- 2 Temmuz 2014
- 1.298
- 1.080
- 133
ben de burdayım canım.Canımmm benim nabiosun biraz daha iyimisin ? Çok özledim seni bak eski günlerdeki gibicnntrm ben sen hep bir aradayiz inş rabbim nasip ederde aynı anda hamile kalırız
Avent 0-6 grubunda ne bulursam kullanıyorum :) yenilerini aldım bu hafta sık değiştirmek lazım..Ysmdfn cnm emzik olarak ne kullaniyordun sen .
Aynısını bende yapıyorum orda uyuyor.. 3 -4 saat yatabilirmiş onun içindeKizlar malum uyumayan bi sıpam var. Ben bazen bunu pusete yatiruyorum orda uyuyor beşiğe koyunca uyaniyor. Acaba dokunmasam onun içinde uyusa sıkınti olurmu.
Ayy nerde 3 4 saat uykuAynısını bende yapıyorum orda uyuyor.. 3 -4 saat yatabilirmiş onun içinde
Damaklimi damaksizmi hangisi iyiAvent 0-6 grubunda ne bulursam kullanıyorum :) yenilerini aldım bu hafta sık değiştirmek lazım..
Amin canim benim allah razı olsun bende sizler için dua ediyorum sağlıkla kucağımiza almak nasip olsun diye . Nasıl geçiyor hamilelik cnm ?ben de burdayım canım.hep dua ediyorum sizlere. Allah en hayırlısını nasip etsin inşallah
amin canım sağolasın. hamilelik bulantılı geçiyor ama çok şükür iyiyim. çok daha kötüleri de var. ben yine iyiyim idare ediyorum kendimi.Amin canim benim allah razı olsun bende sizler için dua ediyorum sağlıkla kucağımiza almak nasip olsun diye . Nasıl geçiyor hamilelik cnm ?
OH iyi buna şükür canım onlarda geçer inş bebeğinin cinsiyeti neydi cnm sorduysam da unutmuşum .hazırlıklar başlamıştır artık cinsiyetine göre :)amin canım sağolasın. hamilelik bulantılı geçiyor ama çok şükür iyiyim. çok daha kötüleri de var. ben yine iyiyim idare ediyorum kendimi.
sorma canım ya göstermedi kerata. ben de kızdım çıplak bıraktım oniiOH iyi buna şükür canım onlarda geçer inş bebeğinin cinsiyeti neydi cnm sorduysam da unutmuşum .hazırlıklar başlamıştır artık cinsiyetine göre :)
Aaa bak sen inş gösterir bu sefer cnm alışverişe başlarsın :) belli olunca banada söyle unutma çok merak ettim bence kız yani öyle hissediyorum :)sorma canım ya göstermedi kerata. ben de kızdım çıplak bıraktım oniidaha bi çöp bile almadım. pazartesi kontrol var inşallah gösterir de alışverişe başlarız.
Iyiyim hayatım devam yaşadıkça umut demeye devamCanımmm benim nabiosun biraz daha iyimisin ? Çok özledim seni bak eski günlerdeki gibicnntrm ben sen hep bir aradayiz inş rabbim nasip ederde aynı anda hamile kalırız
Hamile misin ? BitanesiiiAmin canim benim allah razı olsun bende sizler için dua ediyorum sağlıkla kucağımiza almak nasip olsun diye . Nasıl geçiyor hamilelik cnm ?
yazarım tabi canım. herkes erkek hissediyor. bi sen kız dedin bi de nuba bakanlar kız diyo. hayırlısı bakalım. inşallah senin de senin gibi güezl bi kızın olurAaa bak sen inş gösterir bu sefer cnm alışverişe başlarsın :) belli olunca banada söyle unutma çok merak ettim bence kız yani öyle hissediyorum :)
Yok bebeğim hamile Değilim yanlışlıkla yazılmış hamileligimiz diye .belki allah söyletmiştir hamile kalırız hepimiz bir an önce inşHamile misin ? Bitanesiii
Sağlıklı hayırlı bir evlat olsun da önemli olan o hangi cinsiyet olursa Olsun cnm .bende kalbimden hep kız geçiyor inş sanada allah söyletmiştir cnm ya çok saolyazarım tabi canım. herkes erkek hissediyor. bi sen kız dedin bi de nuba bakanlar kız diyo. hayırlısı bakalım. inşallah senin de senin gibi güezl bi kızın olur
Fotograf ekledim. Damaklı mı damaksız mı bilemedim :)Damaklimi damaksizmi hangisi iyi
İyiyiz canım uğraşıyoruz kuzucukla :)MERHABALAR HANIMLAR NASILSINI
CNTRM OĞLUŞUN NASIL OLDU
YEŞİM KUZUN NASIL CANIM
MERHABALAR HANIMLAR NASILSINI
CNTRM OĞLUŞUN NASIL OLDU
YEŞİM KUZUN NASIL CANIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?