- 18 Eylül 2014
- 266
- 70
- 123
- 33
siz baya bitirmişsiniz canım, benim daha hiç bişeyim yokTesekkurler :) 1yildir calisiyorum, mustakbel esimle ceyiz dizdik :) simdi sira yavas yavas mobilyaya, ev bulmaya geliyor ve ben cok kararsiz bir insanim. Istedigim kriterleri biliyorum ama secim yapmaya gelince cok zorlaniyorum. Ama mobilyadan once gelinlik var suan
Tesekkur ederim :)o zaman tebrik ederim :) hayırlı olsun
siz baya bitirmişsiniz canım, benim daha hiç bişeyim yokhangi bölüm de asistanlık yapıyorsun? aklında gelinlikle ilgili fikir varsa secimin kolay olur, onemli olan karsına cıkması
boyle konusunca bile sıkıntıya giriyorumArapca bolumunde calisiyorum suan. Her sey oluyor hic sıkmayın caninizi, benim vaktim vardi, rahatca ve yavas yavas bir yilda hallettik hepsini :) ufak ufak basladik, once liste hazirladik tabi, sonra fiyatlara baktim. Indirimleri takip edip, indirime girdikce almak istedigim seyleri aldim :) hem eglenceli hem istedigim seyleri almis olduk boylece :)
Gelinlik konusu cok zor, sade bir sey istiyorum taşsız filan, diktirebilirim belki de... Henuz cok kararsizim bu konuda
canım maldivler benim hayalimdiKızzllaar ben bugün aklımı balayıyla bozdum galiba yurt içi mi yurt dışı mı bilemedim yurtdışıda cok cazip bi okdr da yorucu gözüküyo turlar vs olunca nasıl yapmayı planlıyorsunuz sizzz???
bende maldivleri cok istiyodumcanım maldivler benim hayalimdiama malesef o kadar bütcemiz yok mavi tur düşünüyoruz, ama net değil tabi
Kızzllaar ben bugün aklımı balayıyla bozdum galiba yurt içi mi yurt dışı mı bilemedim yurtdışıda cok cazip bi okdr da yorucu gözüküyo turlar vs olunca nasıl yapmayı planlıyorsunuz sizzz???
Bir tek dantel istiyorum zaten :) ama ceyizden hic korkma bir basladiniz mi gerisi geliyor, bir bakmissin bitiveriyor :)boyle konusunca bile sıkıntıya giriyorumbelki başlasam sonu gelir, insallah hallolur . neden o kadar sade istiyorsun ki gelin olacaksın sonucta :) dantel detayı sade ve hos duruyor gelinlikte bence
ben maldivleri çok arastırdım. en azından 10 bin lira lazımbende maldivleri cok istiyodumdüğünü klasik yapsak aslında gidebilrdik ama ne düğünden vazgeçiyorum ne balayından en fazla 2500-3000 gibi bi bütçemiz olacak balayı için onuda nasıl yapcaz bilmiyorum sri lanka da cok güzel bi yermiş ama nasıl olur bilmiyorum poff
evet canım ben resmen kafayı yemiş durumdaydım, sonra 5 gün için o kadar paraya değer mi diye düşündüm ama yine de cok isterdimahh Maldivler harika ama işte fiyatları çk uçuk maalesef ki
Bir tek dantel istiyorum zaten :) ama ceyizden hic korkma bir basladiniz mi gerisi geliyor, bir bakmissin bitiveriyor :)
antel zarif ve sık duruyor :) insallah dediğin gibi olurBir tek dantel istiyorum zaten :) ama ceyizden hic korkma bir basladiniz mi gerisi geliyor, bir bakmissin bitiveriyor :)
v
evet canım ben resmen kafayı yemiş durumdaydım, sonra 5 gün için o kadar paraya değer mi diye düşündüm ama yine de cok isterdim
Kızzllaar ben bugün aklımı balayıyla bozdum galiba yurt içi mi yurt dışı mı bilemedim yurtdışıda cok cazip bi okdr da yorucu gözüküyo turlar vs olunca nasıl yapmayı planlıyorsunuz sizzz???
dinlenme fikri cazip, sizin tek düğün yapmak kalmış. nişanlın ne iş yapıyor canımBalayini ayarlayacagimiz zaman once ben de yurtdisi mi olsa diyordum, makedonya bosna filan dusunuyordum ama gercekten bu yorgunluktan sonra balayinda basbasa, romantik ve sessiz bir yer daha cazip geldi. Sonucta yurtdisina ciktiginda dinlenmek degil gezme oluyor, senelik izin kullandigimizda belki diye yurtdisi planini erteledik. Gecen ay ayarladik, onlarca otelle konustum filan. En sonunda tuttuk odamizi. Kisin evlenecegimiz icin kaplica tercih ettik :)
evett aslında burda antalyada da hoş oteller oluyo adam&eve gibi oteller cok büyüleyici hoş gözüküyo ama etrafta sürekli cıplak 34-36 beden kızlar görmek de pek hoş değil bilemediim yahu :/o turlar çok yorucu oluyormuş canım
bn yurtiçi kaş kalkan ölüdeniz tarafını düşünüyorum birde erguvan evleri var çok güzel sessiz sakin, oncahazırlık telşatan sonra seesizlik sakinlik istiyorum sevgilimde aynı şekilde sese tahammülümüz yok
çok mantıklı olmuşşş miss gibii tatill :)Balayini ayarlayacagimiz zaman once ben de yurtdisi mi olsa diyordum, makedonya bosna filan dusunuyordum ama gercekten bu yorgunluktan sonra balayinda basbasa, romantik ve sessiz bir yer daha cazip geldi. Sonucta yurtdisina ciktiginda dinlenmek degil gezme oluyor, senelik izin kullandigimizda belki diye yurtdisi planini erteledik. Gecen ay ayarladik, onlarca otelle konustum filan. En sonunda tuttuk odamizi. Kisin evlenecegimiz icin kaplica tercih ettik :)
adam eve de aklımdaydı, ama sonra onunla ilgili pek iyi şeyler duymadım ve vazgectim sanırım. alacatı da la capria suite diye bi butik otel var kızlar harika ama 2016 sonuna kadar doluevett aslında burda antalyada da hoş oteller oluyo adam&eve gibi oteller cok büyüleyici hoş gözüküyo ama etrafta sürekli cıplak 34-36 beden kızlar görmek de pek hoş değil bilemediim yahu :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?