- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
6 kişilik bi takım sormuştum 300 demişlerdi 12 kişiliği sormaya bile gerek duymadımvar şekerim tam takım yapacak şekilde hepsinden oluyo seçip yapıyosun gereksiz 32 parça takımlar var 300 400 lira bide 12 yapıcam diye iki takım alanlar var bu şekilde çok daha uyguna istediğin parçalardan oluşturabilirsin
bakın ben bu şekilde bişey yapıcam rönesans diye geçiyo ama hangi markanın olduğunu unuttum cemile home un galibaBöyle dantelli modellerin kadehleride çok güzel oluyorrrrr
AY BU NE ÇOK GÜZELbakın ben bu şekilde bişey yapıcam rönesans diye geçiyo ama hangi markanın olduğunu unuttum cemile home un galiba Eki Görüntüle 1258425 Eki Görüntüle 1258426 Eki Görüntüle 1258428 Eki Görüntüle 1258429
bide üzeri yaldızlı hiç tavsiye etmiyorum kızlar böyle lazer çizim ya da kesme bardak düşünüyorum ben de :)6 kişilik bi takım sormuştum 300 demişlerdi 12 kişiliği sormaya bile gerek duymadım
bence deAY BU NE ÇOK GÜZEL
benim var ama alamam ki :/ daha anca 5-10 sene sonra artık : )bence debunların kristal diye geçenleri pahalı ama uyguna da var düz camda
artık kırıldıkça :)benim var ama alamam ki :/ daha anca 5-10 sene sonra artık : )
ay yok kırılmasın annemartık kırıldıkça :)
Çok ağır çok güzeelllllbakın ben bu şekilde bişey yapıcam rönesans diye geçiyo ama hangi markanın olduğunu unuttum cemile home un galiba Eki Görüntüle 1258425 Eki Görüntüle 1258426 Eki Görüntüle 1258428 Eki Görüntüle 1258429
anne almışsa olmasın amanay yok kırılmasın annemaldı inşAllah hiçbişey olmaz hiçbirine : )
çok güzel görünüyo canım bereketli sofralarda güle güle kullanmak nasip olsunEki Görüntüle 1258510
Eki Görüntüle 1258511
Kızlar benim yemek takımım ve bardak setim bu şekilde :)
çok güzel görünüyo canım bereketli sofralarda güle güle kullanmak nasip olsun
EVETTanne almışsa olmasın amananneler bi tane
Harikaymış canım güle güle kullan :) markası ne bu arada?Eki Görüntüle 1258510
Eki Görüntüle 1258511
Kızlar benim yemek takımım ve bardak setim bu şekilde :)
Harikaymış canım güle güle kullan :) markası ne bu arada?
geldim kiii :)herkeslerrrr nerdeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?