2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

sen çeyiz almıyomuydun zaten canım :)
aman kahvaltı yapmak şart bişey olmaz akşam az yersin :)

çok tatlılar ya doğum günümde geldi ya kardeşime aldırcam galiba

alıyorum şeker bak bak nereye kadar alayım artık diyorum ya

naber mutlucum,neler yapıyosun,hazırlıklar ne aşamada
çeyizleri alıp alıp duruyorum canım artık annem isyanlarda yeter diyo ama ben durur muyum durmam tabi
aileleri tanıştırdık kurban bayramından sonrada biz ziyarete gidicez canım sözü nişanı şubat mart gibi bir arada yapmaya karar verdik:)
sende durumlar ne neler yaptın :)
alıyorum şeker bak bak nereye kadar alayım artık diyorum ya
güzel bulduklarını bizimlede paylaşsana gelincik fikir olur begenir alırız :)

borçsuz eksksiz evlenirsin

ben nişanlandım 20 eylülde

tebrik ederim çok mutlu oldummm
nasıl bi duygu neler yaptınız o gün için bize tecrübe lazım
teşekkürler canım,darısı senin başına :)

yüzükler takılcakken mideme kramplar geldi,onun dışında heyecan pek olmadı gayt rahat hareket ettim evde yaptık, 1.derecE akrabaları davet ettik sadece,yenildi içildi, herkese mutlu bi şekilde ayrıldı

kızlarrrrr evlilik teklifi aldınız mı :) nasıl dı
Tanıştıktan 3 ay sonra aldım ben evlenme teklifimi:)
Hep Galata ve Kız kulesini çok sevdiğimi söylerdim
bugün galataya çıkalım dedi tamam dedim gittik:)
terasa çıktık ben ahhh istanbul yine ayaklarımın altına serdim seni diye dalga geçiyorum bu sırada benim dengesizde yere diz çöktü kendi kendime aaa deli mi ne bu daracık yerde olcak iş mi filan diyorum adam evlenme teklifi etmiş ben kabul etmişim parmagıma yüzüğü takınca farkettim
sonra içeri geçtik bizim için hazırlanan masada yemek yedik arkasından bogaz turuna çıktık tabi kocaman bi buket çiçeğimi unutmak olmaz :)

sürekli parmağında olucak ya sade bişey olsun bence beyaz altın olduğunu bile düşünebilirler:)

evet eve grdiği

öyle hevesle söyleyince senin düşündüğün şekilde ki gibi liseliler gibi diyemedim. şu anda da ekim ayını iple çekiyor

ama o bile farklı bişey sana ait olduğunu biliyorsun benimde ona ait oldgmu farklı duygular hele bi takalımda duygularımı paylaşırım artık.:)

aileler bilmediği için çokta alyans olarak istemiyorum aslında. eve grdiğimde çıkaracağım sonuçta

süper olmuş canım çok beğendim benim daha evlenme teklifi falan yok, inşallah güzel bişi yapar ya

Ayyy kızlar okuldan geldim ve resmen üstümden tır geçmiş gibii ( yığıldım kaldım kanepeye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…