2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

aklımda tefal yada philips var ama bilmiyorum tabi şu an ütüyede adam akıllı bi bütçe ayırmak lazım

ütü kesinlikle philips al canım çok çok kullanışlı..tefalden uzak dur ütüde, ablam almıştı çeyize çok pişman hiç açmıyor diyor kırışıklıkları, bi kaç kişiden daha duydum bu tarz şeyleri..

Nasılsınız kızlar
iyiyiz gelincik sen nasılsın :)
bunu söylediğin çok iyi oldu canım o zaman tefali aklımdan siliyorum :)

hep gülelim yaa ben bunalıyorum şu eksik bu eksikten bazen aman diyorum benim herşeyim tam allaha şükür evlenebilirim benden gelin olur
o ruh hali bende de oluyor bazen aldıklarıma alıcaklarıma bakıyorum ayyy bu kadar şey almışım üstüne bide ben daha ne olsun diyorum

o ruh hali bende de oluyor bazen aldıklarıma alıcaklarıma bakıyorum ayyy bu kadar şey almışım üstüne bide ben daha ne olsun diyorum
nişanlım da kızıyo aman yaşıcak kadar al saray tutmucaz sığalım bize de yer kalsın işte erkek anlamıyo çok bahsedince de sıkılıyo galiba

iyiyiz gelincik sen nasılsın :)

bunu söylediğin çok iyi oldu canım o zaman tefali aklımdan siliyorum :)

sil valla canım hatta tencerelerinden bile memnun değil tefalin..baya bi sinir olmuş tefale de beni yanından bile geçirmiyor bende ütüyü philips alıcam, blendir setimi de braun..kesinleşen markalarım bunlar şimdilik..

nişanlım da kızıyo aman yaşıcak kadar al saray tutmucaz sığalım bize de yer kalsın işte erkek anlamıyo çok bahsedince de sıkılıyo galiba
ben her aldığımın resmini atıyorum sürekli liste elimde dolanıyorum sesi çıkmıyo kuzumun hele bi çıksın
ben canla uğraşıyorum o napıyo alırız aşkım yaparız aşkım icraat göstersin

sanırım blendr setini bende braun alıcam :)

ben de atıyorum bunları biz mi kullancaz falan diyo

bilmem sanırım en çok onu duyduğum için varsa önerin bilelim
cıks bende elektriklilere başlayacağım ama bu kararsızlığım ve sürekli değişen fikirlerim yüzünden başlayamıyorum belli olan tek şey ütü o da tefal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…