• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Aslında değil sayılır ama uzatan bir insan ve kendi hayallerini oğlu ile bana yaşatmaya çalışan bir insan var karşımda...
Düzelir inşallah...
2 Nisan gelse de bir rahatlasam diyorum bazen..

BurcuNaim
Ben nişanlıym ki tatlım acaba ben mi yanlış anladım az kalmış diye bana mı dedin

Hem de nasıll. Ama memlekete gitsem bi an önce, o telaşede unuturum. Burada bir başıma pek eğlenceli olmuyor.

Anlıyorum canım valla eski iş verenlerim öyleydi benim de. Bitmeyen mesailerimiz vardı. Çok şükür nişan olayları oradayken başlamadı. Her işte varmış bir hayır.

Oh hadi gözün aydınn :D

Buradaki herkes gibi strestendir kesin. Evlilik telaşesinde sallantıya girmeyen ilişki yok neredeyse.
O da doğru bir şey yapmamak seni daha strese sokar ama azcık kalmış; ) sabır canım

Aslında değil sayılır ama uzatan bir insan ve kendi hayallerini oğlu ile bana yaşatmaya çalışan bir insan var karşımda...
Düzelir inşallah...
2 Nisan gelse de bir rahatlasam diyorum bazen..
Kulaklarınızı tıkayıp kendi istediğinizi yapmanız gerek bence. Kendi ailenizi kuruyorsunuz kabullensin şu aileler artık canım bu ne aaa.
BurcuNaim
Ben nişanlıym ki tatlım acaba ben mi yanlış anladım az kalmış diye bana mı dedin
2014 ya karışmış olabilir
O da doğru bir şey yapmamak seni daha strese sokar ama azcık kalmış; ) sabır canım
2 saat 40 dk :)

Kulaklarınızı tıkayıp kendi istediğinizi yapmanız gerek bence. Kendi ailenizi kuruyorsunuz kabullensin şu aileler artık canım bu ne aaa.

2014 ya karışmış olabilir

2 saat 40 dk :)
Sanirim karışmış :)
Senin gidişine de azdan da az kalmış canım

Ya ben nazarlara geldim bir şeyler oldu. Kilo almışım yine nasıl olurr. Önce kendimi yaktım şimdi kilo aldım hem de bişey yediğim yok. O tatlılar abur cuburlar gözümün önünden gitmiyor ama kilo aldım hofff. Ama olsun mutluyum ki ben :KK75:

Ya ben nazarlara geldim bir şeyler oldu. Kilo almışım yine nasıl olurr. Önce kendimi yaktım şimdi kilo aldım hem de bişey yediğim yok. O tatlılar abur cuburlar gözümün önünden gitmiyor ama kilo aldım hofff. Ama olsun mutluyum ki ben :KK75:
Nazar konusuna kesinlikle inanırım
Kendini okumayı unutma derim nas Felak dualarını ve yüreğinin temizliği güvendiğin insanlara da şöyle annen baban onlar da senin için okusun korur
;)

Nazar konusuna kesinlikle inanırım
Kendini okumayı unutma derim nas Felak dualarını ve yüreğinin temizliği güvendiğin insanlara da şöyle annen baban onlar da senin için okusun korur
:KK66:
Nefesi kuvvetli birileri lazım bana, bayadır okumuyo kimse :KK48: Nazar okumak dedik üstüne fal konusu açınca garip olacak ama hep fallarımda da seni kıskançlıkla izleyen birileri var dikkatli ol çıkıyor. O işin eğlencesi tabi ama üst üste çıktıkça noluyoruz demeye başladım:KK64:

Nefesi kuvvetli birileri lazım bana, bayadır okumuyo kimse :KK48: Nazar okumak dedik üstüne fal konusu açınca garip olacak ama hep fallarımda da seni kıskançlıkla izleyen birileri var dikkatli ol çıkıyor. O işin eğlencesi tabi ama üst üste çıktıkça noluyoruz demeye başladım:KK64:
Hımmm

Kükürtlü acep ☺

Belirsizlik kötü ya. Keşke her şey net belli olsa. En azından sayılı gün.
Evet can sıkıcı
Herkes soruyor her gün aynı cevapları vermek sinir bozucu oluyor herkes Mutluluğunuzu paylaşmak istiyor biliyorum ama ben tarihi söyleyemeyeceğim Moral bozukluğu yaşıyorum
Ama boş da durmuyor tüm ayrıntılar ivin heran araştırmalarıma devam ediyorum ; ( ;)
Mutluyum her şeye rağmen çık şükür

Back
X