda sorun valla
Az kaldı diye düşün canım:) hemn geçsin:)ay iyi hadi maşşalahh :) benimde 4 düğün var ağustos da *.*
Canım bende pasta börek yapmayı çok seviyorum bide o eski tarz beyaz olanlardansa bunu almak istedim ya içliköfte fln da yapıyorlarmış yaa
Az mı ohoooooooooooooooooooooooooo daha çoooooooookkkkkkkkkkkkkkkk :S
Benim ne görümce ne börülce öyle dertlerim yok bi tane eltim olacak o da salak deilse iyi anlaşır benimle altı üstü iki taneyiz zaten
Bende de 3tane 1i evli 2si bekarcanım ne şanlısısnbende 3 tane var birinden kaçsam diğerine tutulurum hahaha Allah yüzüme baksın inş
Ayy ben de çok fena olurdum kesinKız deme öyle bende börülce olucam
Sarah jio okuyabilirsin:)Ayy ben kitap okumayalı aylar oldu yaa
Canımı çektirdiniz bugüün
Ne okuyayım onu diyin hemen banaaa :)
oda sorun valla canım tek çocuk diye ailesi sorunlu oluyo bu sefer gelinler hep çekiyo vallahaklısın canım oda ayrı dert annemlerden biliyorum. bir tane bendede olacak ama yaş farkı baya olacağı için onu sorun yapmıyorumne vardı şöle tek çocuk bulaydık
Az kaldı diye düşün canım:) hemn geçsin:)
Bende de 3tane 1i evli 2si bekar
Ayy ben de çok fena olurdum kesin
oda sorun valla canım tek çocuk diye ailesi sorunlu oluyo bu sefer gelinler hep çekiyo valla
Yok ya ben fena olmamAz kaldı diye düşün canım:) hemn geçsin:)
Bende de 3tane 1i evli 2si bekar
Ayy ben de çok fena olurdum kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?