2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Aynen cnm bu hafta sonu sınavlarım var açıköğretim onlarıda kaçırmam en azından sende görev yapıyormusn sınavlarda karşılasırız belki

isabet olmuş canım. sınavda doğurmayasın bir de pazar günü görevliyim canım. dur sana özelden yazayım belki aynı okuldayızdır

yani anladığım kadarıyla bebeğin ilk dışkısını yapmayı tetiklermiş eee bu da bebekler için en zararlı durum. değerim yüksek çıktı ama aşırı uçlarda değil 1 hafta daha bekleyebiliriz dedi doktorum. cuma günkü tahlil ile tam gün ve saati kararlaştırıcaz. önümüzdeki hafta bu saatlerde koynumda olacak kızım, hayırlısı ile inşallah

valla tatlim sorma gecen pazartesi ile arada tam 400 gr almış, aslında gribim o sebeple de o kadar iştahsız keyifsizim ki, benim hamileliğimin bası da cok bulantiliydi ama demek ki yaramış kızıma herşey :) Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin insallah

hmm anladım canım. iyi o zaman sağlıkla gelsin name kız annesinin kollarına

Canim bu kaşıntıdan bendede var yarın tahlil yaptırcam gerçi öyle uyuyamadigim falan yok böyle tatlı tatlı kasiniyorum . Neye bakıyorlar tahlilde

Merhaba..ben 6+3 haftalık hamileyim.dun aksam ustu pembemsi hafif akintiyla kanamam geldi acile geldim korkudan tansiyonum yukseldi yatis yaptılar.sabah ultrasonla baktilar geç döllenme olmuştu.kese gözüktü ama bebek gözükmedi bos gebelik olabilir diyorlar.başına boyle birşey gelen var mi? Ne olur dua edin bana..çok korkuyorum.ilk bebeğim..

Canim bu kaşıntıdan bendede var yarın tahlil yaptırcam gerçi öyle uyuyamadigim falan yok böyle tatlı tatlı kasiniyorum . Neye bakıyorlar tahlilde
yaptır tatlım ihmal etme nolur nolmaz, ALT AST ALP sanırım karaciğer enzimleri bunlar. diğer iki değer düsük iken ALP icin üst sınır 100 benim değerim 169 çıktı.

geç döllenme demişsin görünmemesi normal olabilir. acele etme sakin ol biraz daha bekleyin bakalım. umarım her şey yolunda gider.

amin canım, inşallah. bu arada senin testtemiymiş sıkıntı kesin mi? yineliyor musun ara ara testleri?

benim bat ya yarın ya da cuma günü yarın sabah bir test daha yaparım büyük ihtimalle. gerçi hiç hissiyatım yok hamileliğe dair.

geç döllenme demişsin görünmemesi normal olabilir. acele etme sakin ol biraz daha bekleyin bakalım. umarım her şey yolunda gider.
Evet öyle ama radyoloji doktoru yani USG yi çeken doktor bu hafta da bebegin görünmesi lazim diyo

Evet öyle ama radyoloji doktoru yani USG yi çeken doktor bu hafta da bebegin görünmesi lazim diyo

adet tarihine göre bakıyorsa öyle demesi normal. 6+3 dediğin adet tarihine göre haftan mı yoksa geç döllenmeye yani ultrason sonucu kese büyüklüğüne bağlı haftan mı??

Adet tarihine göre 7+1. Ultrasona gore 6+3

hmm o zaman doktorun haklı olabilir. yine de biraz daha bekleyin farklı bir doktora daha gidin inşallah sağlıklı bir gebeliktir. Allah yardımcın olsun

hmm o zaman doktorun haklı olabilir. yine de biraz daha bekleyin farklı bir doktora daha gidin inşallah sağlıklı bir gebeliktir. Allah yardımcın olsun
devlet hst.yatistayim 1 hafta beklycez dedi .yarın taburcu olunca bide özele gitmek istiyorum.çok korkuyorumm

Gecmis olsun saglikla bebsini kucagna alirsn inş. Herseyde bir hayir wardır elbet zorda olsa hamilelgn tadini cikar bk bi hafta kalms

Kızlar selam acil fikre ihtiyacım var adetime 5 gün var test yaptım çok silik çizgi var sizde gorecekmisiniz hamile olabilirmiyim

Eklentiler

• IMG_20160118_200459.jpg
    45,9 KB · Görüntüleme: 42
Kızlar selam acil fikre ihtiyacım var adetime 5 gün var test yaptım çok silik çizgi var sizde gorecekmisiniz hamile olabilirmiyim
Hamilesin cnm tebrik ederim rabbim sağlıklı bir hamilelik sonrasında sağlıkla bebeğini kucağına almayi nasip etsin ins :)

devlet hst.yatistayim 1 hafta beklycez dedi .yarın taburcu olunca bide özele gitmek istiyorum.çok korkuyorumm

bence de farklı bir görüş almakta yarar var. hemen kendini bırakma. Allah hayırlıysa devamını nasip etsin hamileliğinin. hem doktor da bir hafta bekliycez demiş. demek ki durum değişebilir. bol bol dua et Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah

hamilesin tebrikler :)

Canımmm mm nabiosun çok özledim

iyiyim canım benim sen nasılsın? baktım online görünüyorsun çağırayım dedim. diğer topiğe yazsan da görmem pek mümkün olmuyor malum orası çok kalabalık :)) nasıl gidiyor işler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…