2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Sagol canım bakalım cuma gunu ultrasona gıdıcem hem cınsıyetını hemde gelisimi nasıl gidiyor onu ogrenicez.

Merhaba arkadaşlar,

Geçen hafta ayrıntılı ultrasona girmiştim. Bebeğimin sol akciğerinde kistler çıktı. Komple bütün sol akciğeri sarmış. Doktorlar çok acımasızdı. Birçok doktora göründüm iki gün içinde. Bir doktor alalım dedi bir doktor karnında ölür gider zaten dedi. Çok da rahatlar bunu söylerken. Neyse en sonunda heyet olarak 1 ay sonra tekrar bakmaya karar verdiler. Çok üzüldüm bir haftayı perişan halde geçirdim. Dün bu konuda uzman bir çocuk cerrahıyla görüştük. Doğar doğmaz ameliyat edicem ve iyileşecek diyo kısaca. Doğum sezeryan olacak ve doğar doğmaz ameliyat olup 1-2 hafta hastanede kalacak. çok zorluklar atlatacak ama sonunda çok şükür iyi olacakmış yavrucum.
Size yazamadım moralinizi bozmak istemedim ama bugün artık durum çok daha umutlu olduğu için yazmak paylaşmak istedim. umarım üzmemişimdir sizler.
Bu arada cinsiyeti de öğrendik cnntrm KIZIM geliyooor. Sizler de dua edin nolur. Kızım iyi olsun sağlığına biran önce kavuşsun. Sizlere ve dualarınıza bu dönemde çok ihtiyacım var.

Evetttt benim miniğim de büyüyor. Pek yakında aramızda olacak inşallah.

Topiğimizin sıradaki prensesi

Canım benim çok üzüldüm gerçekten. Neyse ki doğru doktoru bulmuşsunuz. Doktorların çoğu çok acımasız maalesef. Karşısındakinin bir insan olduğunu unutuyorlar konuşurken. Allah minik kızına şifa versin inşallah. Sen böyle güçlü, umutlu olunca yavrun da kıyamaz annesine çabucak atlatır bütün sıkıntıları. Bebekler tahmin ettiğimizden çok daha güçlüler. Allahım yar ve yardımcınız olsun. Dualarım sizinle.

sağol canım benim evet bebekler çok güçlü gerçekten. doktorumuz da çok iyi. o olsa da başka doktor da olsa en iyisini yapmak için herşeyimizi koyucaz ortaya.Allah'ın izniyle iyileşecek kızım. Allah razı olsun canım benim Allah dualarını kabul etsin inşallah

Amin kuzum inşallah. Bir tanıdığın bebeğinin de böbreklerinde sorun vardı hamileyken fark edilmişti. 2 aylıkken ameliyat oldu. Şimdi 3 yaşında düz duvara tırmanıyor :))) Kızçen de öyle olacak merak etme. Sen yüreğini ferah tut, güçlü ol ki o da güçlü olsun.

ayy ne güzel ya böyle güzel örnekler duymak çok iyi geliyor canım. inşallah dediğin gibi olur

Mesajının başını okurken üzüldüm ama sonunu okuyunca da bir o kadar sevindim ve umutlandım. Senin kızın zorlukları seviyor belli ki sana da zor yollardan geçip gelmişti. Allah inşallah şifasını versin. Sonunda birbirinize kavuşup sıkı sıkı sarılacaksınız inşallah.

Allah şifa versin inşallah canım
çok güçlü bir kızın var üstesinden gelecek Allahın izniyle
sen hep böyle olumlu ol

cnntrm beni artık listeye ekleyebilirsin, sahalara geri döndüm
c.tesi pazar ovü testim pozitif çıktı
dün silikleşti biraz
sanırım 13 mart bat

cnntrm beni artık listeye ekleyebilirsin, sahalara geri döndüm
c.tesi pazar ovü testim pozitif çıktı
dün silikleşti biraz
sanırım 13 mart bat

Ohh çok şükür benimle birlikte yola devam edecekler çoğalıyor :) çok sessizleşti topik. Hamileler, dogum yapanlar eskisi gibi giremiyorlar. Yeniden hareketlendiririz inşallah :) Ekliyorum hemen.

Ohh çok şükür benimle birlikte yola devam edecekler çoğalıyor :) çok sessizleşti topik. Hamileler, dogum yapanlar eskisi gibi giremiyorlar. Yeniden hareketlendiririz inşallah :) Ekliyorum hemen.
inşallah canım
artık her şey yolunda ve tam zamanı diye düşünüyorum ama Allah bilir vereceği zamanı yine de
inşallah çok aratmaz

Canım benim evet kızım zorlukları seviyo zaten çok zor geldi sonra bi türlü cinsiyet göstermedi üstüne bide midemi mahvetti şimdi de bu çıktı. Olsun ben herşeye razıyım yeter ki o iyi olsun. Bebişlerimize sağ salim kavuşuruz inşallah. Ben de çok umutluyum.

Allah şifa versin inşallah canım
çok güçlü bir kızın var üstesinden gelecek Allahın izniyle
sen hep böyle olumlu ol
İnşallah hepsi geçecek canım. Az kaldı hayırlısıyla sağlığına kavuşacak bebeğim hele bi doğsun doktor amcası iyi edecek onu

Merhaba Canım ,

Mesajının ılk baslarını okuyunca cok uzuldum ama sonlarına dogru okuyunca bır oh cektım .
Moralını kesınlıkle bozma ümitsizleşme kötü düşünme .
Benımde yıgenımın idrar ve buyuk abdest yapma yolları kapalıydı dogustan .
Ama amelıyat oldu cok zorlu yollardan gectık ama cok sukur normale döndü .4 yaşında zıpır gıbı cımcıme bır yıgenım var şimdi .
Derdı veren Allah dermanınıda verır merak etme sen .
Ama doktorunu ıyı seç kesınlıkle , bazı doktorlar cok aceleci ve karsısındakının ınsan oldugunu unutuyor .
Yavruna hamıle kalmak ıcın cok zorlu yollardan gectın , tatlı kızın nazlım olacak annesi zoru sevıyor demekkı .

Tatlım merhaba ,

Ben sureklı takıpteyım ama yazamıyorum yogunluktan pek , ama aklımdasın her daim

evet canım ya zoru seviyor bebişim. o doğsun iyileşsin ben onu ne nazlandırıcam var ya off pamuklara sarıcam.
inşallah benim kızım da iyi olur. insan kıyamıyo yeni doğmuş bebek nasıl ameliyat olsun ama onlar çok güçlü. bizlerden çok daha kolay atlatırlar onlar bu badireleri.

Kusma var mı bebeğinde ? Eğer yoksa sorun yoktur korkma. Doğum kilosunun çok altına düşüyor bebişler,bidahaki aya toparlar. Ayda 600gramın altına düşmüyorsa sorun yokmuş.

Canımm hiç üzülme,ayrıntılı ultrason bunun için var zaten.. Sorun varsa baştan bilip hemen çaresine bakmak için.. Bebeğin doğacak sonrada sağlıkla kucağında olacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…