- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
kızz güldürdün beniiibabam da terzi bak şimdi o da bize iş görmez biz de ailecek bi deyimlerin hakkını verme var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızz güldürdün beniiibabam da terzi bak şimdi o da bize iş görmez biz de ailecek bi deyimlerin hakkını verme var
merhabaaa :)
Nasılsınız kızlarmerhaba boncukk
saç kurutma makinesi ütü ve blendr setim kaldı bide onlar alsam rahatlıycam :)
aklımda tefal yada philips var ama bilmiyorum tabi şu an ütüyede adam akıllı bi bütçe ayırmak lazım
aa sen listeyi yeniliycektin var mı bişeycanım ben buraya takılmadan listem daha azdı meğer gözden kaçırdığım neler çıktı
hep gülelim yaa ben bunalıyorum şu eksik bu eksikten bazen aman diyorum benim herşeyim tam allaha şükür evlenebilirim benden gelin olurkızz güldürdün beniii
iyiyiz gelincik sen nasılsın :)Nasılsınız kızlar
bunu söylediğin çok iyi oldu canım o zaman tefali aklımdan siliyorum :)ütü kesinlikle philips al canım çok çok kullanışlı..tefalden uzak dur ütüde, ablam almıştı çeyize çok pişman hiç açmıyor diyor kırışıklıkları, bi kaç kişiden daha duydum bu tarz şeyleri..
yeniledim işte senden ekledim çeyiz topiklerine bakmıyorum bile nazar etcem kızları diyeaa sen listeyi yeniliycektin var mı bişey
o ruh hali bende de oluyor bazen aldıklarıma alıcaklarıma bakıyorum ayyy bu kadar şey almışım üstüne bide ben daha ne olsun diyorumhep gülelim yaa ben bunalıyorum şu eksik bu eksikten bazen aman diyorum benim herşeyim tam allaha şükür evlenebilirim benden gelin olur
bende bakarken sürekli mırıl mırıl maşallah diyip duruyorumyeniledim işte senden ekledim çeyiz topiklerine bakmıyorum bile nazar etcem kızları diye
nişanlım da kızıyo aman yaşıcak kadar al saray tutmucaz sığalım bize de yer kalsın işte erkek anlamıyo çok bahsedince de sıkılıyo galibao ruh hali bende de oluyor bazen aldıklarıma alıcaklarıma bakıyorum ayyy bu kadar şey almışım üstüne bide ben daha ne olsun diyorum
iyiyiz gelincik sen nasılsın :)
bunu söylediğin çok iyi oldu canım o zaman tefali aklımdan siliyorum :)
ben her aldığımın resmini atıyorum sürekli liste elimde dolanıyorum sesi çıkmıyo kuzumun hele bi çıksınnişanlım da kızıyo aman yaşıcak kadar al saray tutmucaz sığalım bize de yer kalsın işte erkek anlamıyo çok bahsedince de sıkılıyo galiba
sanırım blendr setini bende braun alıcam :)sil valla canım hatta tencerelerinden bile memnun değil tefalin..baya bi sinir olmuş tefale de beni yanından bile geçirmiyor bende ütüyü philips alıcam, blendir setimi de braun..kesinleşen markalarım bunlar şimdilik..
ayyy hayali bile çok güzel:)ben de atıyorum bunları biz mi kullancaz falan diyo
iyiyiz gelincik sen nasılsın :)
bunu söylediğin çok iyi oldu canım o zaman tefali aklımdan siliyorum :)
bilmem sanırım en çok onu duyduğum için varsa önerin bilelimsüperim. 5 gün tatil
neden herkes braun'a takmış durumda?
cıks bende elektriklilere başlayacağım ama bu kararsızlığım ve sürekli değişen fikirlerim yüzünden başlayamıyorum belli olan tek şey ütü o da tefalbilmem sanırım en çok onu duyduğum için varsa önerin bilelim
ben bilemedim ki napıcam:)cıks bende elektriklilere başlayacağım ama bu kararsızlığım ve sürekli değişen fikirlerim yüzünden başlayamıyorum belli olan tek şey ütü o da tefal
bu markanın elek.süpürgesini önerdiler bana da.ben bilemedim ki napıcam:)
http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/MORPHY-RICHARDS-42221-Power-Steam-Elite-Buhar-Kazanlı-Ütü,103452,465749,879184.html?langId=-14 şimdi bunu gözüme kestirdim ütüde :)
ben aldım elektriklileri morhpyden :)
ütü blendr saç kurıtma makinesi kaldı:)