• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

aklımda tefal yada philips var ama bilmiyorum tabi şu an ütüyede adam akıllı bi bütçe ayırmak lazım :KK51:

ütü kesinlikle philips al canım çok çok kullanışlı..tefalden uzak dur ütüde, ablam almıştı çeyize çok pişman hiç açmıyor diyor kırışıklıkları, bi kaç kişiden daha duydum bu tarz şeyleri..:KK51:

Nasılsınız kızlar :KK25:
iyiyiz gelincik sen nasılsın :)
ütü kesinlikle philips al canım çok çok kullanışlı..tefalden uzak dur ütüde, ablam almıştı çeyize çok pişman hiç açmıyor diyor kırışıklıkları, bi kaç kişiden daha duydum bu tarz şeyleri..:KK51:
bunu söylediğin çok iyi oldu canım o zaman tefali aklımdan siliyorum :)

hep gülelim yaa ben bunalıyorum şu eksik bu eksikten bazen aman diyorum benim herşeyim tam allaha şükür evlenebilirim benden gelin olur :KK53:
o ruh hali bende de oluyor bazen aldıklarıma alıcaklarıma bakıyorum ayyy bu kadar şey almışım üstüne bide ben daha ne olsun diyorum:KK53:

o ruh hali bende de oluyor bazen aldıklarıma alıcaklarıma bakıyorum ayyy bu kadar şey almışım üstüne bide ben daha ne olsun diyorum:KK53:
nişanlım da kızıyo aman yaşıcak kadar al saray tutmucaz sığalım bize de yer kalsın :p işte erkek anlamıyo çok bahsedince de sıkılıyo galiba

iyiyiz gelincik sen nasılsın :)

bunu söylediğin çok iyi oldu canım o zaman tefali aklımdan siliyorum :)

sil valla canım hatta tencerelerinden bile memnun değil tefalin..baya bi sinir olmuş tefale de beni yanından bile geçirmiyor :KK48: bende ütüyü philips alıcam, blendir setimi de braun..kesinleşen markalarım bunlar şimdilik..:KK55:

nişanlım da kızıyo aman yaşıcak kadar al saray tutmucaz sığalım bize de yer kalsın :p işte erkek anlamıyo çok bahsedince de sıkılıyo galiba
ben her aldığımın resmini atıyorum sürekli liste elimde dolanıyorum sesi çıkmıyo kuzumun hele bi çıksın:KK70:
ben canla uğraşıyorum o napıyo alırız aşkım yaparız aşkım icraat göstersin:confused:

sil valla canım hatta tencerelerinden bile memnun değil tefalin..baya bi sinir olmuş tefale de beni yanından bile geçirmiyor :KK48: bende ütüyü philips alıcam, blendir setimi de braun..kesinleşen markalarım bunlar şimdilik..:KK55:
sanırım blendr setini bende braun alıcam :)

ben de atıyorum bunları biz mi kullancaz falan diyo :KK68:

bilmem sanırım en çok onu duyduğum için varsa önerin bilelim:KK70:
cıks :KK53: bende elektriklilere başlayacağım ama bu kararsızlığım ve sürekli değişen fikirlerim yüzünden başlayamıyorum :KK17: belli olan tek şey ütü o da tefal :KK47:

Back